Şimdi Ara

bayan için netbook minibook uygun notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar meraba.benim maximum 800 tl bütçem var.bilgisayar meraklisi biri değilim çok anlamam zaten.film izleyeyip basit oyun oynayabileceğim sarji iyi bi netbooka ihtiyacım var.biraz araştırdım hızları 1.6 ben daha hızlı bise istiyorum.laptop da olabilir.iki üç sene beni idare etsin yeter.dediğim gibi çok anlamam ve çok yormam netbooku.bana öneride bulunup tavsiye verecek olan var mi??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sevgi hanım size kesinlikle ASUS marka netbook almanızı öneririm. Şarj konusunda sınıfının en iyisidir. Şuanda ASUS Eee 1005HA kullanıyorum çok memnunum. Fiyatı 700 küsür civarındadır. İstediğiniz işletim sistemini kurup rahatlıkla kullanabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevgi06 S kullanıcısına yanıt
    konunuzu notebook tavsiye bölümüne açarsanız daha çok cevap alırsınız.

• Netbook ve minibook devri bitti artık. Ultra book tablet ve lsptop seçebilirsiniz

• BUNDAN AL BENDE yarım sene kadar önce vardı Bütün netbooklardan % 30 daha hızlı açılma özelliği vardı vede çok güzeldi tavsiye ederim fiyatıda uygun 700 tl asus eeepc 700 tl http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-x101h-black065s-netbook-fiyatlari-kampanyali-netbook-en-ucuz-mini-laptop-modelleri-firsatlari-taksit-avantajlari,31906.html
  • Sevginur Hn., 2009 yılı Nisan ayında beyaz renkli Asus EEE PC 1000H modelini satın almıştım.

http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/Eee_PC_1000H/

Gayet memnunum, pilini çok iyi muhafaza ettiğimden şu an kusursuz bir şekilde çalışmaktadır.

Ev kullanımında prize takılı çalışacağım zaman önce pili çıkartıp, pil takılı kullanımda ise hiçbir zaman makineyi kapatıp pili çıkartmadan prize takmadım.

Size önerim, 2.el alacağınız bir cihaz olursa mutlaka pilin durumunu iyice incelemeniz olacaktır.

Ayrıca, alırken içindeki standart gelen 80GB'lık yerine 160GB'lik bir harddisk ve 1 yerine 2GB'lık ram taktırmıştım.

Fakat zamanla mekanik harddisk performansı yeterli gelmemeye başladığı için, Haziran başında Sandisk 128GB SSD alıp eski mekanik disk ile değiştirdim.

Performansın görece olarak arttığını söylemeliyim.

Taşıma kolaylığı açısından netbook sizin için ideal görünmektedir.

2. el bölümünde uygun bir ürün bulabileceğinizi düşünüyorum.

Kolay gelsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.