Şimdi Ara

Bayan İçin Hyundai i20 mi Kia Sportage mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • anneniz arka koltukta oturmuycaksa polo fiesta ve 308 tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Zamanında çok yazdım zaten sen yenisin galiba

Alıntıları Göster
    Kasım 2009 dan beri burdayım.

Dikkate değer bir yorum değilmiş demekki. 😉

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Juan - Juan kullanıcısına yanıt
    Daha yenisin olur öyle şeyler görürüsün zamanla

• quote:

Orijinalden alıntı: vamp

Bizde 2016 i20 elite araç var. cam tavan vs... 2014 poloya binmiştim ne bagajı bagaj ne içerdeki ferahlığı ferahlıktı. sıkış tepiş bir araç. Tek kelimeyle iğrenç bir araç. Siz yeni i20 kullandınız mı acaba? Kuru sıkıdan mı sıkıyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Eski kasaya bindiyse haklı hocam. Hakikatten rezil bi araba. Yeni kasası efsane ama. İki arabada i20 ama alakaları yok. Hele birde eliteler daha da dolu benim kullandıklarım en boşlarıydı.

Eski kasa 1.4 crdi, yeni kasa 1.4 crdi, yeni kasa 1.2 atmosferik benzinlisini kullandım. Yeni kasası efsane. Alınır Çokta güzel binilir.

Heleki 1.4 Crdi alınırsa kullanması şehirde çok keyifli

2017 poloya da bindim, arkası kimse kusura bakmasın makaslı 2002 Doblo'm ile bir. Bizim burdaki yolda ufak bir çukur var, resmen koltuktan zıpladım. Emniyet kemeri olmasa tavana kafa atıyordum

• Hocam bizde 2013 i20 de vardi. O araba varya onu allah kahretsin. Yolda sanki darmadagin oluyordu. Butun yol sesi icerde. Amortisorler berbat. Iyi olabilecek hicbirseyi yoktu. Tabi eski i20 miz bos paketti fakat dolusununda birseye benzeyecegini dusunmuyorum. Yeni i20ler guzel. Bizdeki elit model zaten belirtmistim. Benim birader bir japon otomobil firmasinda uretim bandinda calisiyor. On gogusteki kaplamalari yapiyor. daha bugun i20 ye bindi. Kendisi daha onceki patates i20 aracimizada binmisti. Dedigi tek sey su. Bu araba sessiz ve guzelmis.. arabaya

2 tane 100 kiloluk
    1 kisi 80 kilo
    1 kisi 70 kilo
    1 kisi 60 kilo

Agirlikla bugun yolculuk ettik hemde klima fullde bodrumum sicaginda. Araba tikanmadi oksurmedi tukenmedide. Yokusada vurduk. Insanlar hyundai diye sabahtan aksama kadar bu araclari kotuluyor ama bilmedikleri tek sey onumuzdeki 5 yil icinde alman devleriyle her kosulda rekabete girerek tahtlarina ortak olacaklardir. Ust mesajdada belirttim. Poloyu bana bedava verseler binmem. Zaten bu kadar kisi o araca sigamayiz. Fiyatini 1 kurus hak etmeyen bir arac bana gore.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: vamp

Hocam bizde 2013 i20 de vardi. O araba varya onu allah kahretsin. Yolda sanki darmadagin oluyordu. Butun yol sesi icerde. Amortisorler berbat. Iyi olabilecek hicbirseyi yoktu. Tabi eski i20 miz bos paketti fakat dolusununda birseye benzeyecegini dusunmuyorum. Yeni i20ler guzel. Bizdeki elit model zaten belirtmistim. Benim birader bir japon otomobil firmasinda uretim bandinda calisiyor. On gogusteki kaplamalari yapiyor. daha bugun i20 ye bindi. Kendisi daha onceki patates i20 aracimizada binmisti. Dedigi tek sey su. Bu araba sessiz ve guzelmis.. arabaya

