BAYMAK Güvencesi -Geniş Ürün Gamı (9000-12000-18000-24000 Duvar Tipi) -Seri Ürün(Tüm kapasitelerde aynı dış görüntü) -Ionizer Teknolojisi ile Ferahlatıcı Hava Sirkülasyonu -LCD Ekran -LCD Uzaktan Kumanda -Mikro Bilgisayar Kontrol Sistemi -Rotary Kompresör İle Sessiz Çalışma -Heat Pump Sistemi İle Yüksek Isıtma Performansı -Aktif Karbon Filtre -Anti Bakteriyal Filtre -Toz Filtre -Süper Sessiz Çalışma -Korozyona Karşı Dayanıklı Hydrophilic Kondenser Finler -24 Saat Programlanabilme (Timer) Özelliği -Yüksek Nem Alma Kapasitesi -Otomatik Hava Yönlendirme Sistemi -Fan Kontrolü Sistemi -Otomatik Çalıştırma Modu -Uyku Modu -Buz Çözme ( Defrost ) Özelliği -Kolay Temizlenebilir Ön Panel ve Filtre -Isıtma Konumunda Sıcak Başlangıç Özelliği -Özel Dizayn Evaparatör -3 Fan Hızı Kademesi -3 Dakika Güvenlik Koruması -3 Yıl Cihaz, 5 Yıl Kompresör Garantisi -10 Yıl Yedek Parça Sağlama Garantisi -Yaygın Servis Ağı Not: Komprosör ve Klima arasındaki 5 mt'lik kablolama mesafesinde Kurulum ücreti fiyatlara DAHİLDİR. Tavsiye Edilen Klima Kapasitesi 9.000 btu/h 12.000 btu/h 18.000 btu/h 24.000 btu/h Konutun Durumu Klimanın Kullanılacağı Oda Alanı (metrekare) ILIMAN İKLİM 0-20 21-29 30-42 43-56 SICAK İKLİM 0-15 16-22 23-32 33-42 Yukardaki belirtilen seçim kriterleri,konut kullanımı için hazırlanmıştır. Tablo, soğutma için tavsiye edilen klima kapasitesini gösterir. Standart konut değerlerine göre hesaplama yapıldığından özel durumlar için baymak yetkili servislere başvurunuz. Yetkili servis Listesini görmek için TIKLAYINIZ Baymak klimaların üstünden çıkan kurulum sertifikasını yetkili servise verilmesi gerekmektedir. Uzaktan Kumanda VAR Satış Garanti Süresi (ay) 24 LCD Ekran Var Tip DUVAR Kapasite 9000 Defrost VAR Uyku Modu VAR
Hitachi Komprasör 14 ila 25 m2 alan için kullanılabilir. SOĞUTMA KAPASİTESİ (BTU / H) 12.000 ISITMA KAPASİTESİ (BTU / H) 12.800 NEM ALMA KAPASİTESİ (L /H) 1,6 HAVA DEBİSİ( M3 /H) 546 ELEKTRİK DEĞERLERİ (V/HZ/FAZ) 220 / 50 / 1 KOMPRASÖR TİPİ ROTARY GÜÇ TÜKETİMİ SOĞUTMA (W) 1.200 GÜÇ TÜKETİMİ ISITMA (W) 1.270 BOYUTLAR (GEN X YÜK X DER) İÇ ÜNİTE 760 x 240 x 120 BOYUTLAR(GEN X YÜK X DER) DIŞ ÜNİTE 760 x 550 x 250 AĞIRLIK İÇ ÜNİTE (KG) 8 AĞIRLIK DIŞ ÜNITE (KG) 32 SES DÜZEYİ İÇ ÜNİTE (DB) 38 / A SES DÜZEYİ DIŞ ÜNİTE (DB) 52 / A BAKIR BORU ÖLÇÜLERİ (İNÇ) LİKİD 1 / 4 BAKIR BORU ÖLÇÜLERİ (İNÇ) GAZ 1 / 2 BİO-PLAZMA ÖZELLİĞİ (BİO-FİLTRE İLE) VAR NORMAL FİLTRE VAR KARBON FİLTRE VAR NEM ALMA FONKSİYONU VAR AUTO RESTART ÖZELLİĞİ VAR UYKU MODU VAR DİJİTAL GÖSTERGE VAR UZAKTAN KUMANDA VAR 5 MT YE KADAR ÜCRETSİZ MONTAJ İç Ünite 3 Yıl Dış Ünite 3 Yıl Garantilidir.
demirdöküm blue line 12000 btu 478 di en son ben onu tavsiye ederim
akai yi aldım
hayırlı olsun gelişmaleri yazın haberdar olalım
quote:
Orjinalden alıntı: fuixi
akai yi aldım
quote:
Orjinalden alıntı: LejyoneRr
demirdöküm blue line 12000 btu 478 di en son ben onu tavsiye ederim
Ucuz klima arayanlar bu klimayı incelemeliler Fakat almışsınız artık hayırlı olsun demek düşer bize
akai uygun görünüyor kargo ücreti kime ait bilgi verirmisiniz
kargo satıcıya ait 8 taksit yapıyorlar . aynı gün kargoya vermisler. c.tesi elimde olacak ... servisi aradım salı günü takarız dediler .... kullanmaya baslayınca izlenimlerimi iletirim herkese iyi günler
Büyük ihtimalle fason mal. Biraz daha para verip Demirdöküm alabilirsiniz. Aşağı yukarı aynı fiyattır zaten. 3 kuruş için ne olduğu belirsiz klima almaya değmez.
evde salonda demirdöküm var soğutması iyi ısıtması idare eder. ama çok ses cıkarıyor onun icin demirdöküm almayı düşünmedim .
