Şimdi Ara

Bayan için en ucuz otomatik araç (sıfır) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pilotaFerrari

Kardeş o zaman sıfır almayacaksın. Bu kadar basit. Ben bu zamanda düşmanıma bile sıfır araba tavsiye etmem. İlle de sıfır olsun diyenlere tavsiye ederim. Git ikinci ele bak. İkinci el fiyatları da akıl işi değil ama ne yaparsın. 2014 ve üstü Clio, 2013 ve üstü Astra, 2013 ve üstü Focus falan bak. Ben yeni araç olarak onları öneririm kadınlara 100 bin TL'ye kadar.

İlle de sıfır olacak diyorsan daha ucuz Stepway falan var sıfır olarak. Sevdiğin birini de Stepway'a bindirir misin bilemem artık.
    +1111

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12E848953

Bu bahsettiğimiz fiyatlar en alt acaba sadece bi asgari ücret giren bir aile nasıl hayatı boyunca bi sıfır araba alacak gerçi sıfırı geçtim nasıl araç alacak
    Almayacak. Metrobüs, minibüs binecek, ben de aracımdan izleyecegim Kendileri memnun zaten hayatlarından bize laf düşmez.
  • Sıfıra yönelmemin sebebi ikinci eldeki saçmalık zaten istedikleri fiyatı görünce ben de şıfır alayım bari garantisi vs var kafa rahat olur diye düşündüm.ayrıca zerre kadar itimat kalmadı bu ülkede ikinci ele bide para bağlamak sıkıntılı...

• Kia Rio 1.4 otomatik sıfır için 112 bin tl fiyat veriyorlar biraz pazarlıkla daha uyguna bulabilirsiniz.
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Toplu taşımaya binenlere değil, Toplu taşımada milleti üst üste koyanları sorgulamak lazım. Yoksa toplu taşıma kadar güzel bir şey yok. 1 Arabaya iş günleri tek kişi binen barzolar olmasa gül gibi olur istanbul.
  • En ucuz otomatik B hangisi şu anda
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Arac nedir hocam cok merak ettim? G63 falan mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • violave kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam 2020 model mi paket olarak hangisi ön arka sensör Kamera olması iyi olur

• Bayan için en ucuz otomatik araç (sıfır)
  • bana ucuz bir saat ama altın kaplama olsun diyorsunuz siz daha önce araba kullandınız mı?ön arka kamera dediğiniz anda iş değişiyor bir de otomatik olacak.acemi değil mi bu bayan vuracak nasılsa neden sıfır araç alıp değer kaybettiriyorsunuz ikinci el arabalar boyalı yamalı bile olsa değer kazanırken?ya yardan geçin ya serden geçin mantıklı bir düşünceniz yok.bu işlerden anlasanız zaten buraya sormazsınız.i10 falan ilk araba değil çünkü 2 gün sonra küçük gelecek.i10'a araba sürmeyi çok iyi bilen kaçıncı değiştirdiği araba olan ve esas arabası olmayan biner getir götüre.ikinci el bir otomatik jazz alacaksınız artık kamerasız park etmeyi öğrenecek arka sensörle.ön sensör nedir ki ne işe yarar görmüyor mu park ederken önündeki mesafeyi?zorla yazdırdınız şunu bana.
  • i20 çok iyi bence onu alın. Geçen sene 95bindi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12E848953

2020 modeli var mi! Ben gelmeyecek Türkiye’ye diye duydum
    Geçen aralıkta listede vardı illaki elinde olan bayi vardır diye düşünüyorum

• 2019 model dostum paket olarak baz paket ama güvenlik donanımı filan güzeldi 6 airbag hill holder esp vs. hepsi var araçta, multimedyası kamerası olunca üstüne baya bir fiyat biniyor o zaman 130 140 binlere ulaşıyor fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: violave

2019 model dostum paket olarak baz paket ama güvenlik donanımı filan güzeldi 6 airbag hill holder esp vs. hepsi var araçta, multimedyası kamerası olunca üstüne baya bir fiyat biniyor o zaman 130 140 binlere ulaşıyor fiyat.
    Rio dan bahsediyorsan tekno paketli liste fiyatı 121 bin TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Yok 2020 model içindi benim söylediğim fiyat bayiler zaten 2019 baz paket fiyatı 112 bine tekno paketli üst paketide 120 ye kadar bırakacaklarını ifade ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

i10 , 96 bin tl

Alıntıları Göster
    berbat piyasada en ucuz araba bu oluyor malesef. fiat'ın en kötüsü bile 140bin civarından başlıyor. inanılmaz, yabancı birisi gelip görse yemin ederim şükredip ülkesine koşarak döner
  • noche34 kullanıcısına yanıt
    İ20 Hiçbir bayide o fiyatı görmedim açıkçası o fiyat i10 bile vermez şerefsizler

• Edward Teach kullanıcısına yanıt
    Ön arka kamera sensör altın kaplama falan değil . Gayet makul bi istek acemi olduğu için park sorunu olmasın diye bunu istiyorum zaten ayrıca ikinci el de olsa sadece kendi aracını değil karşıdakini de düşünürseniz biraz daha mantıklı cümleler kuracaksınız.
    BURAYA SORMAZSINIZ”” derken buradaki insanların aklını hafife almana hakkın yok sohbet edip fikir alıyoruz ben de bilirdim senin gibi herşeyi bildiğini zanneden birkaç alsatçıya sormayı ama forumun kullanım amacının bu olduğunu bilerek gayrı ihtiyarı istişare etmeyi münasip gördüm. Yorum yapan herkese saygım var.
    Bulunduğum ilde bütün bayiler yok hem çoğu ilde yok sitesinde de birçoğunun fiyatı yok eeee nasıl öğreneceğiz?? Ayrıca bazı bayiler liste fiyatından pazarlıkla daha aşağı fiyat veriyorlar. Kim ne fiyat almış bilmek ve ona göre hareket etmek için buradan fikir almak çok mu absürt?
    Yorumun için yine de teşekkür ederim
    Ancak yorum yaparken üst perdeden konuşmayı yapmazsanız sevinirim.

• A yı bulabilirsek inşallah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

Arac nedir hocam cok merak ettim? G63 falan mi?
    Yok degil. Vw scirocco.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.