ikisine de bak, once carrefourdakine gidersen orda iplusta var. İki zoommer aradası mesafe aracla 5dk(minübüs gidiyor). Onun dışında, Alta ve elit elektronik de var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Batum bütün iPhone/iPad Pro fiyatları (132. sayfa)
-
-
2 bin de yol parası. Değmez kısaca
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hiç değmez hocam.Bilgilendirme için teşekkür ederim
15 pro max 256GB 4749 Lari. Tax free ile beraber 4179 lari’ye düşüyor. Yanlış bilgi variyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuz730 -- 23 Eylül 2023; 14:19:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tax free’den bir telefonda ne kadar düşüş oluyor ?
Şu anda Batumdayım İphone 14 Pro Max A2894 model numaralı Space Black modelini aldım. Bu model numarasını her yerde gördüm ancak nedir ne işe yarar hiç bilmem herkes yd ürünlerin hiç garantisi yok diyor bazıları bu modelin 1 sene var diyor. Hayırlısı olsun artık :)
Türkiyede 1 yıl garanti verilen model. Hayırlı olsun nereden kaç lariye aldınız?
15 pro max 256 GB 4749 lari. Gümrükte %12 tax free iadesi alıyorsun telefon 4179 lari’ye düşüyor. 20000tl imei kayıt parası + 570tll TRT bandrol ücretiyle telefon sana 62730tl’ye geliyor. Türkiye fiyatı arasında 14270tl fark oluyor.Türkiye fiyatı 77000tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu valize koymazsanız gümrükçüler farkedemez. Trt bandrolünden kurtulmuş olursunuz
Öncelikle yıllardır bu yurtdışı fiyatlarını kontrol ederim. Direk yanlış bilgi veriyorsun dersen, ayıp etmiş olursunuz. Eğer Gürcistan'a gitmeden sitelerden bakıp, bana yorum yazıyorsanız, hiç devam etmeyelim. Verdiğim fiyat Batum için en pahalı yerlerden biridir. Yeni çıkınca fiyatlar böyle başlar. Sizlerin verdiği fiyatlar ancak zoommer gibi yerlerde olur. Onlar her zaman en ucuza veriyor. Lakin, suanda fiyatlarını kontrol etmedim, olabilitesi var. Fakat ilk başta direk karşı atağa geçmek yerine, benimle burada, daha sakin,bakın, burada böyle, gözünüzden mi kaçmış, yoksa nasıl bir fiyatlandırma var demek yerine bu şekilde itham etmek hoş durmuyor. Unutmadan tax free oranınıda kontrol edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 23 Eylül 2023; 20:38:8 > -
Garanti işi yok diyorlar hocam ya sonucta faturayı tax freede alcaklar simdi sadece cihaz olcak bende , 3700 lariye zoomerden aldım. Teşekkür ederim
Tax freeden sonra telefonu nasıl geçirmek gerekiyor farkedilmemesi için yarın dönücem batumdan ben de.
-
Hocam sanırsam bu garanti diğer cihazlarda da görünüyor ancak garantinin bu modelde de olmadıgını söyleyen ve ücretiyle yaptırıldıgını belirten arkadaşlar vardı
Hmm bence garanti var. Olmasa göstermezdi. Arıza durumunda Apple store a başvurmak gerek
İnşallah ihtiyacım olmaz hocam, bu arada türkiyeye girerken xray gibi bir şey mi var? Gelirken öyle bir şey göremedim de
Gürcistana geçerken de var gürcüler için. Siz farketmemişsinizdir. Vergi iadesi aldıktan sonra bizim gümrükte xray var valizler için oraya sokmayın
Bilgilendirme için çok sağol hocam
Güncel fiyatlar ne kadar batumda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kutusunu çantaya koymayın x rayden geçerken kutuyu görünce vergiyi yapıştırıyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X