Şimdi Ara

Baylar Lütfen bakmadan geçmeyin benim için çok önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 saat önce pcye format atıcaktım attım uyku hali c: ve d: ye format atmışım ama d:'de çok değerli bilgilerim vardı bunu geri getirme şansımız varmıdır.Lütfen yardımcı olun benim için çok önemli ağlıcam neredeyse o durumdayım

• dosyaları silseydin geri getirme şansın olabilirdi.ama formatta şansın yok gibi.
  • Format atılmış HDD'deki bilgilerin kurtarılması mümkündür.Daha önce benzer konular açılmıştı, onları araştırınız.
  • arkadaşım sanırım dosyaların gidince soluğu forumda alıp konu açtın.
    ama keşke bi arama yapsaydın.
    bu konu hemen hemen hergün birilerinin başına geliyor.
    pc recovery tarzı programlar var onları deneyebilirsin.
    50 kere de format atsan geri getirme şansın var, ancak üzerine yeni bir dosya eklediğinde bazen karışıyorlar
    yani müzik dosyası diye açtığın dosyanın film çıkma ihtimali oluyor.
    ben 45-50 gb data kurtarmıştım böyle bir iki film ve müziğim gitti. (olsun bu kadar kurtardım ya ona da şükür)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_1323274/mpage_1/key_kurtarma//tm.htm#1323274

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckurdu -- 10 Mart 2007; 23:30:37 >
  • çok teşekkür ederim arkadaşlar
  • veri kurtar diye bir prb ar onuda kullana bilirsin..............
  • daha önce bu konular tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar açıldı anlatıldı. kurtarabilirsin. zahmetli ve vakit isteyen bi iş. arkadaşların verdiği liklere göz at
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.