Şimdi Ara

BAYA Bİ OYUN ALDIK SIRA OYNAMAYA GELDİ ..... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
1
Favori
5.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ovarinli

RESİDENT EVİL 5 GOLD EDİTİON
    MİDNİGHT CLUB : LOS ANGELES complete edition
    CRYSİS 1
    CRYSİS 2
    HOMEFRONT
    BULLETSTORM
    GOD OF WAR COLLECTİON VOL 2
    PRINCE OF PERSİA COLLECTİON
    WORMS
    WORMS CRAZY GOLF

BENİM DÜŞÜNDÜKLERİM BUNLAR
    HERKES BÖYLE BİR LİSTE YAPSIN 4 KİŞİNİN İSTEDİĞİ OYUNLARI ALALIM SİZEDE UYARSA

bide bende fifa12 de var zaten bf3 de istmiyordum. sorun olmaz yani benim için ama söylediğiniz bütün oyunları kesin alcakmısınız yoksa ortaklaşa mı karar veriririz.
  • Sizde bir liste yapın. 5 üyeden 4 kişinin yazdığı oyunları seçicez. yani çoğunluk hangi oyunu istiyorsa üstadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

Sizde bir liste yapın. 5 üyeden 4 kişinin yazdığı oyunları seçicez. yani çoğunluk hangi oyunu istiyorsa üstadım.

yani ben liste yapıyım yapmasınada bu homefrontla bulletstormu kesin alırız derseniz ben alamam çünkü var dediğim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonjovy2 -- 31 Ekim 2011; 17:59:55 >
  • oyunlar uyuşmazsa uyan kişilerle alırız 6-7 oyun için 1-2 oyuna göz yumarım dersen kardeşlik olur sen o oyunu istemezsin diğer 4 kişi isterse alırız
  • quote:

oyunlar uyuşmazsa uyan kişilerle alırız 6-7 oyun için 1-2 oyuna göz yumarım dersen kardeşlik olur sen o oyunu istemezsin diğer 4 kişi isterse alırız

dediğim gibi homefrontla bulleti alma durumunuz kesinse gelmeyeyim ama crysis2 yi almayı çok istiyorum crash bandicoot3 benim küçüklük oyunum 10tl bişey zaten isterseniz alırız home ve bullet dışında hepsi uyar bana keyfimden almak istemiyorum bende olmasa alırım tabiki neden almayayım bide renegade ops diye bir oyun var coop çok güzel duruyor bir bakın isterseniz sizde severseniz alırız
  • Resident Evil 5 Gold Edition
    Rocketbirds: Harboiled Chicken
    Borderlands
    King Of Figters 95'
    EA Sports MMA
    NBA JAM: On Fire
    Shank
  • Osman hayırlı ugurlu olsun kardeşliğiniz.Gönlünüzce olsun .Sorunsuz oyunlar dilerim.
  • resident ben de var ama sorun degil zaten psn den fazla oyunum yok fps action vs iceren be cocuk oyunu karakterinde olmayan cogu oyunu seviyorum. hardboiled chicken gibi bir oyun adi gormustum de ben begenmedim oyun cok basit onun haricinde aklima gelenleri yazacagim fikir olsun diye kalici kardeslik ovarinli nin de dedigi gibi cok onemli guzel bir olay
  • cepten yaziyorum bu arada bir ara musait olunca ben de oyunlari listeleyecegim bu gece yazarim
  • resident evil 5
    crysis 1
    crysis 2
    bulletstorm
    midnight club los angelos complete edition
    homefront
    SECTION 8: PREJUDICE
    zombie apocalpyse
    ANARCHY RUSH HOUR
    benim düşündüklerim bunlar saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: semuce

Osman hayırlı ugurlu olsun kardeşliğiniz.Gönlünüzce olsun .Sorunsuz oyunlar dilerim.

