Şimdi Ara

Baymak Elegant Plus A++ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.488
Cevap
26
Favori
190.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baymak Elegant Plus taktıran arkadaşlar kitapçığına bakabilir mi üretici firma ne yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan

Baymak Elegant Plus taktıran arkadaşlar kitapçığına bakabilir mi üretici firma ne yazıyor?

Aux.
  • Hazar kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkürler. Ben de 24'lük olan modelinden düşünüyorum. Siz aldığınıza pişman olmadınız değil mi?
  • Atakan A kullanıcısına yanıt
    Yok, pişman değilim. Sadece 24000'lik alsaymışım daha iyi olabilirmiş dedim ama o da benim kararım. Keşif yaptırmamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

Arkadaşlar klimanın iç ünitesinden lokurtu şeklinde rahatsız edici bir ses duyan varmı? özellikle silence modda ve soğutma durumunda çıkıyor?

ben de de bir ara olmuştu ama son zamanlarda duymadım.
  • Lokurtu veya su sesi gibi duyulan ses, klimanın içinde hareket eden gazın sesidir. Aşırı olmadığı sürece normaldir ve her klimada vardır. Silence değil de en kısık fan ayarında duyamıyorsanız normal denilebilir. Ses fazla ise klima gazı eksik olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen eco moda aldigimda bendede oluyo ama 2-3 dkk sonra duzeliyo

• Ado kullanıcısına yanıt
    İlginiz icin teşekkür ederim. Peki bu DRY modunda soğutma yapıyor mu ve Nasıl alınıyor o moda kullanma kılavuzunda gözüme çarpmadı

• mlbozkurt M kullanıcısına yanıt
    Sogutma da, havadaki nemi alma isleminde sinirlandirilmistir ancak sorunuzun cevabi evet, sogutma yapiyor.

Ilgili mod DRY adini taşır ve bir damla simgesi mevcuttur

• Haftasonu koçtaş'a gittim, Baymak klima fiyatları değişmemiş. Mitsubishi Electric klimalarıda vardı.

Baymak Elegant Plus A++

Baymak Elegant Plus A++

Baymak Elegant Plus A++

Baymak Elegant Plus A++

Baymak Elegant Plus A++

Baymak Elegant Plus A++

Baymak Elegant Plus A++

Baymak Elegant Plus A++

Baymak Elegant Plus A++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 12 Kasım 2016; 22:3:47 >

• yer: antalya 27m2 salon son kat, güney batı cephe, çatı yok teras var, pencereler çift cam ısıcam yalıtımlı pimapen ayrıca güneye bakan tarafta balkon var bütün balkon ve pencereler panjurlu. gündüz çalıştığımız için akşamdan akşama çalışacak, odada 2 kişi + led tasarruflu 2 ampul + 106cm plasma tv var. hiçbir sorunu olmayan 24bin btu arçelik klimam var klasik tip(şuan satılık), çok çok kısa sürede istenilen dereceye getiriyor ortamı. 24lük klimanın verdiği iç ünite sesinden ve elektrik sarfiyatından dolayı baymak inverter klima ile değiştirmek istiyorum bütçem max. 1800tl.
    12bin btuluk elegant extra inverter bana uygun olurmu yoksa illa 18btu.mu almak lazım. satıcıların bir kısmı yeter bir kısmı yetmez diyor. kararsızım yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firstemperor -- 27 Eylül 2016; 0:30:50 >
  • firstemperor kullanıcısına yanıt
    18 binlik yeticektir 12 binlik yetmez 18 likten asagi almayin

• 18bin btu bütçemi bayağı bir aşıyor 12 bin btu alsam ne gibi olumsuzluklar olur

Bahs geçen alan sadece 27m2 bir alan ise ve anlattığınız gibi yalıtım ısıcam gibi avantajınız var ise 12000btu rahat rahat hem ısıtıp hem de soğutacaktır. zaten işin matematik hesabına göre 27 / 2.2 x 1000 = 12272BTU ya ihtiyacınız var, bu şartlarda 12 lik klima zaten MEVCUT ALAN için ideal BTU dadır.
    İnverter olmasının avantajı ve sistemin kapanmayacak olmasını da hesaba katarsak ne ısıtmada ne de soğutmada sorun yaşamazsınız.

Benim düşüncem tabi bunlar.
    Ben kendim 12 binlik kullaniyorum m2 miz ayni ara katta oturuyorum bi cephe komple pimapen cift cam guney bati yazin cok sicaklarda tam performans alamiyosun ama ben memnunum bu yazda cok sicak olmustu 12 binlik tam gelicektir zaten inverter oldugu icin devamli calisicak bu yaz devamli acik olmasina ragmen 27 den asagi dusuremedi odayi en fazla 26 gormusumdur hani daha serin istiyosaniz siz bilirsiniz bana biraz 1.6 kasasi agir araclar gibi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ckmz17

Ben kendim 12 binlik kullaniyorum m2 miz ayni ara katta oturuyorum bi cephe komple pimapen cift cam guney bati yazin cok sicaklarda tam performans alamiyosun ama ben memnunum bu yazda cok sicak olmustu 12 binlik tam gelicektir zaten inverter oldugu icin devamli calisicak bu yaz devamli acik olmasina ragmen 27 den asagi dusuremedi odayi en fazla 26 gormusumdur hani daha serin istiyosaniz siz bilirsiniz bana biraz 1.6 kasasi agir araclar gibi geldi

mantıklı bir yaklaşım tabi ustalar daha iyi bilirler ancak 1000 lira daha fazla vermem gerekiyor 18 btu için. genelde akşamdan akşama çalışacak ama çok sıcak olursa gece de çalışabilir(bebek olduğu için) sizin şehir neresi?

izmir hocam benim şehir tabi 1000 tl çok bi ucret maddi durumum kısıtlı ise 12000 lik sizi uzmez merak etmeyin birde bebek varsa zaten cok soguk yapamazssınız hani ben rahat rahat serinletsin hemen içeriyi istenilen dereceye getirsin istiyosanız 18 bnlik dedim ama çocuk varsa cok açamıycagınız için sıkını yaratmıycagını dusunuyorum
  • Çok teşekkür ederim cevaplar için. Peki ısıtma performansı nasıldır ? Yer Antalya olduğu için kar yok sıcaklıkta 10 derecelerde gezer en düşük

Cogu klimaci isinma konusunda pek ovmedi ama antalya gibi yerde cok soguk olmuycani dusunursek size yeterli gelicektir

• merhaba arkadaşlar...daha çok ısınma amaçlı tek kişilik,ofis tarzı,14m2,tek camlı,yalıtımsız,saat 11 e kadar kısmen güneş alan odaya kaç btu luk baymak elegant plus gerekir?12000 lik mi 9000 lik mi?ayrıca ikisi arasında çalışırken ses farkı var mı?şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.