Şimdi Ara

Battlefield3 Recon Hakkında.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben reconda kendimi geliştirmek istiyorum warrock oynuyordum ordada sniper da iyiydim ama burda nedense cok zor geliyor kharg ısland da en fazla 154metre den vurabilrdim taktik varsa verebilrmsiniz ?

edit:daha 2level olmadım sanırsa-

• Warrock'ta mermi düşmesi diye bir olay var mı?

Oynaya oynaya alışırsın.
  • BF 3 de sniper hacklere dikkat etmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

Warrock'ta mermi düşmesi diye bir olay var mı?

Oynaya oynaya alışırsın.

var hatta bf3 teki gibi direk düz şekilde aşşağı düşmüyor sağa sola da düşebiliyor
  • alışıyorum sanırsam 379metre headshot aldım m39emr ile peki sv 98 i m40a5 i felan nasıl acıcam ? silaha eklentilerr açılıyor onları nasıl takıcam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih5835 -- 22 Ağustos 2014; 12:27:27 >
  • fatih5835 F kullanıcısına yanıt
    Eklentiler customize ekranından ayarlanıyo o silahların ne zaman açılcağına kits bolumune bak maç sonunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mk11 ile 544 metreden HS attım. Rekorum bu ve M98 ile bile geçemedim.
    sv98, m40a5, m98 bu üçü en sık kullanılan silahlar. Bunları dene. Tecrübe edildikçe daha iyi oynarsın. Belli bir taktik yok ama genel olarak çok sabit durma ve bir silaha alış onda ustalaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sv98 i açtım daha 27.000 recon score var m40a5 i merak ediyorum. sv 98 de 438.55metre adama headshot attım
  • Max HS benim 922.77 m M98B ile tavsiyem uzun range oynuyor san M98B ve Jng 90 ile oyna medium veya Short range ile agresif Recon isen m40a5 ve sv98 idealdir. Dmr türü silahlarla ise mk 11 iyidir

• Sv98 oynaya oynaya çozdum sv98 uzakdan adamı hiç bi zaman tam nişan alınca olduremiyor o yüzden biraz adamın kafasının üstünden tutuyorum ve bom HS yiyor adam bu işler tecrubeyle yapılır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.