Şimdi Ara

BAYAN TACİZİNE UĞRAYANLAR.. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
16
Favori
25.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kalabalık bir otobüste ayakta giderken önümdeki kadın poposunu bana sürtmüştü. fazla tahrik olmamıştım niye bilmiyorum, 15-20 dk dayamıştı ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

kalabalık bir otobüste ayakta giderken önümdeki kadın poposunu bana sürtmüştü. fazla tahrik olmamıştım niye bilmiyorum, 15-20 dk dayamıştı ama

15-20 dk kadın sana sürtürüyor ve sen boşalmıyosun gaylık seziyorum
  • kötü anıları yazayım; uzun seyehat otobüs yolculuğunda yanıma gay oturdu, fazla detaya inmeyeyim, hatırlamak istemiyorum, yolculuk zor bitti
    Bir de cüce bir kadın durakta yanıma geldi, benim otobüs geldi, bindim, o da bindi, otobüste üstüme çıktı resmen, sürtmedik yerini bırakmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneker -- 30 Temmuz 2011; 21:46:35 >
  • Lise 3te bi kız geldi yanıma oturdu. Bende bu arada geo çözüyodum. (Çalışkanım) sonra kız geldi sorun falan varmı dedi kız hem kaşar hemde geo bayağı iyi sırf o derse kasıyo zaten neyse kız sorularımı çözerken bacak bacak üstüne atıyo sonra bana falan dokunduruyo. Zil çaldı ben fena oldum tabi wcde işimi hallettim hemen yoksa bende elliycektim artık kızı...
  • Fazla metrobüs kullanan yok heralde forumda, daha ben utanıyorum metrobüste kaçmaya çalışıyorum ama nafile.
  • İzmirde oturanların çoğunluğu 63 numaralı otobüsü bilirler, bir akşam kız arkadaşımla Alsancaktan Bornovaya gidicektik Alsancakta otobüs beklerken bir grup teenager kız geldi 6-7 kişilerdi, neyse bindik otobüse yerler boştu ama onlar orta kapının önünde ayaktaydılar bir sonraki durakta garın orda full doldu yaşlı bir bayana yer verince ayakta kaldım mecbur binenler oluncada geriye gittim arkadaşımı bırakıp, nasıl olduysa kız grubunun arasında kaldım sanırım sözleşmişler ikisi önümde biri arkamda biri sağımda biri solumda hepsi arkası dönük yapıştılar tabi otobüste dolu ben baktım olmayacak cıngar çıkar korkusuyla iki elimide yukarı kaldırdım ama nafile resmen tecavüz ediyorlardı telefonum çalıyor cebimden çıkartamıyordum o derece, zar zor telefonuma ulaştım kız arkadaşımmış bas düğmeye diye mesaj çekmiş bornova öğretmen evinin orada indik, bornovaya kadar yürüttü beni ve varana kadar tabi bir ton fırça yedim
  • taciz değil de ankaraya gitmiştim arkadaş orda okuyor. minibüse bindik adını hatırlamadığım bir alışveriş merkezine gidiyorduk otobüse bir kızla babası olduğunu sandığım bir adam bindi. ben ayaktaydım oturakların demirine tutunuyorum. kız parayı uzattı şoföre ve zaten kalabalık olan yerde benm olduğum yerde kaldı. buraya kadar herşey normal. kızda oturakların demirini tutmaya başladı ve arada el teması oluyor. ben elimi biraz uzaklaştırdım kız tuttuğum yere yaklaştırdı iyice bir süre sonra boku çıktı resmen el ele gidioz benmde bi yandan hoşuma gidior kıza bakıyorum arada hafif bi gülümseme ile bana bakıyor. tabi vardık alışveriş merkezine indik biz arkadaşla öyle malak gibi bir anı işte :D kızda güzel bişeydi bende utangaçımdır biraz bide babası olduğunu düşündüğüm adamda minibüste oda ayaktaydı bahanelerim bunlar yoksa kızı götürmüştüm diye kendimi avutuyorum hala
  • Angry birds oynucam ayagına taciz edildim.
  • şimdi ben bir bayan tarafından taciz edildim desem kimse inanmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54

quote:

Orijinalden alıntı: D4rKSh4D0w

quote:

Orijinalden alıntı: @WP VOLK@N

quote:

Orijinalden alıntı: danger70

Ömrümde böyle yalan duymadım ben arkadaş . Ne diyim ki sana ya yuh artık yuh elin kızına iftira atmaya hiç mi utanmıyosun arkadaş .

