Bildirim
Battlefield V Şimdi ne olacak? Tüm Bildiklerim
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
BC2 serverlarının bile hala aktif olduğu düşünülürse, oynanmaya uzun yıllar devam edecek onda sorun yok, oyuncular olarak kızdığımız nokta oyunun baştan savma bir şekilde yarım bırakılması, Fairplay yerine anti cheat sistemini yenilerlerse güzel olur ama tatmin edici değil yine de, keşke içerikler tam olarak çıksaydı da arada hilecilere rast gelseydim ona bile razıydım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 25 Nisan 2020; 17:42:30 > -
Twitterda yabancı oyuncular kendi aralarında anketler vs yapıp yolluyor. bana sorarsan anti cheat sonrası gene yabancıların sayesinde bir hareketlilik olacak. Çünkü aksi bir durum. Battlefield Oyununu tarihe gömer.quote:
Orijinalden alıntı: Cpt. Miller
BC2 serverlarının bile hala aktif olduğu düşünülürse, oynanmaya uzun yıllar devam edecek onda sorun yok, oyuncular olarak kızdığımız nokta oyunun baştan savma bir şekilde yarım bırakılması, Fairplay yerine anti cheat sistemini yenilerlerse güzel olur ama tatmin edici değil yine de, keşke içerikler tam olarak çıksaydı da arada hilecilere rast gelseydim ona bile razıydım. -
Talihsiz bir döneme rast gelmesinin de etkisi var, DICE elemanları evlerinde çalışıyorlar ama bu hiçbirşeyin bahanesi olamaz, şu tarihe kadar yeni içerik desteğini durdurduk diyeceklerdi, resmi forumlarda da çok şikayet eden var, bakalım ne olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 25 Nisan 2020; 22:30:19 > -
ınsallah ruslar gelır knk sen gene dıce a baskı yap.twıtter reddıt heryerden -
Geliştirme ekibindekiler takipten çıkalı çok oldu :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X