2 tane 100 kiloluk
    1 kisi 80 kilo
    1 kisi 70 kilo
    1 kisi 60 kilo

Agirlikla bugun yolculuk ettik hemde klima fullde bodrumum sicaginda. Araba tikanmadi oksurmedi tukenmedide. Yokusada vurduk. Insanlar hyundai diye sabahtan aksama kadar bu araclari kotuluyor ama bilmedikleri tek sey onumuzdeki 5 yil icinde alman devleriyle her kosulda rekabete girerek tahtlarina ortak olacaklardir. Ust mesajdada belirttim. Poloyu bana bedava verseler binmem. Zaten bu kadar kisi o araca sigamayiz. Fiyatini 1 kurus hak etmeyen bir arac bana gore.
    Yok hocam. Hyundainin dolu pakette altyapı farkı yapacağını sanmam. Onu yapsa yapsa sayko Fiat yapar

Bana göre Hyundai 3 nesilde var hocam. 1. Nesil 2000 modelleri, arabada hapşırsan reklamdaki gibi dağılacakmış hissiyatı gerçekten var. Bisikletim bile 2000 model Hyundai'den daha çok güven veriyor bana.

2. Nesil 2010 modele kadar olanları. İlk kasa i20 vs bu nesilde sayabiliriz. Ucuza denk getirilirse alınıp şehir içinde sağa sola kullanılır ama yinede uzun yola çıkmam bu nesil hyundailerle. (2. Nesil i30 bu gruba giriyorsa ayıralım onu )

3. Nesil 2010 sonrası hyundailer; birçok modeli alınıp binilir, keyiflede sürülür. Ben özellikle 2. Nesil i30'un tasarımını çok beğeniyorum. Beyaz+ krem iç döşemeyle muhtemelen doblo'dan sonra binebileceğim içinde bunalmadan gidebileceğim ender arabalardan. Bana Doblo'dan sonra gayet ferah geldi, sınıfdaşı polo golf falan demiyorum, neredeyse bagajına sığacağı doblo diyorum

Donanım, güvenlik, tasarım olarak bence hyundai oldukça iyi. Ben beğeniyorum şahsen ve koreli vatandaşları tebrik ediyorum. Adamlar son 20 yılda inanılmaz değişti. 2000 model bi hyundai ile günümüz hyundaileri arasında ciddi bir fark var ve adamlar çalışıyor

Gerçi şuraya ekleyelim, özellikle i30'u güncelleyip (bi tarafımın beğenisine göre, otoritemisin diyecek forumdaşlara hitaben) mis gibi arabayı yerle bir ettiler bana göre. Özellikle 2. Kasada hyundainin direksiyonu vs kendine özgü bir tasarım barındırıyordu ve konsolla uyum içerisindeydi. Yenisine bakıyorum vag çakması bi araba olmuş. Belki motor alt yapı güvenlikte daha da ileri gittiler ama görüntüde vag çakması bir araba yapıp marka kimliğini yok ettiklerinden bence olmadı. I30 classic'i çıkarsalar daha çok satar.

Tasarım konusunda Fiat'ı tavsiye ediyorum. Adamlar çok istikrarlı. Güzel yaptıkları bir arabayı daha iyisini yapana kadar net ellemiyorlar. Mesela Fiorino. Ya 2007'de çıktı ya 2009 net hatırlamıyorum, hala aynı. Ufak tefek teknolojik gelişmelerle çağa ayak uydurup alınabilen enfes bi araba.

Misal 2002 model Doblo'muzu çok seviyoruz ama şehir içinde deli yakıyor. Bize daha ekonomik çevreye daha az zarar veren sürüşü de daha kolay olan bir Doblo lazımdı. Gittik Fiat'a şüle bi baktık Fiorino'ya sonrada aldık. Üstünde 2017 model Multijet 2 motoru var, koltuk ısıtması var 4 tanede hava yastığı var ama içi Doblo ile aynı arabada hiç yabancılık çekmedim, garipsemediğim gibi klavuzunu yerinden çıkartacak bir durum bile olmuyor çünkü herşey Doblo ile aynı yerde. tek değişiklik cam kumandaları konsolda değilde kapıda 17 yıl sonra aynı arabanın modern halini alabiliyorsun daha ne yapsın adamlar

i30'un tasarımcılarına tavsiyemdir eski kasayı modernize edinde güzel bir i30 alabilelim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.