quote:
Orjinalden alıntı: fuixi
evde salonda demirdöküm var soğutması iyi ısıtması idare eder. ama çok ses cıkarıyor onun icin demirdöküm almayı düşünmedim .
arkadaşımda demirdökümün alt kalitesi 18000 btu blue line var ses diye bir şey yok, hayret sizin klimada bir sorunmu vardı acaba ve 75 metre kare yeri buz gibi yapıyordu
Bugün Koçtaş'dan 639ytl 7 taksitle Baymak 12btu klima aldım. Çarşamba takarız dediler. Baymak için baya iyi ve sessiz dediler. A grubu bir klima imiş. Hele bir gelsin yorumda bulunurum.
quote:
Orjinalden alıntı: OdeN
Bugün Koçtaş'dan 639ytl 7 taksitle Baymak 12btu klima aldım. Çarşamba takarız dediler. Baymak için baya iyi ve sessiz dediler. A grubu bir klima imiş. Hele bir gelsin yorumda bulunurum.
baymak A sınıfı dedilerde size bunun belgesini gösterdilermi ,dış ünite üzerindeki etiketi gördünüzmü yoksa laflamı dediler sadece bence B yada D sınıfı olma ihtimali çok yüksek
quote:
Onlar derler zaten, önemli olan kağıtta yazan değerlerdir. Demirdöküm alsanız daha iyidi bence
Ucuz arayanlara Cartel'in 12000 BTU'luğu vardı BİM'de. Fiyatı da 460 YTL idi sanırım. Ama güvenemedim.
Demirdökümün servisini aradık. Demirdöküm ile Blueline arasında ne fark var dedik. Pek bir fark yok dedi.
Demirdöküm bayine gittim. 12 HP'lik olana peşin 700 dedi. Ben de 650 ye var dedim. Yanlışınız var dedi. Adamın PC'sinde hepsiburada.com'u açıp gösterince, 'ben de 650 ye veririm size' dedi. Demirdökümün 18 HP'lik olanını da 1.150 ye veririm dedi. Bi dolaşalım dedik, gittik Migros'a. Uzun süredir blueline'nin 18 HP'lik olanı yoktu. Şansımıza gelmiş. Hiç düşünmeden aldık 749 YTL (12 taksit) hemen. Bizim Demirdökümcü akşama aradı. Blueline aldık dedik. Geri verin onu, size Demirdöküm'ün 18 HP (18000 BTU) olanını 1.050 YTL'ye vereyim dedi Olmaz dedik.
Demirdökümün servisini aradık. Ağustosun 1-2 sinde gelebilirim ancak, işler yoğun şu sıralar dedi.
VS VS.... Klima tavsiyesinde yardımcı olan tüm arkadaşara tşk ederim. Takıldıktan sonra verimi hakkındaki görüşlerimi buraya yazarım.
quote:
Orjinalden alıntı: afacan!
quote:
Onlar derler zaten, önemli olan kağıtta yazan değerlerdir. Demirdöküm alsanız daha iyidi bence
evet çünkü baymak dıdının dıdısı yani hem kendi yapmaz hem kendi ithal etmez ona buna yaptırır,demirdöküm olsa ne oldugu belli olurdu, baymak her sene nerde ise yaptırdıgı yeri degiştiriyor,sonra başınıza iş alacaksınız
quote:
Orjinalden alıntı: kopta gel be
quote:
quote:
evet çünkü baymak dıdının dıdısı yani hem kendi yapmaz hem kendi ithal etmez ona buna yaptırır,demirdöküm olsa ne oldugu belli olurdu, baymak her sene nerde ise yaptırdıgı yeri degiştiriyor,sonra başınıza iş alacaksınız
Şikayetimvar.com'a girinde bir bakın en çok hangi klimlardan şikayet alıyorlarmış. Vestel desen hep sorun, demirdöküm dersen o daha da beter. Baymakla ilgili dikkat çeken şikayet ise servisin klimayı gelip takmaması görünüyor. Takıpda şikayet eden sayısı çok az. Bilginize.
çok satanın şikayetide çok olur ben demirdökümde çalışmıyorum şu anda ekiden çalışıyodum şimdide başka bi firmadayım bizim firmanın bile malını tavsiye etmem zaten forumda en çok şikayet konusu olan bi firma ama demirdökümün klimaları gerçekten çok iyi fiyata göre tabi.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: kopta gel be
quote:
quote:
Şikayetimvar.com'a girinde bir bakın en çok hangi klimlardan şikayet alıyorlarmış. Vestel desen hep sorun, demirdöküm dersen o daha da beter. Baymakla ilgili dikkat çeken şikayet ise servisin klimayı gelip takmaması görünüyor. Takıpda şikayet eden sayısı çok az. Bilginize.
haklısınız alınacak ürünler değil amma illa ucuz klima alacagım diye tutturanlara bunu yani psific line tavsiye ediyorum ben izmirde servisi çok iyi tanıdıgım için ve sözüm geçtigi için yoksa bende 1.kalite tavsiye ediyorum ama alınabilirliligi çok yüksek oldugu için alamıyor insanlar
quote:
Orjinalden alıntı: LejyoneRr
çok satanın şikayetide çok olur ben demirdökümde çalışmıyorum şu anda ekiden çalışıyodum şimdide başka bi firmadayım bizim firmanın bile malını tavsiye etmem zaten forumda en çok şikayet konusu olan bi firma ama demirdökümün klimaları gerçekten çok iyi fiyata göre tabi.
bu dogru bu fiyata bu klima ancak bu olur ama benim aldırdıklarım 3 senedir kullanıyorlar sorun yok ama ses olacak fazla elektrik sarfiyatı tabii olacak A sınıfı degil B-D sınıfı klima alıyorsunuz