Şimdi Ara

Bayiden sıfır araç alırken yapılan işlemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar motosiklet hakkında bazı sorularım var bilgili arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.Sıfır motosiklet alırken ki benim alıcağım motosiklet 9bin lira civarında bayiden yapılan işlemleri öğrenmem lazım bunlar ise alırken kapora gibi veriliyormu mantıken evet ama tam detaylı öğrenmem lazım (taksitle alıcam) ilk yapılan işlem taksitle alacağım için adımlar nasıl olucak detaylı şekilde anlatabilirseniz sevinirim her kese çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: DATD

Merhabalar arkadaşlar motosiklet hakkında bazı sorularım var bilgili arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.Sıfır motosiklet alırken ki benim alıcağım motosiklet 9bin lira civarında bayiden yapılan işlemleri öğrenmem lazım bunlar ise alırken kapora gibi veriliyormu mantıken evet ama tam detaylı öğrenmem lazım (taksitle alıcam) ilk yapılan işlem taksitle alacağım için adımlar nasıl olucak detaylı şekilde anlatabilirseniz sevinirim her kese çok teşekkürler.

atıyorum adam senden ilk taksidi peşin ister 500 sonrasını 12ye böler. Kapora diye bir şey yok sonuçta sıfır alıyorsun. Benim ilk aldığım zamanlarki konuyu da incele istersen

http://forum.donanimhaber.com/m_62407602/tm.htm

• Benim alacağım motosiklet kawasaki ninja 250R bundan başka iki tane daha var inceledim bu motosikletler hakkında bilgin varsa düşüncelerini okumak isterim lakin alacağım motosiklet 9100 tl civarında yani 9000bin diyelim demek istediğini anladım ama bir yerde sorun var ilk taksidi ödüyorsun peşin olarak dedin 500 12ye bölüyorlar derken onu biraz daha açabilirmisin? teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DATD

Benim alacağım motosiklet kawasaki ninja 250R bundan başka iki tane daha var inceledim bu motosikletler hakkında bilgin varsa düşüncelerini okumak isterim lakin alacağım motosiklet 9100 tl civarında yani 9000bin diyelim demek istediğini anladım ama bir yerde sorun var ilk taksidi ödüyorsun peşin olarak dedin 500 12ye bölüyorlar derken onu biraz daha açabilirmisin? teşekkür ederim.

örnek söyledim. senin 9bini 10a bölse misal ilk taksitini peşin para geri kalan miktarı da 10 taksit yapabilir. Kapora vs olmaz. Direk alırsın. Sonra emniyet plaka işlemlerini felan yapıp plakayı getirip taktırırsın motoruna alır gidersin.

• Çok teşekkür ederim yardım için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır Araç Plaka İşlemleri
    5 yıl önce açıldı
    Bayiden sıfır araç alırken
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.