Şimdi Ara

BATTLEFIELD V | PS4 - ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.295
Cevap
56
Favori
371.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 gelsin beş, oyun konusundaki en büyük pişmanlığım bf1 almak oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winters

Herkes 5 demişte onunla alakalı bir bilgi yok ki. Belki harf olarak kullandılar. Niye ısrarla roma rakamı olduğu kanısı var.
    Electronic Arts Inc.
    Battlefield V: Şimdi Xbox One, PlayStation® 4 ve PC’de - EA Resmi
    https://www.battlefield.com/tr-tr/games/battlefield-5
    çünkü resmi sitesinde bu şekilde linklendirilmiş

• Bir daha asla aynı olmayacak/never be the same için ne diyorsunuz. Ne demek istiyorlar?

Bana sanki gene 2.dünya savaşına gönderme gibi. Bir daha asla 2. dünya savaşı olmayacak manasında mı acaba..

Bakınca nete gene buldum Churchill in öyle bir sözü varmış pearl harbor saldırısyla ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 17 Mayıs 2018; 17:28:11 >
  • Yakın arkadaş ile iddaa ya girdik ben ww2 bekliyorum o günümüz modern diyor eğer ww2 doğru çıkarsa en lüks dijital sürümü alıcak.

1 oyun parasından yırtıcaz hadi be canım EA mikro ödemelerini yerim senin battlepacklerini alırım süpürürüm yalama cilama yapalım.
  • Bence kaybettin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

• Uçmalı, zıplamalı, düz duvara tırmanmalı bir şey yapmadıkları sürece sıkıntı yok
  • Westie de youtube da ww2 gelecek demiş sebeplerini açıklamış ipuçlarından yola çıkarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 17 Mayıs 2018; 19:23:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miraclescape

Bir daha asla aynı olmayacak/never be the same için ne diyorsunuz. Ne demek istiyorlar?

Bana sanki gene 2.dünya savaşına gönderme gibi. Bir daha asla 2. dünya savaşı olmayacak manasında mı acaba..

Bakınca nete gene buldum Churchill in öyle bir sözü varmış pearl harbor saldırısyla ilgili.
    Bu iyiymiş hocam gerçekten. Oyunun pc konusuna ekliyorum alıntı şeklinde

• Vietnam gelecek bence.9th division diye bir sey çıktı googledan aratınca.Diğer adı white horse division

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommy Shelby -- 17 Mayıs 2018; 20:8:37 >
  • Son 5 gün

• ipuçları ww2yi gösteriyo gibi. bfee nin discord grubuna girdim, morse kodlarından vehicle ve artemis kelimelerini bulmuşlar. ikinci dünya savaşında kullanılan destroyer tarzı birşeymiş galiba oda. ayrıca at resminde de benzer destroyerı bulmuşlar
    Imgur
    Possibly something?
    https://imgur.com/a/lidqSeU
    (imgur malesef türkiyede yasaklı, vpnle görebilirsiniz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0RnTuNeS -- 17 Mayıs 2018; 20:32:42 >

• Oziko kullanıcısına yanıt
    söylemiyorlardır herkese , en yakınlarına da sıkı tembih ederek söylüyorlardır sonuçta o kişiden sızsa ve o sızıntıyı bulurlarsa adamı direk işten atarlar.
  • Ne çıkarsa çıksın iyiki çıkıyor seviyoruz Battlefieldi beklemesi bile ayrı bir keyif. Direk premium cart curt yapistircam. Çünkü degiyor akşam oynadığım tek oyun FIFA ve NBA ile birlikte

• BF2 adı altında WW2 oyunu yapamazlar çünkü BF2 adı altında oyunu var Dice ın.

BFV. Buradaki V 5 anlamına gelmiyor Zafer anlamına geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miraclescape

Westie de youtube da ww2 gelecek demiş sebeplerini açıklamış ipuçlarından yola çıkarak.
    Yazdığını görüp videosunu izledim. İpuçlarından bir tanesi gerçekten güçlü. :)

BF resmi sitesinde yazılan 10 maddelik ''Kaçırmamanız Gereken On Şey'' başlıklı yazıda 9. maddede şöyle deniyor;

9. Savaş Hikayeleri Geri Dönüyor

DICE’ın topyekün çok oyunculu ve tek oyunculu modların ikisine de inancı tam. Canlı tanıtımda oyuncuların gözdesi olan Savaş Hikayeleri hakkında da daha fazla bilgi edinebileceksiniz. Yeni bir atmosferde geçen, daha önce hiç anlatılmamış etkileyici hikayelere hazır olun.

Hiç anlatılmamış dendiğine göre bu hikayenin yaşanmış, geçmişte olması gerekiyor diyor. Gayet mantıklı.

• neden ww2 istiyorsunuz ki zaten 1. dünya savaşını oynadık üstüne cod 2. dünya savaşı yaptı bence bu kadar eski savaş yeter.

bf3-4 tarzı modern ve güzel hikayeli bir oyun istiyorum ben. işidli falan güzel olur mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

BF2 adı altında WW2 oyunu yapamazlar çünkü BF2 adı altında oyunu var Dice ın.

BFV. Buradaki V 5 anlamına gelmiyor Zafer anlamına geliyor.
    Bence 5. oyun geliyor inşallah modern zamanda geçer bf1 yeni zaten.

• Bıktık artık modern savaşlardan.

İşte bak kedin söylüyorsun. WW2 yi Cod yaptı. Dice yapmadı

• Dismoor kullanıcısına yanıt
    modern savaşlardan değil gelecek temalı savaşlardan bıktık. zaten yıllardır ww1 ve ww2 oynuyoruz. bence günümüzde geçen veya körfez savaşı en kötü vietnam veya kore savaşı güzel olabilir.

ama ww2 çıkarsa üzülmem tabi alır oynarım yine de ben modern silahları kullanmak isterim, bir f-22 f-35 kim sürmek istemez
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.