quote:Orjinalden alıntı: ylmzgrpnr quote:Orjinalden alıntı: selenvirus imzanı şikayet ettim bakalım ne olacak cevaplandı
quote:Orjinalden alıntı: ylmzgrpnr quote:Orjinalden alıntı: selenvirus imzanı şikayet ettim bakalım ne olacak Hangi kuralı ihlal ettiği gerekçesiyle şikayet ettiğini de yazsaydın keşke. < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:Orjinalden alıntı: vozer quote:Orjinalden alıntı: ylmzgrpnr quote:Orjinalden alıntı: selenvirus imzanı şikayet ettim bakalım ne olacak Hangi kuralı ihlal ettiği gerekçesiyle şikayet ettiğini de yazsaydın keşke. ben güzel bi şekilde genel bir açıklama yaptım arkadaşa
quote:Orjinalden alıntı: paTRon quote:Orjinalden alıntı: vozer quote:Orjinalden alıntı: ylmzgrpnr quote:Orjinalden alıntı: selenvirus imzanı şikayet ettim bakalım ne olacak Hangi kuralı ihlal ettiği gerekçesiyle şikayet ettiğini de yazsaydın keşke. ben güzel bi şekilde genel bir açıklama yaptım arkadaşa
quote:Orjinalden alıntı: ylmzgrpnr quote:Orjinalden alıntı: selenvirus imzanı şikayet ettim bakalım ne olacak 1024 x 768 çözünürlükte "internet ekspılorır'da" kurallar geçerlidir. Fayrfoks'ta değil. :)