Merhaba arkadaşlar bahsedilen 2 araçta 0 alınacak ve hyundai i20 1.2 motor style paketiyle Kia Rio 1.25 motor concept paketiyle sizce hangisini tercih etmeliyim ? ikiside manuel ve ikisindede sunroof yok kia hyundaiden 2bin tl daha pahalı.
İ20nin full +full almıyorsan hiç bulaşma o yüzden kia Rio
quote:
Orijinalden alıntı: Wjéasz
İ20nin full +full almıyorsan hiç bulaşma o yüzden kia Rio
yorumunuz için teşekkürler günceldir.
C-elysee Citroen 1.6 hdi Exclusive 49 peşin 51 taksitle ve full donanım ve ortalama tüketim 3.8
İ20 kullandim begenmedim , rioyu kullanmadim o yuzden yorum yapamicam.
quote:
Orijinalden alıntı: Nihatsırdarford
C-elysee Citroen 1.6 hdi Exclusive 49 peşin 51 taksitle ve full donanım ve ortalama tüketim 3.8
Teşekkürler incelemiştim o aracı fakat pek beğenmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: Mark.
quote:
Merhaba arkadaşlar bahsedilen 2 araçta 0 alınacak ve hyundai i20 1.2 motor style paketiyle Kia Rio 1.25 motor concept paketiyle sizce hangisini tercih etmeliyim ? ikiside manuel ve ikisindede sunroof yok kia hyundaiden 2bin tl daha pahalı.
rio concept ile i20 style arasında bir arabalık daha donanım farkı var. tabi ki bu şartlarda rio.
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666
quote:
Orijinalden alıntı: Mark.
quote:
ortala öle bi tüketimi yok arabanın la
Alıntıları Göster
Bu araçlar ne kadar ? Astra j yi 50 ye veriyorlar diye duydum.Bence gayet mantıklı
quote:
Orijinalden alıntı: disparity
Bu araçlar ne kadar ? Astra j yi 50 ye veriyorlar diye duydum.Bence gayet mantıklı
Alıntıları Göster
clio 4 iconda bakın derim daha dolu
quote:
Orijinalden alıntı: chessmania
clio 4 iconda bakın derim daha dolu
Alıntıları Göster
1.2 beyaz jump i20 alın bence.forumda 39300 fiyat alanlar olduğunu duydum.kia ile arada olan 1500-2000 tl farka da lpg attırır şehiriçinde 15 kuruşa gezersiniz.araç boş ama neticede sıfır.
clio icon da 4 hava yastığı var, arka frenler kampana, stepne yok.
navigasyon, anahtarsız giriş ve çalıştırma, arka park sensörü, led gündüz farı var.
rio da;
6 hava yastığı, arka disk frenler, stepne ve de clio 4 deki navigasyon, anahtarsız giriş ve çalıştırma, arka park sensörü, led gündüz farı dışında bütün diğer donanımlar mevcut
şimdi navigasyonla daha mı dolu oluyor
Kia kullanıcısı olarak, garantisi ve bakım giderleri yüzünden i20 alın derim. Kia nın garantisi iki yıl ve pek işe yarayacak tarzda değil ama Hyundai de 5 gerçek garanti var. Eski aracım Hyundai idi ve iki firma hizmet anlayışı açısından karşılaştırılmaz bile.
navigasyon, anahtarsız giriş ve çalıştırma, arka park sensörü, led gündüz farı var.
rio da;
6 hava yastığı, arka disk frenler, stepne ve de clio 4 deki navigasyon, anahtarsız giriş ve çalıştırma, arka park sensörü, led gündüz farı dışında bütün diğer donanımlar mevcut
navigasyon bile yok dedim hocam hem sadece fark navigasyon değil kendinde yazdın
güvenlik sadece hava yastığında ibaret değil ama kampana frene yorum yapamam vakıf değilim konuya sadece kulaktan duyma bilgim disk fren iyidir diye okudum hep
Euro NCAP testleri linklerde mevcut perde hava yastığı yok ama arka yolcudan daha iyi yüz
www.euroncap.com
Resmi Kia Rio 2011 güvenli derecelendirme sonuçları
rio da;
navigasyon bile yok dedim hocam hem sadece fark navigasyon değil kendinde yazdın
güvenlik sadece hava yastığında ibaret değil ama kampana frene yorum yapamam vakıf değilim konuya sadece kulaktan duyma bilgim disk fren iyidir diye okudum hep
Euro NCAP testleri linklerde mevcut perde hava yastığı yok ama arka yolcudan daha iyi yüz
rio da;
benim anlatmaya çalıştığım donanımlar artı eksi birbirini dengeler. yani clio 4 daha dolu diyemeyiz.
ben direksiyona oturunca gözle görülen şeyleri söyledim hocam aynı paraya astra j kasada veriyorlar ama yakıt olayı ve yeni kasa olayı soru işareti? auris var arka camlar manuel şaka gibi bide ikinci el olayıda var şimdi i20 neysede rio sıkıntı bence