Şimdi Ara

Hyundai i20 mi Kia Rio mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
20.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yorumlar için teşekkürler arkadaşlar kia riodan yana karar kıldım.
  • kia düz yolda harbi guzel bir araç...motor sorunsuz benım gozumde....
  • Gönlüm Rio'dan yana fakat mantık (ikinci el) i20 diyor malesef...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i20 dizel olmadan alınmaz bence 1.2 motor üzebilir.gidin 1.0 ecotsi ibiza alın ful paket.
  • Konuyu hortlattim:))

Arkadaşlar bu iki arabanın farkı şu

Kia Rio Güney Kore üretim...

Hyundai i20 Türkiye montaj...

Bu bakımdan Kia Rio bir tık daha kaliteli makine...

İ20 yerli olmasının sağladığı bir tık maliyet...

Bu arada ben Rio dizel kullanıcısının. İkinci de test ettim ve bu şekilde aldım...

• Kia Rio dizel kullanicisiyim. Her ikisini de test ettim ,Rio'da karar kıldım...

• quote:

Orijinalden alıntı: timuryasin

Konuyu hortlattim:))

Arkadaşlar bu iki arabanın farkı şu

Kia Rio Güney Kore üretim...

Hyundai i20 Türkiye montaj...

Bu bakımdan Kia Rio bir tık daha kaliteli makine...

İ20 yerli olmasının sağladığı bir tık maliyet...

Bu arada ben Rio dizel kullanıcısının. İkinci de test ettim ve bu şekilde aldım...

tek farkı o değil. arkadaşım 2.10 boyunda ve sığabildiği çok az araçtan birinin rio olduğunu söylüyor.
  • Evet b sınıfı araçlar içerisinde en güzel hacimli arabalardan...

Gerçi bir çok otomotivci

polo b,

rio b plus...

Tabi bu sınıflandırmalar artık iyice birbirine girdi:)

• Bu ikilemde kalan arkadaşlar için yazıyım 3 sene boyunca kullandım kia rioyu geçen hafta sattım.İç hacmi oldukça genişti.3 senede 40.000 km yaptım ciddi bir arızayla karşılaşmadım 1.2 motor olmasından sebep olacaktır ki performans ve yakıt tüketimi konusunda mutlu olmadım pek, fakat konforu bir b sınıfı için fazlasıyla iyiydi.Tabi ki burada bahsettiğim uzun yolda arabanın yormaması konusu,süspansiyonlar şehir içinde sert olmasından dolayı konforsuzdu ama bu segmentte aşağı yukarı tüm araçlar zaten bu durumda.Malzeme kalitesi iyi değildi beklendiği üzere, direksiyon ve vites kolu derisindeki aşınmadan dolayı 20.000kmde garantiden değişti.
  • Rio ile İ20 karşılaştırması yapılmış. Biri Clio demiş, biri Ibiza demiş. Ne alaka anlayamadım???

• İkisinede baktım Kia Rio aldım. 1.4 Benzinli 6 ileri tam otomatik 2018 model. Kalitesi İ20 ye göre daha iyi. İçi daha şık. Motor ikiside aynı. 4 ileriden daha düşük tüketim, yüksek hızlarda daha düşük devir ile yüksek hız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ER9

İkisinede baktım Kia Rio aldım. 1.4 Benzinli 6 ileri tam otomatik 2018 model. Kalitesi İ20 ye göre daha iyi. İçi daha şık. Motor ikiside aynı. 4 ileriden daha düşük tüketim, yüksek hızlarda daha düşük devir ile yüksek hız.
    Sıfır mı ikinci el mi aldınız ? Ne kadaraydı ?

Yakıt tüketimi şehir içi 100 km de kac litre acaba..?

• ikiside kasa ve motor aynıdır i20 cam tavan alınacaksa rio donanım olarak iyise alınır

• Akustik34 kullanıcısına yanıt
    İkinci el aldım 1850 km de. 85 bin tl Yakıt tüketimi 6 7 arası iki ay oldu aldığım Ankara da kullanıyorum. Çok yoğun trafik yok yaz günü. Geçen gün depo fulleyerek baktım 6.4 litre yaktı. KIşın da 7.0 7.5 olur tahmin ediyorum. Son on yıl dizel kullandım tekrar benzinli araca döndüm. Daha önce kullandığım 1.6 opel meriva düz vites araçtan biraz daha az yakıyor.
  • Arkadaslar rio bakıyorum. Ne kadara alsam iyi olur?
    1.25 fancy ya da concept.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.