Şimdi Ara

Bayan İçin Hyundai i20 mi Kia Sportage mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu araçların model yılları aynı olup fiyatları arasında az fark olması ilginç, madem öyle sportage ikinci elde el güçlendirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Juan - Juan kullanıcısına yanıt
    üçüncüsü de mitsubişi attrage'dır 1.2 çok az yakan 80 hp mivec motor cvt şanzıman 7 airbag abs esp 4 cam otomatik otomatik klima her şey var.

hayirli gunler.
  • Sportage
  • adam ne sormuş gene iş *** ayrı oynayan fiestaya gelmiş

bide b segmentinin en iyisiymiş
  • sportage daha mantıklı seçim. B segment alacaksanız iç mekan genişliği hariç İ20 sonlarda yer alır. donanımlı polo, fiesta alabileceksiniz OK. yoksa clio. donanım gırtlak zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

sportage daha mantıklı seçim. B segment alacaksanız iç mekan genişliği hariç İ20 sonlarda yer alır. donanımlı polo, fiesta alabileceksiniz OK. yoksa clio. donanım gırtlak zaten.
    Bu arkadaş bir ara aylık satış adetlerine göz atarsa hangi arabaların sonlarda yer aldığını görebilir belki. Kişisel düşüncesi geneli yansıtmıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: _Saint_

Bu arkadaş bir ara aylık satış adetlerine göz atarsa hangi arabaların sonlarda yer aldığını görebilir belki. Kişisel düşüncesi geneli yansıtmıyor..

Alıntıları Göster
    Bu ardaki sallayanlara bakılırsa hepsi biliyor en iyileri

• İ20 gibi tabuta benzeyen daracık araca bineceğine Sportage'a bin daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

adam ne sormuş gene iş *** ayrı oynayan fiestaya gelmiş

bide b segmentinin en iyisiymiş
    Çok saçma bir yorum olmuş tam bir fanboy yorumu gibi.

Eğer birşey biliyorsan elindeki ve bildiğin verileri paylaş kıyaslama yap bizde öğrenelim en iyi b segment hangisiymiş. Hemde bilgilendirici birşey koymuş olursun.

Orası burası ayrı oynuyor demekle olmaz o işler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Juan - Juan

Çok saçma bir yorum olmuş tam bir fanboy yorumu gibi.

Eğer birşey biliyorsan elindeki ve bildiğin verileri paylaş kıyaslama yap bizde öğrenelim en iyi b segment hangisiymiş. Hemde bilgilendirici birşey koymuş olursun.

Orası burası ayrı oynuyor demekle olmaz o işler.

Alıntıları Göster
    Zamanında çok yazdım zaten sen yenisin galiba

• Hocam orda dur derim i20 ile aynı platformda üretilmiş olsa da Kia Rio bana göre bu sınıfta C segmentine yakın olan gerek donanım gerek yol tutuşu olarak Bsegmentinin lideridir bana göre.Annenizin büyük -,küçük araç kullnama skntisi yok ise Sportage al derim.

• Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    Sportage karar kıldık hocam düzgün bir i20 67-70 arasına gelecekti 10-12 fazla verip spo alalım diyoruz hem büyük araç olursa kekolarda uğraşmaz sıkıştıramaz

• CheGuevara99 kullanıcısına yanıt
    Kekoları düşünürken, dönüşleri, park etmeleri, geri geri yanaşmaları da düşünün hocam. Anneniz nasıl araç kullanıyor bilmiyorum ama Sportage'ı sürte sürte vura vura haşat eden bayan bir tanıdığım var da, kendisine küçük bir arabanız olsa belki o kadar sıkıntı yaşamazdınız diyorum hep.
  • Büyük araç her türlü avantajlı türkiyede.

İşe servisle gittiğim için benim araç evde oluyor. Kısaca annemle ortak kullanıyoruz. Hatta benden çok kullanır o.

Neyse. Eski aracım Seat İbizaydı. Şuanda da F30 var. Dedim nasıl bi fark var mı? Gerçekten farkının olduğunu insanların sıkıştırmayı bırakın eskisine göre çok daha fazla yol verdiklerini falan söyledi.

Aynı deneyimi bende yaşadım. Gerçekten büyük arabadan mıdır yoksa marka algısımı bilemiyorum. Büyük araç anneniz için avantajdır.
  • i20 güzel araba ama nakit sıkıntısı yoksa sportage daha mantıklı olur
  • _Saint_ kullanıcısına yanıt
    çok sattığı iyi olduğu anlamına gelmez ki cliodan çok satmıyor. o zaman en iyi değil. hele ki ülkemizde en iyiler en çok tercih edilmez.
  • bu kadın f30 a biniyorsa kocası neye biniyordur algısını oluşturduğu içindir
  • i20 aracım var tabiki en iyisi değil üstüne 3 4 tane b segment sayarım.

AMA F/P olarak daha iyisi yok.

4 5 ay araştırdım. aradığım donanımda aynı fiyatı baska hiç bir model veremiyordu. çelik jant , acılır tavan , geri görüş kamera ekranlı olarak o fiyata araba yoktu :) halada yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CheGuevara99 kullanıcısına yanıt
    Opel Astra J ye
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.