teşekkürler murat abi
  • sertan , nihad resident evil 5 gold edition ortak düşüncemiz ozaman ilk planda onu bf3 aldığımız hesaptan alalım fatih le emrede o hesaptaydı
    hem böylelikle astektash nikli tolga kardeşimizde elinde olan oyunu bidaha almamış olur

borderland goty i nihad ben tolga daha önceki hesapda almıştık sertan
  • Selamlar, bende kalıcı olacak kardeşlik arıyorum userların şişmesi sıkıyor. Dah önce bir hesapta (borderlands in olduğu) alışverişimz de olmuştu. Genel olarak hertürlü oyunu denemek istediğimden çoğu oyuna itiraz etmeden katılabilirim.
    Sadece elimde olan oyunlara katılmak istemem okudum yazılanları re5,bf3,fifa,gibi oyunlara katılmayabilirm .
    Sanırım şu an şiddetle re5 istiyorsunuz ama onun dışında eğer varsa alınacak oyunlar katılmak isterim.
    Kendi almak istediğim oyunlarıda iliştireyim kenara;
    crysis 1, from dust, renegade ops, dead nation, limbo, gow vol 2, pain, castlevania, rochard,castle crashers,deathspank, deathspank thongs of virtue,baconing,magic the gathering, joe danger,rocketbirs,infamous2,infamous fest of blood, clash of heroes..
    Saygılar.
  • quote:

sertan , nihad resident evil 5 gold edition ortak düşüncemiz ozaman ilk planda onu bf3 aldığımız hesaptan alalım fatih le emrede o hesaptaydı
    hem böylelikle astektash nikli tolga kardeşimizde elinde olan oyunu bidaha almamış olur

borderland goty i nihad ben tolga daha önceki hesapda almıştık sertan

teşekkür ederim :) hassasiyeyiniz için :)

limbo demoyu oynamıstım oyun guzel ama bu hardboiled chicken cidden kofti bir oyun ona vereceğım vakitle sokakta gezerim daha iyi müzk falanda cok tırt geldi bana

resident evil 5 ve borderland evet var ben de

hardboiled chcken
    okabu
    worms golf
    shift2 nfs
    buronout crash
    re5
    dungeon hunter allienc
    top darts
    lemmings
    dead nation
    flight control
    plant zombies

yukardakılerı oynadım. hala da duruyor

ama cakısırsa da uyacağım grup olarak

crysis2
    from dust
    limbo oynaması cok da zevklıydı demosunu :)
    gow
    homefront
    under siege
    renegade ops
    vs olabılır yanı uyarım ben de ccogunluga

• Limbo - Rochard - Worms mevcut bende. Crysis'leri de bitireli baya oluyo. GOW, POP, AC tarzi oyunlar baya itici geliyo bana. Bu arada Homefront da olabilir, puani dusuk baya ama oynamadik demeyiz. Sanirim 2 kisi istemis ama oyun almis olmak icin de almayalim yani. Malum FIFA 12, BF3'teyiz bu aralar surekli. 1 Hafta sonra MW3, 2 hafta sonra NFS RUN geliyo. Sonuc olarak 3-5 liranin lafini yapmayiz tabii ki de. Herkes isterse sevmedigim veya bende mevcut olan bi oyuna da katilabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmaniac -- 1 Kasım 2011; 22:30:50 >
  • oyun alımını şimdilik askıya alabiliriz isterseniz mw3 çıkınca ps3 ü başka bişey için açmam ben en azından 1 ay

shift 2 hiç başlamadım borderlands coop dalıcağız zaman yok paydayden ses yok hala + bf3 fifa12 mw3 derken uzun bi süre gider bu oyunlar bana ortak 3-4 oyuna karar verirseniz genede uyarım ama takdir sizin
  • Bu arada payday i beraber almıştık bugün çıkmış. kardeşim indirmeye başlamış çekilebilir. Psn menüsünde biraz garip görünüyordu yalnız. Mesela önceden alınan oyunları kırmızı bir işaret olurdu bunda yoktu öyle birşey sadece üstüne gelince normalde kendi hesabımdan bakınca 32 tl yazarken ortak aldığımız hesaptan girince free yazıyordu garip geldi. Ama sorunsuz iniyor olması lazım şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yexer -- 2 Kasım 2011; 19:52:42 >
  • Bf'yi aldigimiz hesaptan Resident Evil 5 Gold Edition alalim o zaman. Kalanini ne zaman hangi oyunu isterseniz aliriz, ara da verebiliriz
  • o hesaptan pre order yaptığımız için öyledir bende indirmeye başladım şimdi teşekkürler bilgilendirme için
  • akşam eve gectigim de ben de payday dener haber ederim. yeni ve iyi oyunlar çıkarsa alalım dursun kenarda yine de derim:-) ben. iyi ise oyun dursun uzaktan sevmesi bile guzel hehe
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.