Şimdi Ara

Battlfiedl 3 son güncelleme ve sonuç yine hüsran

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben son güncellemeyi indirdim şöyle bir hata alıyorum
    Your game data is corrupt.
    Please repair your installation through origin
    bu arada 4 kere repair yaptım ama yok hala hata varmı yardımcı olaacak
    son olarak her güncellemede sorun oluyor ne biçim bir firmasın sen dice

• Battlefield 3 premium geldikten sonra oynanmaz bir hal aldımahfettiler oyunu,üstüne birde şu yamalarla iyice sıvıyorlar,önceki yama ses ayarlarımı bozmuştu,ondan öncekide BF.exe yi buldurmuyordu,hep bir sorun,sana tavsiyem oyunu komple silip yeniden yüklemen olacak,(hepsini ama orgin files ları falanda).yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemmedagon

Battlefield 3 premium geldikten sonra oynanmaz bir hal aldımahfettiler oyunu,üstüne birde şu yamalarla iyice sıvıyorlar,önceki yama ses ayarlarımı bozmuştu,ondan öncekide BF.exe yi buldurmuyordu,hep bir sorun,sana tavsiyem oyunu komple silip yeniden yüklemen olacak,(hepsini ama orgin files ları falanda).yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

oo olmaz ya 26 30 gb bendeki rus key baştan indiremem 0,45 kb indirme hızı ile ama yinede saol
  • Onu bunu geçtim DLC hala yok utanmadan bide sabır diyorlar Update: Since we already have your money and you're a sucker, we are not rolling out Aftermath Expansion Pack until we want to. So go *** yourselves and have a nice day. -EA Staff
  • Pack ta Sorun Var Bu Dosyayı İndir Sorun Çözülüer TIKLA İNDİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathLive

Pack ta Sorun Var Bu Dosyayı İndir Sorun Çözülüer TIKLA İNDİR

birader orada bir sürü bir şey var hangisini indireceğim ingilizcede zayıf yardımcı olurmusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: wichtking

quote:

birader orada bir sürü bir şey var hangisini indireceğim ingilizcede zayıf yardımcı olurmusun

( CLICK HERE TO DOWNLOAD 3rd December Language PATCH ) Yazıyor ona tıkla Torrent Programı Varsa Onla İniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathLive -- 4 Aralık 2012; 17:09:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana şunu türkçe anlatır mısınız nasıl yapıcam deli oldum
  • quote:

quote:

quote:

( CLICK HERE TO DOWNLOAD 3rd December Language PATCH ) Yazıyor ona tıkla Torrent Programı Varsa Onla İniyor

eyvallah saol indiriyorum
    düzenleme:düzeldi sorunum çok çok saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wichtking -- 4 Aralık 2012; 20:33:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oruçbabatürbesi

bana şunu türkçe anlatır mısınız nasıl yapıcam deli oldum

bak şimdi benimle aynı sorunu yaşıyorsan arkadaşın verdiği siteye gir o gösteridiği yazıyı bul ona tıkla indir sonrası çok kolay inen bütün dosyaları oyunun kurulu olduğu yere at değiştirilmisin sorusuna evet de o kadar
  • Genel Olarak RUS Key Alanlarda Oldu Bu Problem Bende Hiçbir Sorun Yok Şuanda Aftermath Güncellemesini Yaptım Ve Aftermath Haritalarına Girmeyi Bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crynet

Genel Olarak RUS Key Alanlarda Oldu Bu Problem Bende Hiçbir Sorun Yok Şuanda Aftermath Güncellemesini Yaptım Ve Aftermath Haritalarına Girmeyi Bekliyorum

bende kutulu aldım 120 lira saydım sonra hesap çalındı kimse bir şey yapmadı doğal olarak rus key aldım el mahkum AM yi bende inidrecem ama 0,45 kb indirme hızı ile çok zor
  • quote:

quote:

Genel Olarak RUS Key Alanlarda Oldu Bu Problem Bende Hiçbir Sorun Yok Şuanda Aftermath Güncellemesini Yaptım Ve Aftermath Haritalarına Girmeyi Bekliyorum

bende kutulu aldım 120 lira saydım sonra hesap çalındı kimse bir şey yapmadı doğal olarak rus key aldım el mahkum AM yi bende inidrecem ama 0,45 kb indirme hızı ile çok zor

Bu Aralar Rus Key Oynayanlar Baya Sorun Yaşadılar Ama Düzeldi Diye Biliyorum 10 15$ Daha Fazla Verip BF3 Origin'den Alsaydınız Daha İyi Olurdu Neyse :)

• quote:

quote:

quote:

Bu Aralar Rus Key Oynayanlar Baya Sorun Yaşadılar Ama Düzeldi Diye Biliyorum 10 15$ Daha Fazla Verip BF3 Origin'den Alsaydınız Daha İyi Olurdu Neyse :)

vallahi bir lira bile vermezdim oyunum çalındığında ne ea nede dice hiç bir şey yapmadı 120 tl gitti hey gidi hey ama dayanamadım bende en ucuzundan aldım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.