|
Baykar, Kemankeş 2 seyir füzesinin testlerine başladı: Ne işe yarayacak?

-
-
Şu Amerika bize telefon, bilgisayar bileşenleri için de ambargo koysa ne güzel olacak. İsteyince yapıyoruz. Ama istememiz için birilerinin zorbalaması gerekiyor. Hani sınıfta hiç derse katılmayan, en tembel çocuğun babasına "bundan adam olmaz, ileride tuvalet temizlikçisi bile olamaz" diyen sınıf öğretmenine hırs yapan öğrencinin takdir alması gibi. Zora gelmeden taşı taşın üstüne koymayız. Hem ambargo gelirse cari açık azalır hem de yumurta bir yerlere dayandığı için gider chip fabrikası kurarız.
-
Öylede bizdeki millet kafası telefon alamıyoruz diye hükümeti değiştirirde yine gider Apple filan alır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ambargo iktidarı düşürmeye yetmiyor ve iktidarın halk desteği var ise Ambargo uygulayan ülke daha zararlı çıkıyor.
-
Mam-L'nin ağırlığı 22kg. Mam-T TB'lere takılamıyor, 94 kg. Çakır boostersız 275 kg.
Kemankeş'i gerçekten merak ediyorum, hem jet motoru, hem yakıtı koyup, nasıl 30kg altında kalacaklar acaba? Buna bir de taktik seviye IMU gerekecek.
-
Keman çalarak mı uçuyor
-
ürün güzel isim berbat , bu isimleri kim buluyor ...
-
Aslında ismin bir arka plan hikayesi bulunuyor. Burada anlatmaya çalışmıştım:https://www.donanimhaber.com/bayraktar-kemankes-seyir-fuzesinin-ismi-nereden-geliyor--163137
-
İşte o Amerika ve çakallar sana diyor ki üretmekle uğraşma ben sana satayım, sende almaya devam ediyorsun, buna geçmişte ülke savaş içindeyken karşı çıkan 1 adam olmuştu ve o dönemlerde Türkiye'nin yerli üretim kapasitesini artırmak, modernleşmek ve ekonomik bağımsızlığını sağlamak için başlatılan önemli girişimler yapmıştı, şuan ise tam tersi şekilde batıran 1 adam var..
-
O mühendisler yapay zekayla yazılımı bir de sms için yazsalar. Maile düşmeyen kumar reklamları, sms ile her gün gelmese. Sahi ya, savunma sanayinde o kadar başarılı mühendisimiz var da diğer alanlarda niye yok? Mesela ziraat mühendisimiz olsa aç karnımızı doyursak (Anadolunun potansiyelinden, oluk gibi milyar dolarlar kazanmayı da geçtim)
-
Milletin apple alması size niye bu kadar batıyor? Telefondan daha çok vergi veriyoruz devletimiz vergiler ile üretici firmadan daha çok kazanıyor ama hiçbir hizmeti ücretsiz ya da ucuza bize sunmuyor. Ama size kalsa apple iktidarı devirir öyle değil mi? Teknoloji sitesi sahibi olacaksınız birde tuhaf gerçekten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Batmıyor bende Apple kullanıyorum. Arkadaş satmasın ki bize kendi teknolojimizi telefonumuzu geliştirsek tarzı bir şey demiş bende o durumda olacağı söyledim nerelere çekiyorsunuz.
Yanlışsa yanlış deyin, doğru ise doğru.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet,
peki abd ambargosunu, Türkiye'nin hatası olarak göstermeye çalışan birtakım TC vatandaşları
neden zararlı çıkmıyor sence ?
Aptal, aynı şeyleri sürekli yapıp aynı hatayla karşılaşandır.
En Beğenilen Yanıtlar

Öylede bizdeki millet kafası telefon alamıyoruz diye hükümeti değiştirirde yine gider Apple filan alır.
|
Şu Amerika bize telefon, bilgisayar bileşenleri için de ambargo koysa ne güzel olacak. İsteyince yapıyoruz. Ama istememiz için birilerinin zorbalaması gerekiyor. Hani sınıfta hiç derse katılmayan, en tembel çocuğun babasına "bundan adam olmaz, ileride tuvalet temizlikçisi bile olamaz" diyen sınıf öğretmenine hırs yapan öğrencinin takdir alması gibi. Zora gelmeden taşı taşın üstüne koymayız. Hem ambargo gelirse cari açık azalır hem de yumurta bir yerlere dayandığı için gider chip fabrikası kurarız.
|
Ambargo iktidarı düşürmeye yetmiyor ve iktidarın halk desteği var ise Ambargo uygulayan ülke daha zararlı çıkıyor.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X