Bana yalan olduğunu kanıtlar mısın?

Elin kızı bunları yaparken ayıp olmuyorda ben yazınca mı ayıp oluyor?

Gereksiz yorum yapmayalım lütfen..

Sakaryadayım gelirsen sana arabada beni sıkıştıran kızı gösterebilirim.Beni taciz eden kızın resimlerini de..

Sakaryalıyım foto alayım.

Forumda ne çok Sakaryalı var. Ben de Sakaryalıyım

ne tesadüf
  • 8. sınıfta sıkışık kapıdan girmeye çalışırken bile bile totosunu bana dönmüştü kız.Tabi bir .. nasıl desem .. girişme .. çarpışma .. hafif çakışma, girişli-çıkışlı bişeyler oldu orda.

Birde ben lise 2'de çapraz vurdurup kaçmıştım. (liseliler denesin, ihale kızın arkasındakine kalmazsa en adi insanım)

Sayemde çocuğun adı tacizciye çıkmıştı.

Edit :

Şimdi aklıma geldi.Sonra bu da kendi kendini inandırdı heralde, sarhoşken kızlara facebook dan mesaj atmış "Vereyim size 20 TL domalın bana bak çok pis ..kerim diye."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 31 Temmuz 2011; 0:02:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakc-

8. sınıfta sıkışık kapıdan girmeye çalışırken bile bile totosunu bana dönmüştü kız.Tabi bir .. nasıl desem .. girişme .. çarpışma .. hafif çakışma, girişli-çıkışlı bişeyler oldu orda.

Birde ben lise 2'de çapraz vurdurup kaçmıştım. (liseliler denesin, ihale kızın arkasındakine kalmazsa en adi insanım)

Sayemde çocuğun adı tacizciye çıkmıştı.

Edit :

Şimdi aklıma geldi.Sonra bu da kendi kendini inandırdı heralde, sarhoşken kızlara facebook dan mesaj atmış "Vereyim size 20 TL domalın bana bak çok pis ..kerim diye."

2. olay müthiş
  • Beni taciz edecek biri,ortam müsaitse ağlatana kadar...
  • bugün tramvayda kızın teki poposunu kalçama dayadı yani belimin yanına baya baya çok hoşuma gitti
  • Up
  • arabayı satasım geldi yeminlen
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhortakaL_

