Şimdi Ara

Bayan için kibar telefon ;)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskiden panasonic gd-92 diye bir telefon vardı tam bayan telefonuydu. şimdilerde öyle telefon yok mu ben mi bulamadım!

çok fazla özelliğe gerek yok. kamerası ve ekranı kaliteli olsun birde kibar olsun. önerisi olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeliz__ -- 8 Şubat 2008; 22:03:28 >

• w810i iyi bi telefon bence bayan için
  • 6300 ,7270(biraz eski model)

eyer 500-600 ytl ayırıyosan başka modellerde söylüyebilirm
  • teşekkürler bi bakıyım o telefonlara
  • s.e z610i nokia 7373 olabilir mesela....
  • Samsung U600 samsung U700. Sony ericsson s500, w 580(Bu iki telefon şık ve ince ama tuş çatlama problemiyle sıkça karşılaşılıyor) W910 biraz pahalı. Ama Şık, ince ve kaliteli malzemesi var. Eger 700 lira gibi bir para verebilirim diyorsan w910 u gözü kapalı al derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

Samsung U600 samsung U700. Sony ericsson s500, w 580(Bu iki telefon şık ve ince ama tuş çatlama problemiyle sıkça karşılaşılıyor) W910 biraz pahalı. Ama Şık, ince ve kaliteli malzemesi var. Eger 700 lira gibi bir para verebilirim diyorsan w910 u gözü kapalı al derim

700 olmaz en fazla 500. hatta dahada ucuz olsa iyi olur para cebimde kalır. dedimya fazla özellilğe gerek yok. tuşu çatlayan aman benden uzak dursun çünkü gece gündüz mesaj yazarım. kesin iki günde dağılır o telefon.

yukarıda birisi 6300 demişti. o telefonu daha önce duymamıştım netten baktım fena gözükmüyo. yarın bide telefoncuda bakarım fiyatta iyi.

6300'a alternatifiniz yoksa onu alıcam artık. kullanan var mı nasıl rahat mesaj yazılıyo mu yada kötü bir yanı var mıdır?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bayan için ilk araba
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeliz__

quote:

Samsung U600 samsung U700. Sony ericsson s500, w 580(Bu iki telefon şık ve ince ama tuş çatlama problemiyle sıkça karşılaşılıyor) W910 biraz pahalı. Ama Şık, ince ve kaliteli malzemesi var. Eger 700 lira gibi bir para verebilirim diyorsan w910 u gözü kapalı al derim

700 olmaz en fazla 500. hatta dahada ucuz olsa iyi olur para cebimde kalır. dedimya fazla özellilğe gerek yok. tuşu çatlayan aman benden uzak dursun çünkü gece gündüz mesaj yazarım. kesin iki günde dağılır o telefon.

yukarıda birisi 6300 demişti. o telefonu daha önce duymamıştım netten baktım fena gözükmüyo. yarın bide telefoncuda bakarım fiyatta iyi.

6300'a alternatifiniz yoksa onu alıcam artık. kullanan var mı nasıl rahat mesaj yazılıyo mu yada kötü bir yanı var mıdır?

6300 da iyi tel ama kullanmıyorum. Malzeme kalitesi iyi. İnce şık. istedin gibi olabilir. samsung un u600 telefonuda var Bastan assağı karizma dır 400-450 gibi bulabilirsin. tabiki 6300 dan pahalı 6300 da güzel seçim olacaktır

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yeliz__

quote:

6300 da iyi tel ama kullanmıyorum. Malzeme kalitesi iyi. İnce şık. istedin gibi olabilir. samsung un u600 telefonuda var Bastan assağı karizma dır 400-450 gibi bulabilirsin. tabiki 6300 dan pahalı 6300 da güzel seçim olacaktır

ok

yarın gittiğimde bide u600'e bakarım. netten baktım ama gözüme pek hoş görünmedi ama telefoncudada gene bir bakarım. gerçi karizma konusunda erkeklerle kızların bakış açıları biraz farklı oluyo

• işyerinde iki arkadaşımda 6300 var para olsa kesin bunu alırdım,gerçekten çok şık bir telefon ve yanında deri kılıf hediye ediyorlar.ince bir tasarımı var ekranı filan çok güzel ,mazemesi ise gerçekten güzel.
  • Hayırlı olsun. 6300 inceliği, şıklığı, tasarımı ile güzel bir telefondur. Yalnız sarj süresi çok düşüktür. Foto ve müzik olarak da fazla birşey beklemezsen güzel bir seçim.

Ben olsam Sony Ericsson Z610i modeline de bakardım.
  • Bir bayan telefonu olarak kesinlikle 6300 ı öneririm..

Nedenleri:

-Çelik kasadan yapılmıştır yere düştüğünde diğer alacağınız modeller paramparça olabilrken bu tel ancak bir iki çizikle badireyi atlatır..

-Tuş takımı oldukça kullanışlı.. Bayanlar genelde çok msj yazarlar ve bu telin tuşları ile oldukça rahat ve hızlı msj yazılıyor..

-Kamera çekimi gündüz hiçte fena değil doğru ışıkta çekim yaparsanız kaliteli fotolar elde edersiniz..

-Piyasadaki en kaliteli ekrenlardan birine sahip.. 16m renk desteğiyle oldukça başarılı..

-Ses kalitesi fena değil, bir yandan müzik çalarken diğer yandan msj vs işlerle uğraşabilirsiniz..

Kısaca benim tüm bayan arkadaşlarımıa aldırdığım bir telefon.. Hepsi de oldukça memnunlar..

• ben 6300 kesinikle bir bayana öneririm...
    Bundan bir ay önce bende kullanmıştım fakat ellerim biraz büyük olduğu içn kullanmakta zorluk cektimtam bir bayan telefonu ucuz zarif bir telefon
  • Motorola K1 tam bir bayan telefonu. Bende altın rengi olandan var, tgavsiye ederim çok..
  • yardımlarınız için teşekkürler. bugün akşam üzeri 340 ytl ye 6300 aldım. gerçekten çok hoş bişeymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeliz__ -- 10 Şubat 2008; 1:16:43 >
  • motorola k1 kampanyada 310 ytl idi bir baksaydın diecektim ama geç kalmışım
  • Hayırlı olsun. Bir bayan için güzel bir seçim.
  • Hayırlı olsun çok hoş bir telefon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.