Şimdi Ara

Bayan için en ucuz otomatik araç (sıfır) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 10 Gün önce ablamlar 103.000 TL.ye Mitsubishi Space Star aldı. Hurda indiriminin son günlerinde bayi indirimi kaybetmemek için kendisi alarak plakayı takmış. CVT otomatik vitesli. Geri görüş kamerası var.

2016 Corsa'ları vardı. Yakıtı su gibi içiyordu araba.

Space Star'ın 1.2 cc.lik 3 silindirli motoru var. Araç oldukça hafif. CVT vites uyumuyla birlikte şaşırtıcı bir ataklığı var.

En önemli artısı yakıt tüketimi. Daha rodaj aşamasında olmasına rağmen inanılmaz tasarruflu. 2-3 bin km. sonra daha da düşecektir. Bir diğer artısı Temmuz'da ödeyeceği MTV. 5 yaşındaki Corsa'nın vergisi bu araçtan daha fazla.

Şimdilik izlenimleri bu kadar.

Unutmadan. Space Star bozuk asfaltta içeriye bir miktar daha fazla ses alıyor olabilirmiş.
  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Hocam aklımdaki araçlardan biriydi yanlız kaçırdım sanırım indirimi şu an liste fiyatını 112 ye çrkmişler hurda indirimi de bitti. Ha yine de muhtemelen fiyat olarak en uygunu bu hem dediğinize göre hiç kaçırılmayacak araçmış nasip teşekkür ederim yorum için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ötv indirimi zamanı vardı şimdi ne durumda bilmiyorum. hatta cam tavandı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Yok degil. Vw scirocco.

Alıntıları Göster
    Haaa zibidi arabası yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ10 en ucuzu

• quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Haaa zibidi arabası yani.

Alıntıları Göster
    Olabilir. Ben normal kullandıgım için sorun olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 24 Ocak 2020; 20:0:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Olabilir. Ben normal kullandıgım için sorun olmuyor.

Alıntıları Göster
    Şirokko ya benzini nasil dayandırıyorsunuz hocam, ben şahsen dizel e yetiremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Şirokko ya benzini nasil dayandırıyorsunuz hocam, ben şahsen dizel e yetiremiyorum.

Alıntıları Göster
    Dayanmıyor zaten Bastıgında V8 araç gibi yakıyor. Hani öyle ahım şahım performans olsa ok yaksın ama yaktıgı kadar gitmiyor. 3.0 motor 300 beygir olsa anca bu kadar yakar sanırım. Aldıgıma pişmanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 24 Ocak 2020; 20:2:19 >

• bamorex kullanıcısına yanıt
    1.5 sene once arkadas bu fiyata full golf aldi, yazilk etti demistim
    Paraya😊meger adam yatirimin kralini yapmis

• alperdgal A kullanıcısına yanıt
    Malesef haklısınız ..!

Bence ülkemizde B sınıfı en fazla 50.000 ve C sınıfı en fazla 100.000 olmalıdır.

Ama fiyatlar uçtu ve sıfır araba almak neredeyse hayal oldu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.