Arkadaşlar herhangi bir bayide gezip gördüğünüz yada duyduğunuz 3008 dizel otomatik allure selection donanımlı araç varmıdır?
Ben de dün İzmit Haldızlar'dan Active Prime Edition için fiyat almaya gittim ama ellerinde araba yok ve mayıstan önce gelmeyecek diyorlar.
kartalus
kullanıcısına yanıt
Siz hangi yıl ve donanım almak istiyorsunuz, bende arayıştayım ve 2018 model bildiğim 3-4 bayi var. 2019 allure selection arıyorum ancak banada aynen sizin gibi cevap veriyorlar
Allure Selection ve GT Line şuan yok, Skypack ve Sportpack bulabilirsiniz, Prime Edition ise belki...
quote:
Orijinalden alıntı: 1cem1
Siz hangi yıl ve donanım almak istiyorsunuz, bende arayıştayım ve 2018 model bildiğim 3-4 bayi var. 2019 allure selection arıyorum ancak banada aynen sizin gibi cevap veriyorlar
Ben 2019 Active Prime Edition arıyorum hocam.
ankaradaki bayide 2 hafta önce vardı 2019 model hatta satış danışmanı arkadaş aracın bayide olduğundan haberi yoktu :) yeni gelmişti
Baktığımız modelleri gördüğümüz biryer olursa haber verirsek sevinirim arkadaşlar. Çoğu yere sordum, Mayıs’ta gelecek araçları bekliyorlar, fiyatta vermiyorlar. Şimdi baktım fiyatlar güncelleniyor diyo sitede.
3008 değil hiçbir araç yok desek yeridir. hem araç hem donanım imkansız zaten. çoğu bayiilerin içi bomboş. olanların da baz donanım.
Ne 3008'miş arkadaş. Kara borsa oldu resmen :)
Neden kia sportage değil de 3008?
Bir tane var o yüzden bir tane daha...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme