Şimdi Ara

BATUM DAKİ GİDİLECEK MEKANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar , bugün sabah saatlerinde gürcistana gittim , ucuz olarak barlar , kadınlar , sigara , içki, elektronik eşya ,akaryakıtlar ve arabalar , herkes büyük motorlu araçlara biniyor , birçok kumarhane var ve bunların çoğunun sahibi TÜRK ler . Şehrin sahili gerçekten çok güzel , şehrin merkezi de gayet güzel yapıları barındırmakta. İnsanları zararsız , hırsız filan değil ama tabiki orada turist olduğun için fiyatları biraz yüksek çekiyorlar. İnsanların çoğu RUSÇA biliyor ve yanlarına da TÜRKÇE yi koymaya çalışıyor . Ancak orada heryerde olduğu gibi bizim insanımız kendi hemşerisini öpmeyi ( tabiri caizse kazıklamayı ) çok seviyor , gürcülerin sahip olduğu tüm mekanlara gönül rahatlığıyla girbilirsiniz ancak TÜRK mekanlarına girmeden önce bu yazıyı iyice okunmasını ve dikkate alınması istiyorum . Batum meydanından sahile doğru yürüyüp daha sonra sol tarafta biraz ileride BATUM ki TEK TÜRK CAMİSİ ni göreceksiniz , oranın arka tarafının çoğu TÜRKLERE ait. BARA gitmek istiyorsanız en son gideceğiniz BAR FLAMİNGO BAR OLMALI çalışanlar birbirleriyle paralel bir şekilde DOLANDIRICILIK yapıyor sakın ola samimi davranışlarına aldanmayınız , KESİNLİKLE GİDİLMESİ GEREKEN BAR ise flamingo barın karşısındaki YELKEN BAR olmalıdır . Sahibi ve çalışanları çok sıcakkanlı ve yardımsever insanlar , barın patronuyla kesinlikle tanışın , şiddetle tavsiye ediyorum :) . Yemek işini ise TÜRK lokantalarından başka yerde yapmayın , gürcülerin helal diye sattıkları etlerin birçoğu helal değil , çünkü domuzu kestikleri bıçağı silmeden danayı kesiyorlarmış diye duydum .

ARKADAŞLAR YUKARIDADA YAZDIM ANCAK BİRDAHA SÖYLEMEK İSTİYORUM FLAMİNGO BARA GİTMEYİN ÇOK FAZLA İNSANI DOLANDIRMIŞLAR , ÖZELLİKLE BATUMA İLK DEFA GİDENLERİ VE BATUMA GÜNÜBİRLİK GİDENLERİ ÇOK DOLANDIRMIŞLAR ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtlukaya54 -- 5 Eylül 2014; 0:16:13 >

• Batum'da her bütçeye uygun oteller, günlük kiralık evler...
    Hemen bizimle iletişime geçin...
    Batum Gayrimenkul (Batumi Service):
    Adres: Pushkin 61, Batumi, 6100, Georgia
    e-Posta: batumi-service@mail.ru
    Telefon: +995-422-225-125
    Cep: +995 568 76 16 06
    http://batumi-service.ge/index.php/tr/
    Facebook: Batum Gayrimenkul
     BATUM DAKİ GİDİLECEK  MEKANLAR BATUM DAKİ GİDİLECEK  MEKANLAR BATUM DAKİ GİDİLECEK  MEKANLAR BATUM DAKİ GİDİLECEK  MEKANLAR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.