Şimdi Ara

BAYA Bİ OYUN ALDIK SIRA OYNAMAYA GELDİ ..... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
1
Favori
5.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunlar buyuk ihtimal bu tarihten sonra daha ucuz olucak ama yine de 5 kisiyle paylasilan kadar olamaz. Saniyorum butun forum bi vurgun yapicak bu tarihten önce.
  • Tercihlerimi yazmistim ben daha önce onlar halen gecerlidir ama 18ine kadar cikicak guzel oyun varsa onlari da ekleyebiliriz. Bu arada Osman, usta imzan ucmus haberin olsun ..
  • bu imza olaylarına hiç bulaşmıycam çok anormal bir imza yokdu nesi kural dışı hala anlamış değilim nk yazısı var sendeki gibi altındada psn: ovarinli yazıyor başkada bişey yok millet evindeki mixerine tost makinesine kadar yazıyor onlarınki uygun benimki kural dışı sana pm den göndereyimde sorun nerde bibak istersen veya sen senin imzayı yolla
  • mw3 elite de alabiliriz 5 kişi oluyormuş diye duydum ama emin değilim olduğuna
  • aşağıdaki oyunlar ovarinli ile konusup benim de ok dediklerim.

crysis 1 (oynamıştım ama tr olarak oynamamıstım seneler gectı tekrar oynarım ps3 ıcın arsıvlık )
    crysis 2 (oynamadım)
    bulletstorm bunu da ve aşağıdakileri de oynamadım
    homefront
    gow col vol 2

ayrıca,

prince of persia ve asssasins creedler vs onlar da benım oynamadıklarım ama sızlerde yoksa eger ılave edelım ındırılebılecek olanları
    sanırım limbo konustuk ama bazılarınızda vardı bir de from dust sanırım konusuldu

yazın arkadaslar siz :) ben aklıma gelırse yazarım zaten ikizler burcundanım cok kararız kalamıyorum secemıyorum
    uyarım ben cogunluga vaktımız var daha 1 hafta 10 gun kadar daha bu arada belkı yenı oyunda cıkar
  • arkadaslar bf3 deki online kod olayi psn den oyunu alinca nasil oluyor ?
    Ayni seyi fifada da merak ediyorum
    aydinlatirsaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksnake03

arkadaslar bf3 deki online kod olayi psn den oyunu alinca nasil oluyor ?
    Ayni seyi fifada da merak ediyorum
    aydinlatirsaniz sevinirim

psnden alınan oyunlarda onlıne code istemiyor hocam
  • son vurgun lafını çalmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: nathanmuratcandrake

son vurgun lafını çalmışsın

nick mesaj uyuşmazlığı

sende nathan drake in ismini çalmışsın sanada
  • quote:

Orijinalden alıntı: ovarinli

quote:

nick mesaj uyuşmazlığı

ohoo

öyle oyun karakteri film karakterleri nicklerini çıkarırsak forumdan ortada nick kalmaz

edit: sen de avatarı çalmışsın o avatar daha önce çok kullanılıyordu kendin niye tasarlamadın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nathanmuratcandrake -- 6 Kasım 2011; 23:46:40 >

• quote:

quote:

quote:

nick mesaj uyuşmazlığı

ohoo

öyle oyun karakteri film karakterleri nicklerini çıkarırsak forumdan ortada nick kalmaz

edit: sen de avatarı çalmışsın o avatar daha önce çok kullanılıyordu kendin niye tasarlamadın

hocam işi derinleştirirsek heryerimiz herşeyimiz çalıntı

adın murat nickinden anladığım kadarıyla dünya üzerindeki ilk murat sen değilsin biliyorsundur herhalde ailende sana o ismi koyarken birinden çalmışmı yani senin mantığına göre bence çalmamış esinlenmiş denebilir

şunu kullanmakten ( ) vazgeç mevzu uzamasın eniyisi

• quote:

quote:

quote:

quote:

nick mesaj uyuşmazlığı

ohoo

hocam işi derinleştirirsek heryerimiz herşeyimiz çalıntı

adın murat nickinden anladığım kadarıyla dünya üzerindeki ilk murat sen değilsin biliyorsundur herhalde ailende sana o ismi koyarken birinden çalmışmı yani senin mantığına göre bence çalmamış esinlenmiş denebilir

şunu kullanmakten ( ) vazgeç mevzu uzamasın eniyisi

dostum şaka yollu kullandığımı anlamadın mı ?

ama 18 kasımda son vurgun ilk benim lafımdı nick avatar isim felan bunlar işin esprisi.

Herkes bir vurgun da benden felan gibi konular açtı ama sen direkt kendininki gibi kullandın.

gülücüğünü kötü manada kullanmıyorum sıkma canını

• AYRIYETTEN VURGUN KELİMESİNİ FIRSAT OLARAK DEĞİŞTİRDİM
  • ŞİMDİDEN BELİRTEYİM SON FIRSAT I BENDEN ÇALMIŞSIN DİYEN OLURSA SUÇLUSU nathanmuratcandrake NİCKLİ ARKADAŞIMIZDIR

DİĞER KONULARA TEKTEK BAKMADIM SON FIRSAT I KULLANAN YOKTUR İNŞALLAH
  • Nedir son durum? Var mi vurgun
  • nihad ben tolga crysis 1 ve crysis 2 yi istiyoruz ama sertan sen bitireli çok oldu diyince tereddütte kalındı galiba ben varım halada son karar verilmedi
  • Premier Manager 2012 (24,99)
    King Of Fighters 95' (17.49)

Bu oyunlari almayi dusunuyorum. Ilk önce size söyleyeyim dedim. Dusunurseniz son bi kardeslik daha yapalim konustugumuz gibi yoksa istedigim oyunlari baska kardeslikle veya kendi basima alicam..
  • Bana uyar arkadaşlar artık su son fırsat vole vs neyse kardesşlıgımızı kurup alacagımızı alalım :D derim
  • son olarak karar verelimde ne alacağımıza ona göre son vurgunu yapalım
    şuanda 4 kişiyiz zaten 5. kişi yok

benim istediğim oyunlar

crysis 1
    crysis 2
    fight night champion

bu oyunlara tamam diyorsanız sizin istediklerinizide ilave edip alıp bitirelim
  • İlave olarak

bulletstorm
    homefront
    gow col vol 2
    driver
    filen de ekleyelim mi ?

ilk başta belki cok oyun olacak ama tek hesapta bulunsun bir süre sonra fiyatlardan dolayı oyun sıkıntısı çekitğimizde oynayacak oyun kalmadığında ah keşke sunu da alsaydık vs demeyiz diye dusunuyorum =) geleceği düşünelim
    mcmaniac ın yazdığı iki oyunu da ekleyebiliriz. Kısacası bana zaten çoğu şey uyar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astektash -- 11 Kasım 2011; 18:47:57 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.