Şimdi Ara

Bayan için ilk araba (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
1
Favori
3.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: titachi

Corsa yakıt ve yedek parça konusunda uygun mudur bilginiz var mı?

1.3 cdti az yakar fakat yedek parça konusunda bir bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOVISTAR -- 2 Temmuz 2014; 15:12:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta kızkardeşim için aynı olayı yaşadık..

1983 model Renault 9 1.4 Broadway araba almıştı ilk öğrenme için..
    Şöyle bişeydi:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hatasiz-temiz-otomatik-bakimli-broadway-169866594/detay

Gayet güzel öğrendi 1 sene kullandı aracı aldığı fiyata sattı..4500 TL

Şimdi üzerinde 10.000 Tl daha koyup 2002 model 1.4 otomatik klimalı 206 aldık dün. 15.000 TL'ye aldık.

Corsa 1.3 Cdti baktık ama mübarek hint kumaşı gibi 20.000-22.000 den aşağı fiyat yok.

Mitsubishi colt baktık bir tane 2004 model..Oda pert kayıtlı çıktı.

Honda jazz keza yine çok yüksek fiyatları..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 2 Temmuz 2014; 16:13:56 >

• 206 iyidir

• Bayanlara ufak araba olmuyor. Ufak araba olacaksa da camları filmli olması lazım ki içini göstermesin. Trafikte bayan olduğunu görünce sıkıştıranlar çok fazla var özellikle Ankara'da. Kaç kere şahit oldum. Kardeşim de çok şikayet ediyor sıkıştırıyorlar diye. Araba alırsanız eğer camlarına film uygulaması yaptırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Çakma delikanlıya bak sen.

Delikanlı ol da o sözün orijinalini yaz,teneke seni.

Güzel gözünden,yiğit sözünden belli olur..

aylardır bloklular listemdeydin. dur bakayım yine ne yazmış diye bloğunu kaldırdım, okudum yazdıklarını. çok güzel şeyler yazmışsın oldukça beğendim. bu yazdıklarını delil olarak psikologlara falan göstermek gerekli bence. çekip silahı vurucam falan. gözetim altında tutulman gerek. çok samimi söylüyorum. düzenli ilaçlar kullanmalısın. tekrar blokluyorum. konuşmamak üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obmann

yahu arkadaş alıyonuz öyle ucuz aracları nasıl olsa yedek parcası ucuz arabanın fıyatı da can yakıcı değil vursamda umrumda degıl edasıyla sonra da vuruyonuz millete ceremesini biz çekiyoz. daha aracı almadan vurdun alsan napacan Allah bılır. madem vurcagına emınsın alma o zaman. trafıkte başını bayanların çektiği ne sürücüler görüyoz fark yakmazlar,soldan 50 le giderler,sınyal vermezler,2 kişilik park yerini tek araçla kaplarlar,arabayı park ederken yandakıne sürter giderler,daha kırmızı ışıgın yanmasına 2-3 sanıye kala arkadakı aracın hızını dusunmeden hemen duruverırler,istop ettirirler,yokuşta tıkanırlar vs......... " acı gerçekler malesefki"

hay azına sağlık

• nerde eskiler forum boşalmış haberimiz yok
    eskiden herkez palio yazardı

• TheNorth kullanıcısına yanıt
    Corsa 17-18 civarında görüyordum ben. Yolda kalmak sıkıntı yaşamak istemiyorum ona göre de en iyi arabayı seçmeye çalışıyorum işte ama bakalım içimi rahatlattınız aldığı fiyata satmış olması iyi öğrenmesi falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hypnotica kullanıcısına yanıt
    Evet filmli camları da ciddi şekilde düşünüyorum forum okumalarımdan sonra. Bu sıkıştırma nasıl oluyor laf mı atarlar kötü mü davranırlar naparlar tam olarak? Neyden çekinmem gerektiğini bileyim
    --

Otomatik almaya çabalıycam yok olmadı uno palio benzeri birşeyler olacak gibi görünüyor

---
    @vidanj dediğin gibi tedavi zorunlu görünüyor en temizi senin yaptığın gibi bloklamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titachi -- 2 Temmuz 2014; 19:17:58 >
  • titachi T kullanıcısına yanıt
    Sen sağdan gidersin gelir soluna seninle aynı hizada gider. Cins cins bakar camdan içeri. Önüne kırar bir anda. Böyle adamlar maalesef çok güzel ülkemde.
  • şahinle araba kullanmayı öğrenmeyen hiç bi arabayla öğrenemez=))

bnce de sen araba alma zaten vurcam diye mayın gibi dolaşıosunuz öğren babanın kocanın arabasında sonra al bu ne atıorum bn bilmem ne kadar vercem sen zaten vurcam die araba alıp gelicen bana vurucan eee kaza oldu cnm hadi bye
  • Bence araba sürmeyi tam öğrenmeden trafiğe cikmamaniz yarariniza olur.

• Hypnotica kullanıcısına yanıt
    Malesef böyle bir yerde yaşıyoruz tüm bunlara karşı dikkatli olucam.

@wolfestein araba sürmeyi öğrenmek için bir araba gerekiyor biliyorsunuz kimse öğrenmeden trafiğe atlayacak kadar aptal değildir. Tekrar söylüyorum, araba kullanmayı biliyorum, güzel de kullanıyorum ama ilk araba anlatabiliyor muyum?

