Şimdi Ara

BAYA Bİ OYUN ALDIK SIRA OYNAMAYA GELDİ ..... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
1
Favori
5.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ovarinli

borderlands ek paketli hali gelmiş psne fiyatıda baya uygun bence

elite us psne pre-order olarak gelmiş onada kardeşlik uygun olacakmı acaba yoksa avatarlar gibi sadece indirildiği hesaptamı kullanılır olacak bence 2. seçenek

borderlands nasıl bir oyun osman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipru81

ya arkadaşlar alıyoruz iyi güzel hoş'ta hard disk durumu ne olack benim 80 gb fifa'yı indrmdn önce boş yer 50 küsürdü,bunun sonu yok bi yerde dolacak,acaba oynamadğmz oyunları bşka yere aktarma durumu varmı?

tolga fifayı indirmeden önce 50 küsürdüyse şimdi 40 civarıdır sen gene iyisin benim 12gb çoğu oyunun game data utulıtydeki dosyalarını sildimde öyle açıldı hard disk değişimi yapabilirsin ben yakında yapıcam 2tane harici disk lazım 1.sine backup yapıcaksın 2.sindekininde hard diskini ps3ün içindekiyle değişeceksin
  • quote:

quote:

borderlands ek paketli hali gelmiş psne fiyatıda baya uygun bence

elite us psne pre-order olarak gelmiş onada kardeşlik uygun olacakmı acaba yoksa avatarlar gibi sadece indirildiği hesaptamı kullanılır olacak bence 2. seçenek

borderlands nasıl bir oyun osman?

borderlands bazilyon* tane silah çeşidi olan coop olarak 4 kişinin oynayabileceği görev yapmalı, yaratık vurmalı, silahlı bir oyun
    fiyatı gayet uygun takascılarda bile 39 tl psnde ise 29/5 tl

* bazilyon rakam olarak kaça tekabül ediyor bende bilmiyorum oyunun kutusunun üzerinde yazıyordu

• 2. bir hesap açıp oyunları ordan alabiliriz ilk açtığımızda call of duty dlc leri için olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ovarinli -- 9 Ekim 2011; 12:01:22 >
  • quote:

2. bir hesap açıp oyunları ordan alabiliriz ilk açtığımızda call of duty dlc leri için olur

tamam abi sen nasıl uygun görüyorsan
  • Paypay ı alalımmı ?
  • paypay değil emre payday diye biliyorum paypay forumda bir arkadaşın niki
  • şu anda verdiğin listedeki oyunları inceliyorum,arasından seçtiğimi alabilirmiyim yoksa herkes 6 oyun alıyorsa bende o 6 oyunumu almak zorundayım?

oyun içi görüntülere baktım nfs shift ve payday güzel gibi :) bunlar kaç gb ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipru81 -- 10 Ekim 2011; 23:06:15 >
  • paypay mı artk neyse ismi bende baktım güzele benziyor fiyatıda ucuz ama daha çıkmamış
  • quote:

şu anda verdiğin listedeki oyunları inceliyorum,arasından seçtiğimi alabilirmiyim yoksa herkes 6 oyun alıyorsa bende o 6 oyunumu almak zorundayım?

paydayı bilmiyorum shift 2 4.2 gb yer alıyor abi
  • quote:

şu anda verdiğin listedeki oyunları inceliyorum,arasından seçtiğimi alabilirmiyim yoksa herkes 6 oyun alıyorsa bende o 6 oyunumu almak zorundayım?

hepsi tek hesaptan alındığı için ayrı ayrı olmuyor tolga her türlü fikrine saygı duyarım tercih senin
  • shift 2 6 gb paydayde ayın 12sinden sonra indirilebilecek ufak bi dosyası var önce o kuruluyor

dediğim 6 oyun toplam 16-17 gb yer kaplıyor tolga
  • abi toplanalım borderlands için bi akşam :d
  • uyar nihad oyun inebilse bi emre indirdimi acaba konuya girdiği yokki yeğenin
  • abi shift falan oynuyordu onuda indirmiştir herhalde
  • fifa 2012 grubuna dahil olabilirim isterseniz tşk ederim....
  • MErhaba arkdaşlar

grupların coğu dolu sanırıım yeni kardeşlik kurulursa vs ..
    katılım da bulunmak isterim :) haberdar edim simdiden

Herkese iyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: astektash

MErhaba arkdaşlar

grupların coğu dolu sanırıım yeni kardeşlik kurulursa vs ..
    katılım da bulunmak isterim :) haberdar edim simdiden

Herkese iyi oyunlar

TEŞEKKÜRLER

NFS SHİFT 2
    BORDERLANDS GAME OF THE YEARS (4 MAP PACK DAHİL )
    PAYDAY
    BURNOUT CRASH
    DUNGEON HUNTERS ALLIANCE
    PLANT VS ZOMBİES

5 KİŞİ OLURSAK KİŞİ BAŞI 39 TL DÜŞÜYOR

BU 6 OYUNU 3 KİŞİ OLARAK ALDIK SENDE KATILMAK İSTERSEN BEKLERİZ
  • Evet ben de katılmak isterim
    ne yapmam gerektiğini yazarsanız memnuniyetle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: astektash

Evet ben de katılmak isterim
    ne yapmam gerektiğini yazarsanız memnuniyetle :)

gerekli pm'i osman abi atacaktır size.

@jetman

fifayı aldık ne yazıkki 5 kişi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.