Şimdi Ara

Batum bütün iPhone/iPad Pro fiyatları (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.648
Cevap
132
Favori
526.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar merhaba gürcistan’dan gelirken 2 tane telefon getirme şansım varmı, nasıl yaparız acaba kardeşime de almak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayıt ücreti ve diğer masraflar ile Gürcistan'dan telefon almanın pek bir kârı kalmamış. Videoda her model için toplam kar belirtilmiş zoomer fiyatları baz alınmış, güzel bir video olmuş

Metin Aygunyoutube
    Gürcistan iPhone 15 Fiyatları | 15 Pro | 15 Pro Max | iPhone 14 Serisi ile Karşılaştırma
    https://www.youtube.com/watch?v=v9mNTAjyKOs&list=LL&index=1&t=271s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BM35 -- 30 Eylül 2023; 13:20:12 >

• tunlab T kullanıcısına yanıt
    Birini çıkar cebine koy giderken telefon götürme kendi telefonun olarak geçir. Diğeride yeni aldığın olarak sıkıntı olmaz. Hatta ikiside üzerinde olsun çantayla xraydan geçirme çantada görünmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayatbayat -- 3 Ekim 2023; 20:53:12 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Batum’da 15 pro max’ler zoomer mağazalarına geldimi gitsek alabilir miyiz? Bilgisi olan varsa büyük sevap işler.

• oğuz730 kullanıcısına yanıt

Fiyatlari ucuk fiyatta hocam pro max 48k gitmeye deger mi:))

• sınırdan geri dönerken trt bandrol ücreti ödemesi zorunlu mu? ödememek için telefonu kutudan çıkartmak mı gerekiyor?

• akılsaglıgınıkayb3t A kullanıcısına yanıt
    Kutuyu valize koymayın. Valiz xrayden geçerken görüyorlar. Üstünüzde geçin. İnsan xrayinde göremiyorlar. Kutudan çıkartmak zorunda değilsiniz

• İtechnicste fiyatlar 35800 taxfree düşünce itechnics.ge 16lar , yakında batuma giden oldumu taxfree 11,,4 mü halaa

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.