• quote:

Merhabalar birkaç ay içinde araba almayı düşünüyorum ilk arabam olucak acemiyim de üstelik. Kaza olursa üzülmeyeceğimiz bir araba alalım diyor babam uno düşünüyor az yakması yedek parça ucuzluğu bakımından ama hiç bayana uygun değil aynı şekilde yedek parçası ucuz acemi arabası olarak ne önerebilirsiniz?
    Benim gönlümde yatan micra ama yedek parçadan kaybediyor malesef.
    Aklımdakiler palio ve 206 ama hangisi daha uygun olur ya da daha uygununu bulabilir miyim? Bir sene içinde elden çıkarmam zor olur mu? Yorumlarınızı bekliyorum

Lütfen dikkatli kullanın. Benim karşıma ne yazık ki çok cesur bayan sürücüler çıktı çok kez.. Yolu kontrol etmeden atlayan kırmızıda durmayan vs.. Çok defa tehlike atlattım.
    206 yı bende düşünmüştüm ama çok atak araba olduğu için tavsiye etmediler. Yani kontrol etmek zormuş.Bilgin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 2 Temmuz 2014; 20:13:09 >

• şaka bir yana sana palio yahut polo lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 2 Temmuz 2014; 20:19:40 >
  • quote:

Malesef böyle bir yerde yaşıyoruz tüm bunlara karşı dikkatli olucam.

@wolfestein araba sürmeyi öğrenmek için bir araba gerekiyor biliyorsunuz kimse öğrenmeden trafiğe atlayacak kadar aptal değildir. Tekrar söylüyorum, araba kullanmayı biliyorum, güzel de kullanıyorum ama ilk araba anlatabiliyor muyum?

Merhaba
    Sizin yasadiklarinizi aynen yasamis biri olarak yaziyorum.
    1) burada tavsiye edilen araclarin cogu yari otomatiktir. Ornegin corsa,panda,colt.bunlarin hepsinden uzak durun. Hem adam gibi vites degistirmez hemde yokusta kacirir hemde problem cikarir.
    2) tavsiyem tam otomatik japon araclarina bakmanizdir. Bu siniftaki en ucyz arac suzuki dir. Ben esime 2010 suzuki splash 1,2 otm arac aldim. Esim cok mutlu.25 bine aldim . 2 haftada cok guzel ogrendi. Ufak bir onden carpma yasadik. Kaputu boyasiz gocuk duzeltme ile 200 tl ye yaptirdim. On panjuru da orijinal servisten 48 tl ye aldim. Yani az bulunan arac olsada parcalari ucuz. Hatta bu arac almanyada opel agila diye satiliyor. Inanmazsanizwww.opel.de sitesine bakin.

• syntor S kullanıcısına yanıt
    Gönlüm japonda kaldı micra istiyorum ben de ama yedek parça sıkıntısı çıkıyor ikinci arabamı japon almayı düşünüyorum ama ilki için malesef çook zor. Palio da mı dediğiniz gibidir?

Çok dikkatli kullanıyorum çok dikkatliyimdir her alanda zaten trafikte kat kat dikkatli davranıyorum, panik olmuyorum sorun yaşayacağımı sanmıyorum

• Bence bayanların asıl kaza yapma sebebi tamamen rahatlığından faydalanıyor.Hepsinde aynı hava vurursam kırarsam arabamı yaptırması ucuz olsun küçük olsun.Nasıl olsa çarpa çarpa öğreniriz.Ama işler öyle yürümüyor.Bir gün yanlışlıkla sıfır Mercedese tıklarsın hem adamın ters anına denk gelir hemde senin arabanın 3 katı kadar masrafını ödettirir.Gözünüzü seveyim şu mereti adam gibi durdurup kaldıramadan trafiğe çıkmayın.

• Arkadaşlar çok yüklenmişsiniz bence. Tamam uyarılır fakat sonuçta sizde mutlaka acemilikte zorlanmışsınızdır, neyi kastettiğini anlamakta zorluk çekmezsiniz muhtemelen. En basitinden açıklama yapmak gerekirse refleksler daha yeni yeni oturuyor, sonuçta bir sürü farklı şeyi kontrol ediyorsunuz ve "vücudunuzun" buna alışması gerekli. Ha ben bu kadar yazdım, haksızsınız kesinlikle demedim; sadece çok fazla yüklenmeyin insanlara, başka bir bayanın yaptığını buradaki arkadaşımızında yapacağı çıkarımında bulunup genelleme yapmanın yanlış olduğunu belirtmek istedim sadece.
    İyi forumlar dilerim herkese.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Arkadaşlar çok yüklenmişsiniz bence. Tamam uyarılır fakat sonuçta sizde mutlaka acemilikte zorlanmışsınızdır, neyi kastettiğini anlamakta zorluk çekmezsiniz muhtemelen. En basitinden açıklama yapmak gerekirse refleksler daha yeni yeni oturuyor, sonuçta bir sürü farklı şeyi kontrol ediyorsunuz ve "vücudunuzun" buna alışması gerekli. Ha ben bu kadar yazdım, haksızsınız kesinlikle demedim; sadece çok fazla yüklenmeyin insanlara, başka bir bayanın yaptığını buradaki arkadaşımızında yapacağı çıkarımında bulunup genelleme yapmanın yanlış olduğunu belirtmek istedim sadece.
    İyi forumlar dilerim herkese.

katılıyorum. iyi ki kadın olduğunu söyledi yani. bütün forum dolmuş kadın sürücülere ve burada patladılar gereksizce.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.