Şimdi Ara

Bayan İçin Hyundai i20 mi Kia Sportage mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anneme alacağızda fiyatları birbirine çok yakın model yıllarıda aynı sayılır kilometrelerde aynı

Malum site araştırmama göre hyundai i20 elite otomatik cam tavanlı 68-73 bin arasına alınır
    Sportage de 80 e alırım concept plus cam tavanlı

İki araçta hatasız kazasız tramersiz boyasız yani fazlasıyla eşdeğerler bu yüzden sportage mantıklı gelsede annem kullanacağından i20 daha mı rahat olur

i20 baz paket kullanmışlığım var b segmentinin en iyisi diyebilirim[2017 yeni kasa polo yu saymıyorum onların fiyat skalası 90-100] konforu yol tutuşu falan güzeldi
    Sportage hiç binmedimde kullanmadımda

• Tabii ki Sportage...Alt komşumda İ20 var,bayan kullanıyor ve memnun değil...Şimdi para biriktirip Kona almaya çalışıyor...
  • bayan için ufak araba yerine büyük araba daha iyi olur. büyük arabayı trafikte kolay sıkıştıramıyorlar çünkü... daha güvenli.
  • o yönden doğru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ20 segmentinin en iyisi mi? Başka b sınıfı araç kullanmadınız heralde

• iyiki baz paket kullanmışsın yoksa duramazdın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki Sportage. Yerden yüksek.

• Juan - Juan kullanıcısına yanıt
    Evet yeni polo'yu saymazsak en iyisi.
    i20 den iyi olan b segment araç hangisi ?
  • CheGuevara99 kullanıcısına yanıt
    Baz paket i20 otomatik vites ve sonradan takılma ekranlı mıydı?

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    ekran yok

baz paket zaten

• İ20 sınıfının vasat araçlarından biri.

Motor şanzıman yok. Donanım yok. İc genişliği ortalama. Yol tutuş konfor konusunda birçok b segmenti daha iyi. Fren direksiyon gibi konularda hyundai hiçbir zaman Alman Japon olmadı. Koltuğunda da rahat edememiştim.

İ20 ye verilen paraya acirim. Hani digerlerinin en azından turbo motor var. Sürüşleri rahat.

Bence ufak olacaksa o paraya fabia turbo clio yada fiesta bakın. Eski kasa polonun makyajsız versiyonuna aşinayım. Süspansiyon konforu cok iyi ama yana yatma eğilimi cok fazla. Makyajlısı da öyleyse o kadar yüksek para verilmez onada.

• quote:

Orijinalden alıntı: ARES007

İ20 sınıfının vasat araçlarından biri.

Motor şanzıman yok. Donanım yok. İc genişliği ortalama. Yol tutuş konfor konusunda birçok b segmenti daha iyi. Fren direksiyon gibi konularda hyundai hiçbir zaman Alman Japon olmadı. Koltuğunda da rahat edememiştim.

İ20 ye verilen paraya acirim. Hani digerlerinin en azından turbo motor var. Sürüşleri rahat.

Bence ufak olacaksa o paraya fabia turbo clio yada fiesta bakın. Eski kasa polonun makyajsız versiyonuna aşinayım. Süspansiyon konforu cok iyi ama yana yatma eğilimi cok fazla. Makyajlısı da öyleyse o kadar yüksek para verilmez onada.
    Bizde 2016 i20 elite araç var. cam tavan vs... 2014 poloya binmiştim ne bagajı bagaj ne içerdeki ferahlığı ferahlıktı. sıkış tepiş bir araç. Tek kelimeyle iğrenç bir araç. Siz yeni i20 kullandınız mı acaba? Kuru sıkıdan mı sıkıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: CheGuevara99

Evet yeni polo'yu saymazsak en iyisi.
    i20 den iyi olan b segment araç hangisi ?
    B segmentinde iki referans araç vardır. Biri polo diğeri fiestadır. Saygılarımı sunarım iyi geceler.

• Cam tavanlı elite paket 1.4 benzinli otomatik i20 kullandım çok güzel bir araç öneririm

• İkame araç olarak 2700km de i20 benzinli otomatik verdiler. O kadar dikkat etmeme rağmen şehir içinde 8lt altına inemedim, eski aracım yaris idi aynı güzergahta yaris ile 6lt yakıyordum ayrıca kesinlikle performans rezalet. Alınacaksa dizel olsun. Olmadı polo fiesta ibiza yaris 208 bakın.

• Sportage +++

• quote:

Orijinalden alıntı: Juan - Juan

B segmentinde iki referans araç vardır. Biri polo diğeri fiestadır. Saygılarımı sunarım iyi geceler.

Alıntıları Göster
    Fiesta'nın sürüş dinamiklerine kimse birşey diyemez ancak Polo ne zaman referans araç oldu merak ettim.Kibrit kutusu kadar büyük araba nasıl olur da baz araç olur.Önce arka yolcusuna rshat bir yaşam alanı sunsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

Fiesta'nın sürüş dinamiklerine kimse birşey diyemez ancak Polo ne zaman referans araç oldu merak ettim.Kibrit kutusu kadar büyük araba nasıl olur da baz araç olur.Önce arka yolcusuna rshat bir yaşam alanı sunsun.

Alıntıları Göster
    Poloyu katmayınca küsüyorlar ama. 😉

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.