Şimdi Ara

BAYBAKAY'dan SINAV GÜNÜ TAVSİYELERİ l #2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
4
Favori
2.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhans77 -- 16 Kasım 2020; 20:31:45 >

• Not : Süre kontrolünü yapmayıda unutmayın. bunun içinde sürekli kronometre ile çözün paragraf testlerini .
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhans77

Not : Süre kontrolünü yapmayıda unutmayın. bunun içinde sürekli kronometre ile çözün paragraf testlerini .
    Kronometre ile çözün derken mesela 18 soruyu 13 dk tutup öyle mi çözmelisiniz diyorsunuz?
  • Diyelimki test 20 soru 20 dakika ile başlayın . 18 - 15 - 12 gibi aralıklarla süreyi azaltmaya çalışın .
  • sınav gecesi uyku hakkında da bilgi verebilir misin hocam
  • Dostum gerçekten büyütülecek bir yani yok . Sabaha kadar uyumasanda uykun saat 1-2 gibi gelicek . Saat 10da değil merak etme heyecan dik tutar saat 10da . Uyumana imkan yok . Ama elbet uyursun gece . Agir yeme yeter :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum gerçekten büyütülecek bir yani yok . Sabaha kadar uyumasanda uykun saat 1-2 gibi gelicek . Saat 10da değil merak etme heyecan dik tutar saat 10da . Uyumana imkan yok . Ama elbet uyursun gece . Agir yeme yeter :)

• Tyt günü 4te, ayt günü 3te uyuyabildim

• teşekkürler güzel yazı . Bir de şey diyeceğim mesela hani arabaya binersin sınava girecegin okula giderken falan ... o yol ... baya heyecanlı değil mi ya ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sınavda heyecan yapıp sınavı batırmaktan korkuyorum. Nedense 2.oturumda kendime güveniyorum ama 1.oturuma o kadar çalışmama rağmen kötü yapacakmışım gibi geliyor.
  • barbarmuzo kullanıcısına yanıt
    Ac son ses bir şarkı ( tercihen mars olabilir ) moralini arttiricak bir parça . Öyle git :) Ben öyle yapmıştım en azından sınav alanina gidene kadar rahat olursun . Sınav alanında ilk indiğinde zaten banko heyecan olucak :)

• hocam şimdiden kendimizi nasıl hazırlayabiliriz düşündükçe strese giriyorum mezunluktan dolayı
  • sınavexperi kullanıcısına yanıt
    Açıkçası iş sende bitiyor . Bunu yaşayan tek kişi sen değilsin bunun bilincinde ol dostum . Kendine tekrarla sınav günü O kadar emeği strese yedirmem diye ..
  • Jokerberg kullanıcısına yanıt
    Aynen :)))

• AYT'den önceki gece gözlerim kapalı sabaha kadar bekledim. Ya da öyle hissettim bilmiyorum :D Eminim ki yalnız değilimdir bu hissiyatta :D
  • Var tabiki ama gereği yok iste :)

• Baybakay ilk 10 testimiz yayında .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Hocam sen kaç k dan mezuna kalmıştın?
  • boğaziçili bilgecan kullanıcısına yanıt
    Galatasaray Matematik Öğrencisiyim . Mezuna kalmadım .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.