Şimdi Ara

Battlestrike Shadow Of Stalingrad

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Böyle bir oyu çıktı. 1.37Gb. boyutu var !

Oyun hakkında pek bilgiye ulaşamadım. Youtube'den vidolarına baktım, güzele benziyor.

Tür'ü FPS

Video:http://www.youtube.com/watch?v=Lbh_9S-7F4c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 8 Nisan 2009; 15:08:05 >

• Yine City.
    Anlaşılan bunlar pes etmeyecek.
  • City interactive'in oyunu fazla birşey beklememek lazım bu kadar sık oyun çıkardıklarına göre güzel oyun falan yaptıklarını sanıyorlar galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 8 Nisan 2009; 15:18:37 >
  • Umduğum kadar kötü çıkmadı, yok zamanda oynanabilir.

• City interactive bu sefer başarmış gameplay videosuna bakın derim aynı COD 2 gibi :X yetişmişler yani :D:D
  • Ben pek beğeniyom böle oyunları oynıyim mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRACON1C

Yine City.
    Anlaşılan bunlar pes etmeyecek.

Durmak yok yola devam diyorlar bunlarda ama bu sefer sanki birşeyler olmuş gibi azda olsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • city ye hiç güvenmiyorum batllestrike force of resistance ı indirdik mortyr oyununun devamı diye saçma sapan alakasız bir oyun çıktı
  • Ya ben bu oyunu yukledim ama ekran siyah bir şekilde bekliyor öyle neden böyle yapıyor bu pc anlamıyorum armed forces oyununDADA aynısını yapmıstı sistemim sağlam oyunun cracklerinide yaptım herkezin yaptığı gibi
  • City İnteractive

Yine bizleri şaşırtmadı galiba.Durmak yok yola devam.

Ben açacaktım oyunun konusunu sonradan City İnteractive olduğunu görünce değmez dedim.

• CoD'dan sonra yavan gelir bu,kalsın.
  • oyunu yükledim biraz oynadım ama sarmadı arkadaşlar basit olmuş silicem boşuna indirmeyin derim ....
  • PPSH ile ateş etmek çok zevkli onun dışındakiler kötü...
  • cOLL of duty tarzı bi şey mi??
  • Kapakta Battlestrike Force of Resistance yazıyo. Senin başlıkta Battlestrike Shadow Of Stalingrad yazıyor. Hangisi doğru?
  • Bu City Interactive eşşek gibi oyun çıkarıyor.Bi tane yapsalar adam akıllı olsa daha iyi.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 28 Kasım 2009; 0:20:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.