Bizim tip malum Almancı tipi anne tarafı yüzünden saçlar sarımtrak boy 1.80 felan yakışıklı biriyiz kendimce tabi, lise2'de dershaneye yazıldım hem Matematik temeli hemde eğlenmek açısından neyse arkadaşlarla çıktık dershaneden durakta onları yolcu ettim bende abimi bekliyorum işyerine gitcez adam yokmuş neyse beklerken bir landrover yaklaştı siyah böyle parlak bir rengivar önümde durdu sonra hareket etti böyle arabayı bir kadın sürüyordu yanında bir erkek var arkadada 2 bayan var ama Bildiğin Brazzers Milf Takımı Çok sağlam vücutları var ben geri çekildim böyle dolmuş bekler gibi yapıyorum kazma sapı gibi durmayim diye sonra kadınlardan biri bakarmısın dedi bende baktım haliyle küçüksaati sordu adanalılar bilir bende tarif ettim işte sonra arkadaki kadın ay sen nekadar tatlı bir çocuksun dedi bende hemen yanaklar kızardı teşeküreederim efendim dedim. o yandaki erkek efendide bir çocuk allah sahibine bağışlasın dedi. Sonra arkadaki kadın ilişkiye hazır böyle cevaplar varya hmmm felan sesler çıkartıyor konuşurken zevk alıyor galiba gel götürelim seni istediğin yere dedi bende yok hayır birazdan abim gelip alacak , teşekür ederim dedim. Sonra ayy neden binmiyorsun hem eğleniriz güleriz felan dedi gözlüğü çıkarttı böyle dudaklarını ıslatıyor ben dedim galiba film felan çekiyorlar yada kamera şakası yapıyor p.. biri öyle yok efendim dedi. sonra erkekde gel benden mi korkuyorsun dedi sohbet salakça şekilde uzuyor böyle arka koltuktaki kadın yan koltuğa geçti benim olduğum yere kadının fiziğini orada daha net gördüm süper bir fizik slikon felan sandım o derece kadın kısa kot şort giymiş dediki gel tatlım gel dedi duraktayim böyle kadın aç ayı gibi bakıyor korktum bende arkadaki araç yaklaştı gri bir hundai korna öttürdü çekil diye kadınlar tatlım biz gidiyoruz dedi gelmemen çok kötü oldu eğlenirsin bizde eğlenirdik dedi neyse öptüm dedi bende görüşürüz belki sonra dedim neden dediyse sonra gittiler abim geldi olayın şoku üstümde hayrettinde iyice bacak kısmına yaklaştı abim ne oldu lan dedi abi böyle böyle dedim organ mafyası felan olabilir lan dedi iyiki binmemişsin böyle bir tacize uğradım rüyama felan girdi kaç kere rüyalandım öyle fantazi oluştu araba fantaizisi :)

Aynısı Konyada başıma geldi ama taciz olarak değerlendirmemiştim (teklif olarak gördüm)

Bi range rover yanaştı dolmuş durağında kız arkadaşımı bekliyorum. Camı açtı abla vardı tek, çok tatlı bişeydi. Adres sordu tarif ettim yakınmış dedi. Sen nereye gidiyorsun filan olayına girdi. Tabi kız arkadaşımı bekliyorum diyemedim ergenlik işte Ama arka camlar filimliydi bende organ mafyası filan olmasın diye düşündüm. Başka bi yer söyledim. Gel seni bırakayım dedi. Ters olmasın filan dedim. Tam o sırada kız arkadaşım geldi. Kadında teşekkür etti ayrıldı.

Not: Fantezi bendede oldu sanırım bulaşıcı
  • geçen sene kadıkoydeyiz kız arkadasımla akşama doğruydu otobus duraklarına geldik işte once onu durağına kadar bırakıyım dedim duraga gittik tabi baya uzun sürdü ayrılmamız tam onu bıraktım geri dönüyodum ki onumden kızın biri geçti ve geçerken elini benim alete attı sıktı ben bi an kaldım oyle pek de kimse yokdu etrafta arkama dondum baktım kıza el sallayarak devam etti yoluna :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fypemre397 -- 31 Temmuz 2011; 1:52:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfb__hell

geçen sene kadıkoydeyiz kız arkadasımla akşama doğruydu otobus duraklarına geldik işte once onu durağına kadar bırakıyım dedim duraga gittik tabi baya uzun sürdü ayrılmamız tam onu bıraktım geri dönüyodum ki onumden kızın biri geçti ve geçerken elini benim alete attı sıktı ben bi an kaldım oyle pek de kimse yokdu etrafta arkama dondum baktım kıza el sallayarak devam etti yoluna :)

bıııııbıııbıı brrrrrrazzers dat kam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pazzo 07

quote:

Orijinalden alıntı: gfb__hell

geçen sene kadıkoydeyiz kız arkadasımla akşama doğruydu otobus duraklarına geldik işte once onu durağına kadar bırakıyım dedim duraga gittik tabi baya uzun sürdü ayrılmamız tam onu bıraktım geri dönüyodum ki onumden kızın biri geçti ve geçerken elini benim alete attı sıktı ben bi an kaldım oyle pek de kimse yokdu etrafta arkama dondum baktım kıza el sallayarak devam etti yoluna :)

bıııııbıııbıı brrrrrrazzers dat kam.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.