Şimdi Ara

Baymak 12000 (524 YTL) <--> Akai 12000 (519 YTL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akai servisini cuma sabah aradım. pazartesi geliriz dediler . ama gelmediler pazartesi aradığımda da listede isiminiz yok dediler . carsamba takarız dediler bugünde sabahtan beri aradğım halde kimse telefona cıkmıyor. şikayet edeceğin bi yerde yok ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuixi

akai servisini cuma sabah aradım. pazartesi geliriz dediler . ama gelmediler pazartesi aradığımda da listede isiminiz yok dediler . carsamba takarız dediler bugünde sabahtan beri aradğım halde kimse telefona cıkmıyor. şikayet edeceğin bi yerde yok ki.

Servisin gelme süresi sözleşmede kaç güne kadar sürebiliyor? Önce onu öğrenin. Eğer süreyi geçirmişlerse;

Size birkaç çözüm önerisi:
    1. Servisin gelmesi için dua edin.
    2. Sorununu sikayetvar.com'a üye olup yazın. Öyle olunca ilgilenme ihtimalleri artar.
    3. Tüketici Hakları Derneği ile irtibata geçin.

• belki senin ordaki servis klima takmayı bilmiyodur.demekki ögrenip gelecekler.bencede sikayetvar.com yaz.bildiğim kadarıyla illerlerde valiliklerde ilçelerde de kaymakamlıklarda hakem kurulları vardır.orayada basvurabilirsin. kolay gelsin.
  • İstanbulda ki müşteri hizmetlerine şikayet ettim. ilgileneceklerini söylediler. aradan 3 saat sonra aradılar ve bizi aradıklarını evde olmadığımızı söylemisler. ordakiler benim evde olmadığımı zaten biliyorlardı beni arayacaklar ben iş yerinden eve gelecektim ama beni kimse aramadı. işin ilginç tarafı kapıya not bırakmıslar. işi zora sokacaklar ya .... ürünü geri iade etmeyi düşünüyorum . lütfen servisinden şikayet olunmayan bi ürün alın bu bana bi ders olsun ... su olay yüzünden sinirlerim bozuldu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuixi

İstanbulda ki müşteri hizmetlerine şikayet ettim. ilgileneceklerini söylediler. aradan 3 saat sonra aradılar ve bizi aradıklarını evde olmadığımızı söylemisler. ordakiler benim evde olmadığımı zaten biliyorlardı beni arayacaklar ben iş yerinden eve gelecektim ama beni kimse aramadı. işin ilginç tarafı kapıya not bırakmıslar. işi zora sokacaklar ya .... ürünü geri iade etmeyi düşünüyorum . lütfen servisinden şikayet olunmayan bi ürün alın bu bana bi ders olsun ... su olay yüzünden sinirlerim bozuldu...

Geçmiş olsun kardeş, ben senden sonra baymak klimamı aldım ve 3-4 gündür de kullanıyorum. Koçtaş'dan aldığımı söylemişdim sanırım. Klimayı taktıkdan sonra arkadan denetim için telefonla evimizi arayıp servisden memnun kalıp kalmadığımızı, para isteyip istemediklerini davranışlarından memnun olup olmadığımızı sordular. Helal olsun adamlara, işte görmek istediğimiz ilgi özen bu. Takdir ettim doğrusu. Bu arada klima canavar gibi. Baymak seçtiğime memnun olduğumu belirtiyim. Koçtaşa klima bakmaya gittiğimizde bana aldığım klima için A sınıfı olduğunu söylemişdi ordaki eleman. Maalesef değilmiş. Kitapçığına baktığımda 12btu olan yani benim aldığım C sınıfı imiş. 18btu ise D sınıfı. Almak isteyenler için yazıyorum. Düşünenlere kesinlikle Baymak almalarını tavsiye ederim. Gayeti iyi ve sessiz çalışıyor.

