Merhaba arkadaşlar, Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, yaşadığım sorunu Türkçe, İngilizce ve Almanca olarak nette 1 haftadır aratıyorum ve bir şey bulamadım. Bu sorunu yaşayan sadece ben miyim ve çözümü nasıl olur diye merak ediyorum.
Sorun şu: 3 arkadaş, Hamachi'den farklı oyunlar oynuyoruz sürekli. Yeni başka bir oyun daha oynayalım dedik ve Battlefield Vietnam'ı yükledik. Biri kuruyor ama diğer oyuncular LAN'dan girdiğinde o oyunu göremiyor. (LAN olmasının sebebi Hamachi üzerinden kurmamız, yoksa hepimiz başka başka bölgelerdeyiz) Oyunun son update'i yapılmış halde torrent'ten indirdik oyunu, kurulum falan istemedi, direkt tıkla çalıştır şeklinde. Dedik acaba hem versiyonu güncel 1.24 olduğundan hem de acaba setup yapılmadığından mı olmuyor. Bunun üzerine onu silip torrent'ten 1.0 versiyonunu indirdik, Daemon Tool ile setup yaptık, her şey güzel hoş, lakin yine görmüyor. Bu sorunu yaşayan başka insanlar da olmamış 1.0 versiyonu için. Acaba oyunda kurarken diğer insanların görebilmesi için başka bir yeri mi onaylamamız gerekiyor vs, bilen varsa yardımcı olabilir mi?