Şimdi Ara

Bayan için otomatik 30 bine kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bayan için 30 bine kadar otomatik ikinci el araba asayişimiz var sizden akıl almak istiyoruz.
    Kriterler:
    Masraf çıkartmayacak
    Yakıtı ideal
    Kullanımı kolay ve çok değer kaybetmeyecek 2 -3 seneye 0 km ye geçilebilir ..
    Aklımızda
    Eski kasa fiesta clio polo corsa var ama kararsız kaldik..
    Sizlerin tavsiye ve önerilerinize ihtiyaç duyuyoruz. Şimdiden teşekkürler ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Corsa çok yakıyor
    1.4 , 4 ileri , 9-10 litre yaktığını duymuştum.
    Gerçi az yakan da 7 litre yakar . Ford fiesta önerebilirim (temiz bulmak zor)
    Yaris öneririm .Hem sorunsuz hemde çok yakmaz (ikinci elde kaybettirebilir)
    Polo olabilir , ama 2010 dan önceki modellere bakacaksınız sanırım (onun da düşük km bulmak biraz zor)

Bende bu yola sizin gibi çıkmıştım , eşim için bu seviyede araba bakıyordum .

Bir bakmışım ki sıfır golf midline plus + park assist alma arefesindeyim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrMobile -- 10 Nisan 2015; 12:09:06 >
  • İ10 1.0 olabilir

• DrMobile kullanıcısına yanıt
    aynen ara ara bizde sıfırlara doğru yol alıyoruz ama 2 3 yıl biraz daha düşük modelle alışkanlık kazanması taraftarıyım fiesta otomatik 2006 piyasada az polo lar da kararsız kaldım hangisi önerilir

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
    i10 baktık ama çok ufak geldi gözümüze özellikle bagaj yok gibi bebek arabası felan sığmaz gibi geldi.ama yine de tekrar göz atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: hhaaruunn

Teşekkürler
    i10 baktık ama çok ufak geldi gözümüze özellikle bagaj yok gibi bebek arabası felan sığmaz gibi geldi.ama yine de tekrar göz atarım

Bebek varsa sedan bakın bence ,sonra pişman olmayın.

Kasa olarak büyük olmasın diyoruz. Biraz acemilik varda kullanması kolay olsun diye biraz ufak bakıymoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anlıyorum, son tavsiyem fiat punto 1.4 otomatik, az yakıyor ve sorunsuz diyorlar.

• Bizde otomatik 206 vardı ablam 1 sene çabaladı süremedi korktu zor geldi. Gittik corolla sedan otomatik aldık 2008 model kız şimdi pilot oldu tek parmağı ile sürüyor diyo Araba kendi gidiyor sağa sola savrulmuyor heryeri iyi gösteriyor
    Yani bazı kızlar güven verdiği için büyük araçta rahat eder bazısı hb de zaten hb araba kolay park olur diye bişey yok şöför olunca hepsi park olur bence konforlu ve kullanması basit ve güven veren bir araba alın

• quote:

Orijinalden alıntı: caglarertas

Bizde otomatik 206 vardı ablam 1 sene çabaladı süremedi korktu zor geldi. Gittik corolla sedan otomatik aldık 2008 model kız şimdi pilot oldu tek parmağı ile sürüyor diyo Araba kendi gidiyor sağa sola savrulmuyor heryeri iyi gösteriyor
    Yani bazı kızlar güven verdiği için büyük araçta rahat eder bazısı hb de zaten hb araba kolay park olur diye bişey yok şöför olunca hepsi park olur bence konforlu ve kullanması basit ve güven veren bir araba alın
    ben de eşim için araç bakıyorum
    manuel olacak 1.3 motordan yukarı istemiyorum
    vergi avantajı için
    30 civarı bütçe var
    önerilerinizi bekliyorum.
    Teşekkürler değerlendireceğim

• caglarertas kullanıcısına yanıt
    Güvenebilsek kullanabileceğine sedan da bakacağız da güvenmiyoruz

• Bence bayana alınacak araba iyi araba olmalı ve en az 1.6 olmalı çünkü en çok kazalar sollamalarda oluyor ve ben bile 1.4 motor pejo ile çok kaza atlattım bu yüzden ve çok çektim ve oturaklı araç şart o yüzden alman ve japon bakın fransız araçlar sağa sola çok çekiyor rüzgar da

Teşekkürler
    Tavsiye edebileceğiniz bir model var mı ?
  • Hb fiesta çok atak keyifli ve insanı hiç yormuyor
    Hb corolla 2005 model filan olabilir
    Hb golf 2005 model buda çok rahat

Astra sürdüm erkek olarak yordu beni
    Pejo da sürdüm oda yordu rahat gelmedi açıları dar
    Cliolar da güzel ama gene bi bayanı yoracağını düşünüyorum .şirkette çok vardı belli bir süre sonra yoruyor

Akşama kadar sürüp yorulmadığım araçlar fiesta , corolla , VW serisi

Km si 100 bini geçmemiş bulursan baş ağrıtmaz bunlar

teşekkürler cevaplarınız için değerlendireceğim..
  • 2OO4 COROLLA HB. LPG 1.6 SOL OTOMATİK VİTES 14O.OOO KM ORJINAL corollolarda bunlar dikkatimi çekti sizce nasıl bunlar 29500 istiyo ilanda kaza değişen yok 2 3 parça boya var sadece

• quote:

2OO4 COROLLA HB. LPG 1.6 SOL OTOMATİK VİTES 14O.OOO KM ORJINAL corollolarda bunlar dikkatimi çekti sizce nasıl bunlar 29500 istiyo ilanda kaza değişen yok 2 3 parça boya var sadece
    bende otomatik vites araç arayışındayım, 30 bin tl bütçem var.

gözüm hep toyota yarise kayıyor ama 2.elde çok fazla güvenemiyorum ne yapacağım nasıl ilerleyeceğim bilemiyorum.
  • quote:

2OO4 COROLLA HB. LPG 1.6 SOL OTOMATİK VİTES 14O.OOO KM ORJINAL corollolarda bunlar dikkatimi çekti sizce nasıl bunlar 29500 istiyo ilanda kaza değişen yok 2 3 parça boya var sadece

Aynı aracın 2005 modeli bizim hatunda var, bence bayan için ideal. Otomatiği bayana göre iyi. Düşük hızlarda ataklığı iyi, ama hız yükselince şanzıman performansı biraz törpülüyor. Ama bayanlar için sorun değil bu. Şehir içinde benzinde ort. 10lt civarı yakar. Bizdeki 4 km sabah git gel yapıyo sadece, inişli çıkışlı yol. Sadece böyle kullanımda 12.4lt gösteriyor. Ama lpg de çok fazla üzmez gibi. Zaten motorları da uyumlu. Bizdeki 80.000km de 1 yıldır hiçbi sorun çıkartmadı ama 140.000 deki araç nasıldır bilmiyorum tabi. Ancak genel olarak bu modeli tavsiye ederim.

• 2009 - 2010 model pejo 207 bulunabilir veya fiesta

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.