Şimdi Ara

BAYA Bİ OYUN ALDIK SIRA OYNAMAYA GELDİ ..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
1
Favori
5.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • osman fifa oynamıyorum ben yaa psn'ye çıkan yeni oyunları alabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

osman fifa oynamıyorum ben yaa psn'ye çıkan yeni oyunları alabiliriz

ozaman fatih burdan istemeyen arkadaşlar olursa farklı bir grup kurup alırız resident evili ıcoyu shadow of colossussu
    çünkü rezurrectionu + lbp dynamic tema aldım fifa12 içinde para yükledim yerine başka bir kişi alıyoruz ozaman olurmu ?
    darılmaca gücenmece olmasın sevmediğin bi oyuna boş yere para vermiş olma sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: ovarinli

quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

osman fifa oynamıyorum ben yaa psn'ye çıkan yeni oyunları alabiliriz

ozaman fatih burdan istemeyen arkadaşlar olursa farklı bir grup kurup alırız resident evili ıcoyu shadow of colossussu
    çünkü rezurrectionu + lbp dynamic tema aldım fifa12 içinde para yükledim yerine başka bir kişi alıyoruz ozaman olurmu ?
    darılmaca gücenmece olmasın sevmediğin bi oyuna boş yere para vermiş olma sende

yok ne darılacam rezurrectionu paketini ise bi arkadaş hard edition black ops almıştı orada vardı eski cod5 haritaları banada vermişti
  • başka almak istedğiniz oyunlar varsa buraya yazabilirsiniz veya psn den konuşuruz arkadaşlar
  • hayırlı olsun aldık fifayı sağol osman abi
  • grubumuz hayırlı uğurlu olsun,buradan psn'e gelicek oyunları ve hangi oyunları alacağımızı kararlaştırabiliriz diye düşünüyorum ps3'de genellikle girince oyuna dalıyoruz buradan daha rahat haberleşiriz bunada kimsenin bir söz diyeceğini sanmam sonuçta foruma girdiğinde aradığın konuya bakarsın değilmi? sadece playstation forumunda pek çok grup başlığı var bu niye göze batmış anlamakta güçlük çekiyorum.

ayrıyetten psn oyunları için önerileriniz neler? Osman telefonda konuştuğumuz gibi bana haber ver işlemi halledeyim yada toptan yaparız bunu konuşuruz,bu grubu hayata geçirdiğin içinde teşekkürler senin sayende bir aradayız umarım hep devamlı paylaşımcı bir grup oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipru81.

ayrıyetten psn oyunları için önerileriniz neler? Osman telefonda konuştuğumuz gibi bana haber ver işlemi halledeyim yada toptan yaparız bunu konuşuruz,bu grubu hayata geçirdiğin içinde teşekkürler senin sayende bir aradayız umarım hep devamlı paylaşımcı bir grup oluruz.

+1 abi katılıyorum çoğunluk olduktan sonra ben her oyuna uyarım bilginiz olsun maksat bi arada oynamak eğlenmek zaten.
  • siz ne isterseniz ben varım elimde discli olan oyun olsa bile beraber alırız bendekini takaslarım başka oyun alırım
    benim psnden en cok almayı istediğim oyunlar bunlar sizinde önerilerinize göre 3-4 oyun daha alabiliriz nasıl isterseniz
    dungeon hunter allıance
    plant vs zombies
  • bana uyar osman abi
  • Driver San Francisco psne düşmüş sanırım bu oyun hakkında düşünceleriz neler uyar mı herkese
  • ediit : yanlş konu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hata_I -- 6 Ekim 2011; 18:59:15 >
  • bende şu tenteni bekliyorum
  • doldumu burdaki kardeslik fifa 12 icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 7 Ekim 2011; 14:47:47 >
  • evet
  • borderlands ek paketli hali gelmiş psne fiyatıda baya uygun bence

elite us psne pre-order olarak gelmiş onada kardeşlik uygun olacakmı acaba yoksa avatarlar gibi sadece indirildiği hesaptamı kullanılır olacak bence 2. seçenek
  • byk ihtimal 2.ci seçenek abi . alalım o zaman abi borderlands ı co op yaparız akşamları
  • hafta sonu alalım indirim bitmeden
  • tamam abi pm attım
  • hallederiz nihad sorun değil
  • ya arkadaşlar alıyoruz iyi güzel hoş'ta hard disk durumu ne olack benim 80 gb fifa'yı indrmdn önce boş yer 50 küsürdü,bunun sonu yok bi yerde dolacak,acaba oynamadğmz oyunları bşka yere aktarma durumu varmı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.