Şimdi Ara

BATTLEFIELD V | PS4 - ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.295
Cevap
56
Favori
371.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WW2 seveni amma çok varmış yahu yalnız değilmişim sevindim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya tabi ww2 gelsin oyun nasıl yapılır göstersinler istiyorum ama adamlar V yapmış halen neyin bulmacası bu
  • Yeni Battlefield oyunu için açıkcası benim gönlüm modern savaştan, günümüzde geçen bir oyun olmasından yana. Tabi çok sağlam bir WW2 oyunu gelirse de yine sevinir oynamak isterim.

• Xbox forumunda yazdım, buraya da not düşeyim

İlgisi olanlar hatırlayacaktır, zaferi simgeleyen "V" yani "Victory" işareti ilk kez Churchill tarafından 2. Dünya Savaşı'nda kullanılmıştı. Bu çerçevede 2. Dünya Savaşı ile alakalı olacağını düşünüyorum.
  • S3thdrift kullanıcısına yanıt
    5 gün önce yazıldı burada o mevzu.
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Görmedim hocam kusura bakma
  • S3thdrift kullanıcısına yanıt
    Ne kusuru yahu. Gelmişin bilgi paylaşmışsın ne güzel bunun kusuru olur mu? Başka bir arkadaş daha yazmıştı sadece bana da mantıklı geldi.
  • Modern savaş istiyorum bende. Bf 1 e alışamadım nedense, bf4 e devam ediyorum.

• Yüksek ihtimalle Vietnam ya da Körfez Savaşlarını konu alacak.

Ya da bizi şaşırtarak ABD-Rusya soğuk savaş dönemi misilleme dönemlerini konu alacak...

Bu arada tamamen kendi görüşümdür.
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam

Hatta trailer'ın da bu şekilde olacağını düşünüyorum, sona doğru Churchill çıkıp "V" işareti yapacak ekranda "Victory" yazacak, sonra harfler silinip sadece "Battlefield V"ye dönüşecek. Bakalım artık tutacak mı tahminler
  • Valla ben bu WW2 olayından sıkıldım. Yaklaşık 15-20 senedir sanırım devamlı bir şekilde WW2 oynadık. Brother in Armslar olsun, European Assaultlar olsun, Codlar olsun, BF ler olsun.

Günümüzde veya günümüze biraz uzak veya biraz yakını tercih ederim. Ha şu da var tarihi oyunların tadı başka oluyor BF1'de oyun oynamanın yanında güzel tarihi bilgiler de edindik, kendi ecdadımızın tarafında da oynadık savaştık. Oyunlarda az da olsa Türkçe duymak güzel geldi.

Ancak ben de bunun WW2 olacağını düşünenlerdenim çünkü 1.Dünya Savaşı'ndan tekrar günümüze geleceklerini sanmıyorum WW2'ye de yeni oyun motorlarıyla bir uğrayalım derler.
  • Takip.
  • Yahu benim anlamadığım iş, bu DICE'ın en az 500 çalışanı falan vardır bu adamların hepsi oyunu biliyorlar, bu beş yüz kişinin eşi dostu arkadaşı hiç mi bilmiyo hangi oyun geleceğini nasıl sızmıyor ağızlarından kaçırmıyolar?

Bunu hep merak etmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oziko -- 17 Mayıs 2018; 14:58:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun ismi BF V(5) BF 3 ve 4 modern savaşlar olduğuna göre BF V de onların devamı niteliğinde yani modern savaşları konu alacak gibi. Ama bir yandan BF1 çok sevildiği için yine eski savaşlara geri dönebilirler bu da WWII olabilir anlamına geliyor. 23 mayıs’ı beklemekten baska çaremiz yok anlaşılan. Tahmin yürütmekte bir yere kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • modern gelsin de mpt-76 falan kullanalım, tabi koyarlarsa
  • Umarım ww2 gelir. Yaşanmış savaşları oynamak hep daha çok ilgimi çekti. Modern savaş da olsa olur ama gelecek dönem temalı ışın tabancalı silahlar barındıran saçma sapan oyun gelirse üzülürüm.

• Herkes 5 demişte onunla alakalı bir bilgi yok ki. Belki harf olarak kullandılar. Niye ısrarla roma rakamı olduğu kanısı var.

• Bakalım 3 ihtimalden hangisi tutacak.
  • bir arkadaş helikopter demişti araştırdım ilk almanlar üretmiş. (1945)
    tank,silah,helikopter ve jetler'le büyük kapsamlı bir ww2 gelmesini isterim
    böylelikle ww2ye doymuş oluruz.
    zaten kısıtlı bir oyun yapıcaklarını sanmıyorum bf1 gibi.
  • Winters kullanıcısına yanıt
    V for vendetta olsun çatallı bıçaklarla dövüşelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.