Şimdi Ara

battleloga n eoldu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Su anada oyun oymaka için battllelıga girdim 53 olan levelim 00 gözüküyor tüm silahlarım kapalı kendinimden geçtim bir akıl verin

• bende giremiyorum no contact with ea online diyor bndede sendeki gibi rütbe flan gözükmüyor heralde double xp yi duyunca millet server çöktü
  • aynen hocam dice yine patlattı oyunu :D
  • hay baslıyıcam dice yapıcağa ise phantom oparetive assigmentini tamamlayalım dedim izin gününümde olana bak,tamam abi double var %200 açararım 1000xp ye 4000 xp verir ama bu etkinliği yaparken mantığı ile dalanlar yüzünden şimdi sezerları cökerti umarım menunlardır koca sene yüzüne bakmazlar oyunun double duyup cıldırlar.
  • İyi bu duruma sevindim.Sorun sadece bende olsaydı düzeltemeyebiliridm çünkü :D
  • Şaka gibiler ama :)

Üstte yeniyıl hediyesi double XP, gold pack filan diyor ama sunucu yok. DICE seni eşekler depsin...
  • Artık bu server problemleri BF4'de klasik haline geldi. Ayda bir mutlaka problem oluyor.
  • Arkadaş listemden iki kişi epeydir oynuyor. Farklı farklı sunuculara giriyorlar falan. Biri Alman biri Türk. Anlayamadım bir türlü onlarda neden sorun olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Provezza.

Artık bu server problemleri BF4'de klasik haline geldi. Ayda bir mutlaka problem oluyor.

dice yeni strateji geliştirmiş artık ayda bir duble xp yapmak yerine doble sorun yapcaklarmıs
  • Sadece BF4 de yok BF3 e giremiyorum ve şu hatayı alıyom ''The Game Statistics Engine is currently down.'' Acaba ne zaman düzelir
  • Battlelog kaynaklı bir sorun var Procon ile server ayarlarına bakınca 6-7 kişi oynuyor esasında listemden 11 kişi oynuyor nasıl olduğunu anlamak için değişik şekillerde DC oluyorum telefondan bağlanmaya çalışıyorum ama yok olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

Battlelog kaynaklı bir sorun var Procon ile server ayarlarına bakınca 6-7 kişi oynuyor esasında listemden 11 kişi oynuyor nasıl olduğunu anlamak için değişik şekillerde DC oluyorum telefondan bağlanmaya çalışıyorum ama yok olmuyor

suan ben oyunda değilim ama başkası beni oyunda görüyor
  • chrome plugin sorunuyla bir bilginiz var mı ?
  • olaya ingiliz bir arkadaşım netlik getirdi,dice ve ea oyun serverları hacklenmiş farkına varan ekip kullanıcı bilgilerini korumak için serverları ve hesapları day 0 konumuna getirmişler,benim tavsiyem kredi kartınız falan varsa yurt içi ve yurtdısı mail orderi kapatırıp hesabınızdan bilgilerinizi silin.
  • saat 22:16 itibariyle cep telefonuma GADGETTOWN firmasından 355 dolarlık alışveriş yaptınız mesajı geldi.. hemen müşteri hizmetlerini aradım ve harcama itirazında bulundum ..kredi kartımıda kapattım ..nasıl oldu diye düşünürken sebep ortaya çıktı sanırım...inşallah paramı geri alabilirim.. size tavsiyem arkadaşında dediği gibi internet alışverişi ve mail ordera kapatın kartlarınızı..
  • bu gece geri gelmez yani.. yatayım o zaman yav
  • Serverlar geldi şuan oyun çalışıyor.
  • serverler geldide ben 5 dk dır giremedim oyuna ya login in de kaldı
  • BefuQ kullanıcısına yanıt
    Of kardesim gercekten cok uzuldum senin adina. Ben ininal kullaniyorum zaten kartta 11 TL var. Ama insallah parani geri alirsin gercekten uzuldum cok gecmis olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence bu sorunun da Siber savaş ile ilgisi var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.