@disintegration hocamın tavsiyesi ile honeywell t3r termostat aldım yarın teslim edilecek büyük ihtimalle. Tek başıma yapabilir miyim bilmiyorum daha önce hiç sökmedim. Bağlantıyı yapabilir miyim diye düşünüyorum. Kombi ve termostata zarar vermem umarım 😊 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
** BAYMAK DUOTEC COMPACT ** Kullanıcıları (22. sayfa)
-
-
youtube'ta aratın örnek bağlantı videoları var. montajdan önce kombinin sigortasını kapatın
-
Hocam kutuyu açtım içinden hiç bir kablo çıkmadı. Kombi ile bağlantısını yapmak için nasıl bir kablo almam gerek kaç metre olması lazım. İkincisi YouTube da baymak kombiye cosa bağlantısı videosu mevcut. Ama Honeywel t3r ile video bulamadım. Honeywell inceleme videosu izledim açılış videosunda da kablo yoktu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kutudan kablo çıkmaz
2x0.75mm kablo kullanmalısın
forumda t3r konusu var oraya sorabilirsin
-
Merhabalar.
Geçenlerde kombinin su verme musluğunu değiştirdik. Bundan beri kombinin altındaki fazla suyun aktığı delik minik minik damlatıyor. Bar sayacı sabit 1.5ta sizce neden olabilir
@disintegration Hocam selamlar. Kiradayım ve bu kombiyi kullanıyorum. Kombinin eko mod'unu ararken kendimi burada buldum. :) Oda termostatı takmayınca eko mod gibi bir ayar yapamıyor muyuz? Mesela dereceyi 35'e ayarlıyorum, sürekli yanıyor, düşürüyorum sürekli yanıyor (ya da sesten bana öyle geliyor). Hiç soluklanmıyor, termostatsızlıktan mı bu? Yoksa ben farketmeden gerekli eko ayarları yapıyor mu bu alet? Kullanım kılavuzunda da yok, sadece derece ayarının yapılmasını gösteriyor. Teşekkürler şimdiden.
-
merhaba
bu kombide eko mod yok. eca proteus premix'te var
35c'de petekler bile ısınmaz bence kazan sıcaklığını arttır ayrıca bir oda termostatı kullanmanı öneririm
-
Şimdilik 35 yapınca ev ısınıyor hocam (Ankara). :) Cevap için teşekkürler.
Mantığını anlamak için son sorum, giden suyu 35 yapıp gönderiyor, gelen su her halükarda daha düşük gelecek ve sonsuza kadar yanacak o zaman, kendini beklemeye hiç mi almıyor, ya da tam 35'te mi tutmaya çalışıyor yoksa mesela 34-36 aralığında mı?
-
35 yaptigin da giden suyun sicakliği 35 sabit..? Yoksa 35-36-37-38-39-40-41 filan yapip kapatiyor mu.? Gözlemlersen daha iyi olur,modulasyonlu kombim de havalar 10,15 dereceler de 37 yapip 42-43 kapatiyordu eksi soguk havalar da sabit yanardi senin kombi nasil calişiyor -7+7 şeklinde oldugu için mi ev isitiyor.? Kombiyi ayarladin 5-10dk sonra giden su tuşu yasa düğmesinden gidiş dönüş suyuna bakarsan daha net bilgi sahibi olursun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 22 Ekim 2021; 14:40:40 >
Şimdi baktım ekrandaki sıcaklık benim ayarladığım sıcaklığın üzerindeydi, demek ki biraz yukarı çıkıp kapatıyor. Ben kombiden sürekli aynı tonda uğultu duyuyorum, açtığını kapadığını anlamıyorum ama biraz daha gözlem yapmam lazım demek ki. Teşekkürler yardım için.
-
Ric edrm şuan öyle calişiyor calişacak da,ama soguk havalar da sabit calişir 35 yetmez eksi karli havalar da,45-50 dahi bulursun,diş yalitim yeterli peteklerin varsa güneş aliyoesa trv taktir ama hepsine değil yada ot taktir ekonomik isinirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 22 Ekim 2021; 15:14:17 >
Tamamdır, bi düşüneyim. Trv termostatik vana, ot oda termostatı anlamında galiba.
-
Aynen hocam cok isinan odalar dan bitNesi mutfak olur.belki yatak odasi isiniyodur salon varsa isiniyodur.İsinmayan odalar hariç plan yaparak uygulat,ot konumlandirdigin yerde trv takma kafi.
hocam termostatı nereden ve ne kadara aldınız?
-
Trendyol dan almıştım 550 tl
Tam olarak ihtiyaç nedir, bende aynı kombi mevcut.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamün aleyküm ustam bende bir kombi var baymak Duotec Compact modeli kombi her ne derecede yakarsam yakayım hiç bir şekilde dinlenmeye geçmiyor şimdi kombinin modülasyon aralığı 23.7 ile 4.7 arasında ben bu kombinin modülasyon aralığını Demirdöküm nitromixdeki oran olan 5.2 olarak değiştirmiş olsam servise kombi dinlenmeye geçmeye başlarmi çünkü kombi bence çok düşük yandigi için istediği ısıyı yakalayamiyor ve dinlenmeye geçmiyor ve buda günlük metreküp olarak çok çok fazla yakıyor hemen hemen günlük 10 metreküp @disintegration hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ysf.gcr_38 -- 16 Ocak 2022; 18:20:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X