• valla geçmiş olsun ben senin yerinde olsam müşteri hizmetlerine işte olduğunu oradan armadıklarınıda sölerdim
  • AKAİ 12 BTU ALDIM 3 gün sonra geldiler montajı yaptılar....Gayet titiz çalışıyorlar montaj 1,5 saat sürdü 15 gündür kullanıyorum.gayet sessiz(iç ve dış) çalışıyor..30 m2 lik odamı bu gibi yapıyor...oldukca memnunum sevgiler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

AKAİ 12 BTU ALDIM 3 gün sonra geldiler montajı yaptılar....Gayet titiz çalışıyorlar montaj 1,5 saat sürdü 15 gündür kullanıyorum.gayet sessiz(iç ve dış) çalışıyor..30 m2 lik odamı bu gibi yapıyor...oldukca memnunum sevgiler..

hayırlısı olsun ,eger kışında ısıtmada kullanacaksanız o metre kare yere ufak almışsınız

iyi akşamlar
  • hitachi kompresör yazıyor evet ben de baktım sitesinden ama anlamış değilim nasıl bu fiyatlara satılıyor, bir de mesela akai hitachi kompresör kullandığına göre baymaktan demirdökümden arçelikten vs. bir adım önce değilmi, çünkü diğer firmalar ürünlerini kime yaptırıyor belli değil sadece adlarına kanarak alıyoruz ,ayrıca akai hem cihaza hem de kompresöre 3 yıl garanti veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata1606 -- 7 Ağustos 2007; 23:51:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ata1606

hitachi kompresör yazıyor evet ben de baktım sitesinden ama anlamış değilim nasıl bu fiyatlara satılıyor, bir de mesela akai hitachi kompresör kullandığına göre baymaktan demirdökümden arçelikten vs. bir adım önce değilmi, çünkü diğer firmalar ürünlerini kime yaptırıyor belli değil sadece adlarına kanarak alıyoruz ,ayrıca akai hem cihaza hem de kompresöre 3 yıl garanti veriyor.

sadece kalite için kompresör yeterli degildir ve kullandıkları kompresörler son teknoloji ürünü degil,eski teknoloji

pasific linede daıkın kompresör kullanıyor bazı modellerinde
  • AKAİ 12000 btu klimanın özelliklerine bakıyodum da ,değerlerinden verimlerini hesapladım, soğutmada verim oranı EER=2.93 ısıtmada verim oranı Cop=2.953 bu değerler gayet makul, A sınıfı enerji seviyesi sınırları EER=3.20 Cop=3.60,, arkadaşım nasıl ses yapması filan memnunmusun klimandan, ısıtmasını deneyebildin mi(gerçi bu havada ısıtma fonksiyonu çalışmayabilir), biraz anlat klimanı, ciddi ciddi düşünmeye başladım, acaba servisi filan nasıl, bir de hepsi burada dan aldın klimanı servis olarak kim getirdi taktı, kendi elemanları mı var yoksa en yakın servisi mi gönderiyorlar.
  • abi hitachi de en ucuz modeli 1.332 ytl, http://www.anfeca.com/zone/ak/Fiyat.pdf
  • ata1606 Akai 12 BTU yu 15 gündür kullanıyorum.İç ünite müthiş derecede sessiz.kesinlikle çalışıp çalışmadığını anlayamassın üflemesi olmasa şu anda 27m2 lik alanı şahane soğutuyorum.ben ısıtmasını iptal ettim yeni aparatı takdırmadım...ısıtmada kullanmayacağım...Dış üniteyi ise monte ettrmdim.Köpüğün üstünde balkona koydurdum.o halde bile ses yapmıyor... Bu kilma alınır dostum.tavsiye ederim.sevgiler...
    SERVİS OLARAK ATMACA ELEKTRONİKİ ARADIM YAKIN SERVİS NUMARASI VERDİLER ..TELEFON ETTİM GELDİLER..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 8 Ağustos 2007; 10:32:42 >
  • ATA1606ŞU ANDA ÜMRANİYEDE SİTEDE 4 KİŞİ ALIP TAKDIRDI....ÜFLEMEYİ DİREK YAPARSAN KESİNLİKLE ÜŞÜYÜP HASTA OLURSUN..SALINIM ŞEKLİNDE ÜFLETMEN GEREKİR YADA EN AŞAĞIYA DOĞRU YOKSA.....ÜFLEME ÇARPAR...BU NEDENLE OTOMATİK YADA ORTA ÜFLEMEYİ KULLAN....24-25 DERECELERE AYARLA....SEVGİLER
    KLİMAYI 1 GÜN İÇİNDE KARGO GETİDİ VE TESLİM ETTİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 8 Ağustos 2007; 10:36:58 >
  • quote:

