Şimdi Ara

** BAYMAK İDEE ** KULLANICILARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
10.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlginiz İçin Teşekkür Ederim Hocam,

Kablosuz Oda Termostatının Montajı İçin Servis 75 TL Ücret Talep Ediyor, Yaklaşık 500 TL Ödenerek Alınmış Cihaz Montajı İçin Ek Para Ödemek De Ancak Bizde Olur Heralde.

İşin Acı Tarafı Servisdeki Elemanların Oda Termostatıyla Yeni Tanışmış Gibi Davranmaları, Sanki Benimle Birlikte Haberleri Oldu idee Oda Termostatından.

Bi Sorum Daha Olacaktı,

Gelen Eleman Kombiye Baymağın Orjinal 1000 Lik Regülatörünün De Bağlanmasını Tavsşye Etti, Kartları Hassas Falan Diye Yararınıza Olur Dedi, Yaklaşık 250 Tl lik fiyatı Varmış, Sizce Regülatöre İhtiyaç Var Mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @forever

İlginiz İçin Teşekkür Ederim Hocam,

Kablosuz Oda Termostatının Montajı İçin Servis 75 TL Ücret Talep Ediyor, Yaklaşık 500 TL Ödenerek Alınmış Cihaz Montajı İçin Ek Para Ödemek De Ancak Bizde Olur Heralde.

İşin Acı Tarafı Servisdeki Elemanların Oda Termostatıyla Yeni Tanışmış Gibi Davranmaları, Sanki Benimle Birlikte Haberleri Oldu idee Oda Termostatından.

Bi Sorum Daha Olacaktı,

Gelen Eleman Kombiye Baymağın Orjinal 1000 Lik Regülatörünün De Bağlanmasını Tavsşye Etti, Kartları Hassas Falan Diye Yararınıza Olur Dedi, Yaklaşık 250 Tl lik fiyatı Varmış, Sizce Regülatöre İhtiyaç Var Mıdır ?

Delta ve baysallar kombi regülatörü 90-100lira, bölgende elektrik şebekesinde sorun varsa alınmasında fatda var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tyanali

Montaja başlamadan önce, kontrol panelinin detayı konusunda bu kadar sıkıntı yaşayacağımı bilsem video ya bile çekerdim. Kombi çevresinden ıvır zıvırlardan boşalttığım bir zaman çekip koyayım, koyayım ki ilerde burayı okuyanlar benim yaşadığım sıkıntıyı yaşamasın (diriliş mod:on )

@16trali
  • Ben de Ekim ayında idee 28 taktırdım. Yanına powerful pk-500 ups taktım. Elektrik kesintisinde biz evde yokken 1 saat kadar çalışmış sonra elektrikler gelmiş. Gayet memnunum. Eski ferroli hermetik cihazıma göre %30 oranında tasarruflu çalışıyor. Tüm maliyeti (proje+ups+kombi+montaj) 3500 liraya geldi.
  • baymak idee'de lcd ekran yok, bu olumsuz özellik haricinde gayet kaliteli ufak iyi bir cihaz
    modülasyonlu oda termostatı ve dış hava sensörü de bağlanabiliyor
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    Baymak duo tec 24.

3+1 daire için bu kombiyi düşünüyorum. 2450 TL fiyat aldım. Montaj dahil .

Yada bosch condense 2500 uygun düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz hocam.

Ev diyarbakir da. Yeni bina yalıtım iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaraHisar_03 kullanıcısına yanıt
    iki kombiyi ailemin evine taktırdım ikisini de öneririm diyarbakırda hangisinin servisi daha iyiyse hangisi evine yakınsa o kombiyi yönel iki kombide de pişman olmazsın kaliteli bir oda termostatı da alırsan sıkıntı olmaz
    ilave olarak mutfak dahil birkaç peteğe kaliteli termostatik vanalar takılabilir:danfoss ra 2000
  • REMEHA TZERRA (BAYMAK İDEE)

• Baymak duo tec 2 kullanan var mı
  • arlper kullanıcısına yanıt
    BU @ARLPER ADLI KULLANICI DOLANDIRICI ARKADASLAR DIKKAT EDIN , BIZIDE KARAYELLLL ADIYLA DOLANDIRDI O HESABI UZAKLASTIRILDI SIMDI BUNUNLA DOLANDIRIYOR MILLETI YUSUF AKARDAS ADINA IBAN VERIYOR TELI 0505 842 42 28 , BU HESAP IBAN SAHIBI VE HATTIN AIT OLDUGU KISILERINDE ADLARINA OLAN BU TELDEN VE IBANDAN HABERLERI YOK AMAN DIKKAT
  • güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

maalesef resim yok baymak idee olan yakınımın evine uzun süre uğrayamadım, sen resim çekersen hayır demeyiz :)
    hocam bana bi yardımcı olabilir misiniz?

bu kartın fotosu

bu da elektrik şeması

kartta 2 adet köprü var, hangisini söküp oda termostatını bağlamam gerekiyor?

• cannnner C kullanıcısına yanıt
    uzun zamandır baymak idee'ye oda termostatı bağlamadım
    yok mu yardımcı olabilecek on/off yazan köprüye mi yoksa BL yazan yerdeki köprüye mi takılacak oda termostatı?
  • cannnner C kullanıcısına yanıt
    iki köprüye de deneyebilirsin.sigortayı kapat önce

internette epey bi araştırma yaptım. on/off köprüsü imiş. yarın deneyip gelişmeleri yazarım.
    edit: evet arkadaşlar bağladım oda termostatını. yukarıda attığım fotodaki on/off köprüsüne bağlayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cannnner -- 28 Kasım 2018; 13:6:31 >
  • 24 kasım - 24 aralık baymak yoğuşmalı kombiler öğretmenlere 5 yıl garanti

http://www.baymak.com.tr/Content/commercial/img/baymak_24kasim%206X39-be3dcbe4-9f4b-4124-819b-bf321f14b4b0.png
  • Selam
    BAYMAK idee 35 lik 4 yildir kullaniyorum bi kez anakart yandi garantiden degistiler i sense kablosuzluyla birlikte kullaniyorum 2 yildirda ayri bir evde idee 28 lik kullaniyorum o kombide almanyada remeha tzerre markasinda sadece yurt disinda SATISI OLAN REMEHA E TWIX KABLOLU ÜRÜNÜNÜ ALDIM CEP TELEFONU UZERIMDEM APPLE KULLANIYORUM
    ISTEDIGIM YERDEM AC KAPA YAPABILIYORUM AYRIYETEN FATURA DEGERLERINIDE VERDIM hemen hemen sapmasiz anlik dogalgaz kullanim ve o anki fatura bedelini tr cinsinden görebiliyorum
  • https://www.baymak.com.tr/ana-sayfa/

Baymak İdee 31 ekim'e kadar 7 yıl garanti

• quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

uzun zamandır baymak idee'ye oda termostatı bağlamadım
    Hocam lutfen bi mesaj atarmisiniz bana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.