Şimdi Ara

BAYA Bİ OYUN ALDIK SIRA OYNAMAYA GELDİ ..... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
1
Favori
5.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: astektash

Evet ben de katılmak isterim
    ne yapmam gerektiğini yazarsanız memnuniyetle :)

pm attım aramıza hoş geldin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ovarinli

quote:

Orijinalden alıntı: sipru81

şu anda verdiğin listedeki oyunları inceliyorum,arasından seçtiğimi alabilirmiyim yoksa herkes 6 oyun alıyorsa bende o 6 oyunumu almak zorundayım?

oyun içi görüntülere baktım nfs shift ve payday güzel gibi :) bunlar kaç gb ?

hepsi tek hesaptan alındığı için ayrı ayrı olmuyor tolga her türlü fikrine saygı duyarım tercih senin

sağol Osman'cım başka oyuna katılırım bende,yalnız gelen oyunları falan takip edemeiyorum bir yerde her hafta çıkan psn oyunları vardı onu bulabilirsek iyi olur

ekleme; ha birde limbo diye bir oyun var ne diyorsunuz bana güzel ve değişik geldi?

eğer tamam derseniz bu oyunu alalım hem fazla yer kaplayacağınıda sanmıyorum adam başıda çok cüzi bir miktara gelir ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipru81 -- 15 Ekim 2011; 21:30:09 >

• uyar bana bu ay kredi kartı biraz şişme yaptı önümüzdeki aya alsak olurmu

led tv netbook psn oyunları derken limitleri zorladık
  • quote:

uyar bana bu ay kredi kartı biraz şişme yaptı önümüzdeki aya alsak olurmu

tamamalınıcaklar listesine limbo yu ekleyelim o zaman,diğer arkadaşlarda beğenir diye düşünüyorum bu ara psn'den alınan popüler oyunlar arasında sanırım,fiyatı ne kadar baktınmı ? led tv hayırlı olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sipru81

quote:

uyar bana bu ay kredi kartı biraz şişme yaptı önümüzdeki aya alsak olurmu

tamamalınıcaklar listesine limbo yu ekleyelim o zaman,diğer arkadaşlarda beğenir diye düşünüyorum bu ara psn'den alınan popüler oyunlar arasında sanırım,fiyatı ne kadar baktınmı ? led tv hayırlı olsun :)

teşekkürler tolga daha iyisi sana olsun

• evet arkadaşlar limbo'yu koyuyoruz değilmi alınacaklar listesine :) grup sesiniz çıkmıyor :)

Osman hesap bilgileri yazıyor demiştin ben göremedim özelden verirsin olurmu.
  • up bana uyar :)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_53996504/tm.htm

limited edition hafta sonu psnde Battlefield3 . ve online pass gerekmiyor alıyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

http://forum.donanimhaber.com/m_53996504/tm.htm

limited edition hafta sonu psnde Battlefield3 . ve online pass gerekmiyor alıyormuyuz ?

bana uyar ben varım nihad
  • battlefield 3 limited edition
    infamous blood of festival

bu 2si banko ekleme çıkarma katılan katılmayan durumlarını paylaşalım nihad ile ben 1-2 yiz 3-4-5 ?
  • Hafızam a bakmam lazım
  • quote:

battlefield 3 limited edition
    infamous blood of festival

bu 2si banko ekleme çıkarma katılan katılmayan durumlarını paylaşalım nihad ile ben 1-2 yiz 3-4-5 ?

osman bf3'e varım hatta infmaousda alırım bak bf3'ü bensiz almayın
  • Osman ben de katilabilirim BF3'e eksiginiz varsa. Gerci online pass olayina bi aciklik getirmediler simdiye kadar ama olmaz diye tahmin ediyorum. Hardboiled Chicken da guzel oyun gibi duruyo ayrica Limbo alicaz demissiniz, cadilar bayrami ayagina indirime giricek Limbo bilginiz olsun
  • abi ben mw3 packlerinden başka bişe almayı düşünmüyorum bf3 te yokum infamous yok zaten bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptanado

abi ben mw3 packlerinden başka bişe almayı düşünmüyorum bf3 te yokum infamous yok zaten bende

ok adnan mw3 mapleri elite veya hardened almaz isek ilk grupla alacağız infamous dlc değil full game infamous 1 veya 2 ye ihtiyaç duymuyor
  • battlefield 3
    infamous festival of blood

ben , nihad , sertan , fatih , 5. ya emre yada başka birisi
    eklemek istediğiniz başka oyun varsa fikirlerinizi bekliyorum
  • osman bende infamous yok ama ileride alacağım için ek paketede varım
    hatta infamous kardeşliği yapan olursa bana haber verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 27 Ekim 2011; 20:15:59 >
  • Benide unutma
  • şu mw3'de psn'ye gelse varya gider yeni hdd alırım
  • Almisken 4-5 oyun alalim Osman bosuna account acmis olmayalim 1 oyun icin. Hardboiled Chicken'a bi bakin isterseniz. Resident Evil 5 Gold Edition da olabilir. Bu arada BF3'u yarin alalim derim en gec. Bu hafta sonuna kadar alirsak Karkand bedavaya geliyo. 5. bulamazsaniz cok buyuk ihtimal Mert katilir bu arada
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.