Şimdi Ara

BAYA Bİ OYUN ALDIK SIRA OYNAMAYA GELDİ ..... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
1
Favori
5.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SENDEN BİRAZ ALINTI YAPTIM BENİM KARDEŞLİĞE BİLGİN OLSUN OVARİNLİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülkif gonzo -- 2 Kasım 2011; 23:32:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: facemaker

SENDEN BİRAZ ALINTI YAPTIM BENİM KARDEŞLİĞE BİLGİN OLSUN OVERANLİ

alıntı problem değil kardeşim de niki doğru yazsandı keşke
  • Beğendinz mi payday'i
    oyun guzel fena degil ama demosu cok daha etkıleyiciydi.

Bu arada bf3 almıstım pazar gunu aksam ustu psn ustunden
    4 account paylasım yapmam gerekıyor oncelıkle tanıdıklar okusun dıye yazdım, bir süre sonra baslık acarım satamassam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astektash

Beğendinz mi payday'i
    oyun guzel fena degil ama demosu cok daha etkıleyiciydi.

Bu arada bf3 almıstım pazar gunu aksam ustu psn ustunden
    4 account paylasım yapmam gerekıyor oncelıkle tanıdıklar okusun dıye yazdım, bir süre sonra baslık acarım satamassam.

ben beğendim zevkli heleki 4 kişi coop oynasak daha zevkli olacağını düşünüyorum

biz bf 3 almıştık klandan adnan kardeşimiz almadı ama istiyormu bilmiyorum
  • evet coop kesın cok zevklı olacaktır :) bana da oyle geldı acıkcası en azından herkes bılgısayara karsı bırbırımıze karsı oynasak ben becereyemeyecegım ıcın :D daha cok severım kesın boleysını :) bazen sızlerı fılen gorunce benden gecmıs fılen dıye dusunuyorum

o yuzden azten once buraya yazdım baslık acmadım tanıdıklarınızdan vs lazım olan var ıse 4 kısı lazım ıste bana
    1 kişi pm atmıstı herhalde alır 3 kaldı gıbı dusunuebılırız
  • Bizim kardeslik isi yalan oldu. Resmi aciklama bu sabah geldi. Sony 18 Kasim itibariyle account aktive sayisini 2'ye dusuruyo.
  • eyvahlar ola kotu cok kotu bir haber
    eski kardesliklerimiz calismaya devam eder insallah
  • 18 kasım öncesindekiler engellenmiyecekse 100 er tl verip 500 tl lik oyun kaldırsakmı psnden yoksa bekleyip görelimmi ya anyayı ya konyayı
  • 18 Kasim öncesindekiler oldugu gibi kalicak, valla benim de aklima gelmedi degil söyle bi PSN'i sömurmek
  • Yeriniz Varsa Gelebilirim para hazır ?
  • benım yetersız dedıgım ıngılızce ve arkadasımın ıyı ıngılızcesıyle oradakı yazılardan anladıgımız sey 18 kasımdan sonra alınacak oyunların 2 kısı ıle ancak oynanacagı
    bence somurelım derım
    hesap acıp oyunları satın bıle alabılırım
    haberdar edelım bırbırımızı
  • başlığı değiştirdim son vurgun için önerileri alalım ayın 18ine kadar anca iner alacaklarımız zaten en azından benim netle
  • abi sanırım 18 ine kadar satın almak onemlı 18 inden sonra da ındırebılırz
    orada after novermeber 18 purchased yazmıslar
    o tarıhten sonra satın alınananlar 2 ps3 ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: astektash

abi sanırım 18 ine kadar satın almak onemlı 18 inden sonra da ındırebılırz
    orada after novermeber 18 purchased yazmıslar
    o tarıhten sonra satın alınananlar 2 ps3 ıcın

hmm teşekkürler bilgilendirme için tolga
  • Belkide Sony bu açıklamayı PSN'deki oyun satışını hareketlendirmek için yapmıştır.Kimbilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmaniac

Bizim kardeslik isi yalan oldu. Resmi aciklama bu sabah geldi. Sony 18 Kasim itibariyle account aktive sayisini 2'ye dusuruyo.

Bu haberin kaynağını verebilir misin?
  • belkide 2 cihaz olayında fiyatı düşürürler belkide satışları arttırmaya yöneliktir...
  • sony blog da vardı sanırsam bugun okudum forumda bır baslıkda da gordum
    haberın kaynagıyla ılgılı artık soru ısaretı kalmadı malesef keske yalan olsa

http://blog.eu.playstation.com/2011/11/04/upcoming-change-to-playstation-3-and-psp-game-content-on-playstation-network/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astektash -- 4 Kasım 2011; 22:28:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

quote:

Orijinalden alıntı: mcmaniac

Bizim kardeslik isi yalan oldu. Resmi aciklama bu sabah geldi. Sony 18 Kasim itibariyle account aktive sayisini 2'ye dusuruyo.

Bu haberin kaynağını verebilir misin?

http://blog.eu.playstation.com/2011/11/04/upcoming-change-to-playstation-3-and-psp-game-content-on-playstation-network/

• Olacagi buydu zaten. Neyse son bir büyük vurgun yapariz.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.