< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Batum bütün iPhone/iPad Pro fiyatları (130. sayfa)
-
-
Millet küpe takiyor sen postunu delik ettirmekten mi korkuyon:)) irak şart değil cizre silopi de uygun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oralardan çöp bile almam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sebebini sormiyicam allah yardimcin olsun:)
tecrübe diyelim
-
Allah bu millete sabır versin. Bir telefon için yollara düştü millet. Geçen yılbaşında önce halletmiştim o sıra o telaş çekilecek dert değil
Geçmiş olsun, imei kayıt ücreti 20000 TL oldu.
-
-
Geçmiş olsun mantıklı değil, 2 gün önce bunların ne yapacağı belli olmaz diye ödemiştim
Simülasyon kapandı. Game Over
Kayıt yaptırmak isteyen hızlı davransın,hala 6000 tl.Şimdi kayıt yaptım bende :)
-
Tarihini izleyen gün yürürlükte olacak yazılmış. Bugün 6000 TL için son şans yani.
Bende şimdi haberi görür görmez hemen e devlete girip kredi kartıyla ödemeyi yaptım, uykumuz açılmadan vergi ödemekte kısmette varmış, insallah o hızla imei nolari düzgün yazmışımdır 😊😁
gürcistanda tax free için arkadas bugün alamazsa tax free sonra alınabilir mi? birtek o kişimi alabilir sonrada olsa
-
1 ay süresi var başkası alamaz. Oradaki memurun yanında duran başka memur var sadece kırmızı damga bastırıyor. Kırmızı damgayı bastırsın. Damga için beklemeye gerek yok
peki ben bugün telefonu biryerden aldrdım diyelim , gürcistana griş çıkış yapmış biri adına kaydettrmek istyorum , suan farklı sehirdeyiz bugün kayıt ettrip sonra hattı onun üstüne devredebilirmiyim ,ben kulllanacagım hattı ve telefonu yoksa hattın da bugünmü devrolması gerek
-
20.000 tl lik kayıt ücreti bile halen düşük kaldı cezbedici olmaktan çıkaramadı 40.000 tl yapmadıkları sürece giden çok olur
-
Bence direkt 100 bin yapsınlar daha iyi.
Evet yapabilirsin.
Aynen 20.000 de durduran neydi neden 30.000 değil mesela:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X