Şimdi Ara

Battlefield: Play4Free İnceleme (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
48.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ilk ciktiginda biraz zevkliydi ama son zamanlarda hileciler yuzunden rezil oyun oldu
  • bende canım sıkılınca arada sırada oynarım ama hileciler şu oyunun bile tadını kaçırmayı başardılar.oyunlarda hile kullanan insanlardan oynadıkları oyundan ne zevk alıyor anlamadım.
  • Valla Crysis 2 ile falan karşılaştırılmayacak derecede grafiklere sahip. Arada lag olduğu da doğru. Ama beni çok fena sardı ya. Hatta para verip en iyi medic silahını da aldım 35/2 kd yapar oldum gayet zevkli benim için. Başlangıçdaki silahlar çok kolpa olduğu için en başta zevk vermiyor. Sonra puanlarla veya gerçek parayla alınan silahlardan sonra oyun cidden zevkli.
  • üstteki yorumu iki kere yazmışım özür dilerim bu silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 4 Mayıs 2011; 3:46:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yydn7

Valla Crysis 2 ile falan karşılaştırılmayacak derecede grafiklere sahip. Arada lag olduğu da doğru. Ama beni çok fena sardı ya. Hatta para verip en iyi medic silahını da aldım 35/2 kd yapar oldum gayet zevkli benim için. Başlangıçdaki silahlar çok kolpa olduğu için en başta zevk vermiyor. Sonra puanlarla veya gerçek parayla alınan silahlardan sonra oyun cidden zevkli.

Para vereceğine bfc2 alsan daha iyiydi fakat bu oyun ücretsiz oyunlar arasında bence en güzellerinden birisi.1680x1050 herşey yüksekte gayette iyi grafikleri var.Bir crysis , cod , bfc2 olamaz zaten olmasınıda beklemeyin.Ama oyun kendisini oynatıyor.
  • bnde dünden beri feci bi ping var resmen takıla takıla gidiyorum sizdede bole bi sorun varmı ?
  • Ben 4-5 ark. ile beraber oynuyorum şuan sardı oyun bir sorun olana kadar veya yeni bir oyun piyasaya düşene kadar oynayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: colombo53

warrock ın yeni versiyonu gibi olmuş.

• Grafikleri yüksekte oynamayacaksanız hiç indirmeyin çünkü grafikleri yükseğe çekseniz bile yetersiz kalıyor p4f olduğu için grafiklerinide eleştirmek haksızlık olur indirin deneyin piyasadaki wolfteam,warrock türü oyunlardan 1000kat iyidir .

edit : nick'im BatuhannTR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Two Stroke -- 6 Eylül 2011; 0:49:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: levot

quote:

Orijinalden alıntı: colombo53

warrock ın yeni versiyonu gibi olmuş.

Yok artık

• İndirip deniyeyim dedimde. Bana güzel geldi. Assault açtım. 6 Levelmi ne oldu fakat silah falan alamadım para nerden bulucaz. Sonraki levellerde para bulabiliyormuyuz. Şimdilik radeemden verdigi AUG Var yetiyor fakat diğer oyuncularda M16A2 Falan gördüm biz bunları nerden bulabiliriz?

Edit: Oyunu bence Wolf team - Crossfire - Warrockla boşuna karşılaştırıyorsunuz. Grafikleri biraz kötü ama oyun gerceğe daha yakın. Hiç olmassa pençe ile adam öldürmüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpér -- 6 Eylül 2011; 20:10:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRsLaN:

İndirip deniyeyim dedimde. Bana güzel geldi. Assault açtım. 6 Levelmi ne oldu fakat silah falan alamadım para nerden bulucaz. Sonraki levellerde para bulabiliyormuyuz. Şimdilik radeemden verdigi AUG Var yetiyor fakat diğer oyuncularda M16A2 Falan gördüm biz bunları nerden bulabiliriz?

Edit: Oyunu bence Wolf team - Crossfire - Warrockla boşuna karşılaştırıyorsunuz. Grafikleri biraz kötü ama oyun gerceğe daha yakın. Hiç olmassa pençe ile adam öldürmüyoruz.

oyun oyna sen para gelir weapons kısmında alabileceğin silahları bulabilirsin . online tüm fpsleri oynadım p4f 'lerin arasında ilk 3'e girer bu oyun

• Valla kaç aydır oynuyorum e3 2011 de engineer a kıyafet verdiler beleş şu an 4 slot var hepsinde de en iyi silahları aldım
    recon-enchanded scope m95
    assault-scar l-m16a2
    engineer-mp5
    medic-m249 saw

sarıyo valla,yakında t3 gelcek,assault a c4,recon a mortar,engineer e ufak bi bombaatar gelcek
  • Arkadaşlar birşey sorucaktım. Dün normal bir şekilde 2 saat kadar oynadım sorun çıkmadan pc kapattım. Bu akşam oyuna giriyim dedim siteden play'e tıklıyorum oyun penceresi açılıyor o şekilde kalıyor 10 dakika kadar bekledim düzelmedi nasıl düzeltebilirim?
  • quote:

Arkadaşlar birşey sorucaktım. Dün normal bir şekilde 2 saat kadar oynadım sorun çıkmadan pc kapattım. Bu akşam oyuna giriyim dedim siteden play'e tıklıyorum oyun penceresi açılıyor o şekilde kalıyor 10 dakika kadar bekledim düzelmedi nasıl düzeltebilirim?

düzeldimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

Arkadaşlar birşey sorucaktım. Dün normal bir şekilde 2 saat kadar oynadım sorun çıkmadan pc kapattım. Bu akşam oyuna giriyim dedim siteden play'e tıklıyorum oyun penceresi açılıyor o şekilde kalıyor 10 dakika kadar bekledim düzelmedi nasıl düzeltebilirim?

düzeldimi

Format attım anca düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdmert

bu yorumlardan sonra bf4 gözümden düştü

BF4?
  • bu aralar bende her 30-40sn'de bir connection problem oluyor 1-2 saniye. Wireless modemden supheleniyorum gerci ama ayni sorunu yasayan var mi?
  • oyunu sevmedim Aşırı derece bug var ,Conection problemleri çok,Oyun 3.5 dakikada Doluyor,kucuk tpun tekmermisi le adam olmuyor,İlk baştaki sniper 40 VURUYOR M2450Vuruo oyundaki en iyi snbiperbile pratikte uzağa 65 vuruyo,Tufekelrde sağ tık yapınca hiçbirşey gozukmuo Gorunmuyo çok bulanık,Grafikle tozlu gibi toztoz,adampara veiyo set diziyo Tak tak tak tak 10lişi oluyo,sen 20kurusn sıkıon biri Oluyor,Tankabindiğini hisedemiyotum,10level oldum ben ama Etkisi yok silah milhaaçılmıo anca traning Ondada Zaten 1 uçakbir heelikopter 1bomba 1sis Bombasına veiyon diğerleri bi b.ka Yaramıyor BF:Heroesdan SOnraama bunu bile bekelmiomdum Oda varOneydi ole 10 10 vuruo adam hp basıo dLİYE DONUUON UZAKTAN 2-2-2sniper desenvurmuyo bile Tabanca yok gorunmezlik desen dikatetmeyenbile anlıyo
  • Foruma bakmadan söylemişim üzgünüm alttaki arkadaşın dediği gibi kampanya imiş sanırım alanlar yaşadı alamayanlar bir sonraki kampanya ya olursa :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepo -- 13 Eylül 2011; 14:44:37 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.