ata1606 Akai 12 BTU yu 15 gündür kullanıyorum.İç ünite müthiş derecede sessiz.kesinlikle çalışıp çalışmadığını anlayamassın üflemesi olmasa şu anda 27m2 lik alanı şahane soğutuyorum.ben ısıtmasını iptal ettim yeni aparatı takdırmadım...ısıtmada kullanmayacağım...Dış üniteyi ise monte ettrmdim.Köpüğün üstünde balkona koydurdum.o halde bile ses yapmıyor... Bu kilma alınır dostum.tavsiye ederim.sevgiler...
    SERVİS OLARAK ATMACA ELEKTRONİKİ ARADIM YAKIN SERVİS NUMARASI VERDİLER ..TELEFON ETTİM GELDİLER..

''çalışıp çalışmadıgını anlamazsın üflemesi olmasa'' demişsiniz işte bu üfleme sesinin bile olmaması gerekiyor nerde ise bizim demek istedigimiz motor sesi falan degil iç ünitede fanın dönerek çıkardığı sesin bile duyulmaması lazım eger o sesede yoksa iyi imiş

• quote:

Orjinalden alıntı: portıkıl

[''çalışıp çalışmadıgını anlamazsın üflemesi olmasa'' demişsiniz işte bu üfleme sesinin bile olmaması gerekiyor nerde ise bizim demek istedigimiz motor sesi falan degil iç ünitede fanın dönerek çıkardığı sesin bile duyulmaması lazım eger o sesede yoksa iyi imiş

ÜFLEME SESİ DEMEDİM YANLIŞ İFADE ETTİM HERHALDE HAVAYI KSTETMİŞTİM....SES KONUSUN DA EMİN OLUNKİ SES YOK
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: portıkıl

[''çalışıp çalışmadıgını anlamazsın üflemesi olmasa'' demişsiniz işte bu üfleme sesinin bile olmaması gerekiyor nerde ise bizim demek istedigimiz motor sesi falan degil iç ünitede fanın dönerek çıkardığı sesin bile duyulmaması lazım eger o sesede yoksa iyi imiş

ÜFLEME SESİ DEMEDİM YANLIŞ İFADE ETTİM HERHALDE HAVAYI KSTETMİŞTİM....SES KONUSUN DA EMİN OLUNKİ SES YOK

üfeleme yada hava onunda duyulmaması lazım sessizlikten kasıt odur düşük fan sesinde odada tv bile açık olmasa sesi duymamanız lazım bu katagoride ise iyi yoksa yatak odalarına sharp bile sesli geliyor

• Baymak almayında ne alrsanız alın.Ben servisinde çalıştım gerçekten çok kalitesiz kısa zamanda bozulan ürünler.Birde servise düşünce hepten yandınız.bikaç ay yapılmasını beklersiniz.aman aman uzak durun.
  • hocam gecmıs olsun derım...umarım elınde patlamaz rahat edersın...uzak durun boyle markalardan yaaw
  • Valla bu baymağa güvenmeyin ben bu adamların fabrikasında staj için geçen sene bulunmuştum. Sistemleri şansa yürüyor. Hiç bi düzen yok.Herkes kafasına göre at koşturuyor. Bu sene batarlar diyordum ama olmadı bakalım seneye nolacak. O yüzden baymak ismini görünce direkt vazgeçiyorum..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.