Şimdi Ara

Bayandan Tertemiz 1.2 Corsa Twinport 52.000 de 27.000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar araç benzini yakmıyor kokluyor , yeni araç aldığımızdan satıyoruz.

Buyrun ilan linki : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-bayandan-tertemiz-kirmizi-opel-corsa-twin-1.2-178172995/detay/

Pazarlık payı vardır.

Telefon olarak

0533 459 45 44(süleyman karataş) ve 0532 612 20 33 (mehmet ali karataş) arayabilirsiniz.

İlanda yazan telefon meşgul olabiliyor mesaj atabilirsiniz.

• Arkadasım fiyat konusunun gerçekten suyunu çıkartmışsın bence dostum. Fiyat uçuk değil uzayda uzayda

aynısının mavi rengi var kayınbiraderimde boya yok kaza yok 60.000 km de 21.000 e alır mısın?
    Artı olarak yeni lpg taktırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

Arkadasım fiyat konusunun gerçekten suyunu çıkartmışsın bence dostum. Fiyat uçuk değil uzayda uzayda

aynısının mavi rengi var kayınbiraderimde boya yok kaza yok 60.000 km de 21.000 e alır mısın?
    Artı olarak yeni lpg taktırdı

+1651649648156149684961615849841 bu fiyat kısmına artık yeter ilan okumaktan araba bakmaktan lanet ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahcan4444

Evet Arkadaşlar araç benzini yakmıyor kokluyor , yeni araç aldığımızdan satıyoruz.

Buyrun ilan linki : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-bayandan-tertemiz-kirmizi-opel-corsa-twin-1.2-178172995/detay/

Pazarlık payı vardır.

Telefon olarak

0533 459 45 44(süleyman karataş) ve 0532 612 20 33 (mehmet ali karataş) arayabilirsiniz.

İlanda yazan telefon meşgul olabiliyor mesaj atabilirsiniz.

10 yaş genci 30kusur lira siz neyin kafasındasınız ya

• Pazarlık payı var + olarak galeri 25 veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Pazarlık payı var + olarak galeri 25 veriyor.

EĞER galeri 25 veriyorsa bence hemen verin.ya galereci hesap bilmiyor yada siz atıyorsunuz.şimdi sizin için galerici aradım.18 e alırım oda temizse dedi.biniciye gideceği belki 20 olur.oda BELKİ.
  • quote:

Allah aşkına hangi galeri veriyor ya aracın 2011-2012 modeli 30 lira hangi galeri 25 verir.Sizin amacınız satmak mı?yoksa bulur bi saf itelerim mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış görüyorsun deyin, bu doğru olamaz. 2008 enjoy 1.2 corsam var 50000 km de. 30 a satıyorum arkadaşlar ben de.. Trene binelim bakalım nereye gidersek artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayhansoylukan

quote:

Allah aşkına hangi galeri veriyor ya aracın 2011-2012 modeli 30 lira hangi galeri 25 verir.Sizin amacınız satmak mı?yoksa bulur bi saf itelerim mi?

Lütfen düzgün konuşmayacaksanız konudan gidin !

Not: Araç sahibi değilim araç sahibi bu fiyattan koy dedi bende koydum.
  • vahcan4444 kullanıcısına yanıt
    ben eğri konuşmadım zaten forum kurallarına uygun bir şekilde yorum yaptım.Zaten bu tarz araçlar her zaman başkasının olur
  • Arkadaş! Ateist olmasam bu fiyatları gördükçe çoktan dinden çıkmıştım valla.
    Bu ne ya!
  • Sizin galerici bonzai çekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayhansoylukan

ben eğri konuşmadım zaten forum kurallarına uygun bir şekilde yorum yaptım.Zaten bu tarz araçlar her zaman başkasının olur

Hepinizin yaşı benden büyük saygısızlık etmek istemiyorum araba halamın arabası ben 16 yaşındayım.

Not: Kimseye zorla bir şey satmıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

Arkadaş! Ateist olmasam bu fiyatları gördükçe çoktan dinden çıkmıştım valla.
    Bu ne ya!

Bu fiyatlara sizden bi açıklama bekliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VictorMature

quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

Arkadaş! Ateist olmasam bu fiyatları gördükçe çoktan dinden çıkmıştım valla.
    Bu ne ya!

Bu fiyatlara sizden bi açıklama bekliyoruz

Valla bende çok şaşırıyorum. Siz müslümanlar bu fiyatları gördükçe nasıl dinden,imandan çıkmıyorsun hayret ediyorum. Bende dayanamayıp mecbur 0 km Linea almak zorunda kaldım böyle kitapsızlar yüzünden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 25'e galeriye sat sat sat sat
  • maşallah hayırlı satışlar :)
  • Eski parayla mi yeni parayla mi kafam karıştı bi dakka

• quote:

Orijinalden alıntı: mehrali68

Eski parayla mi yeni parayla mi kafam karıştı bi dakka

Çok komikmiş şahici kardeş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.