Şimdi Ara

** BAYMAK İDEE ** KULLANICILARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
10.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Baymak İdee 24 (20kw ısıtma+24kw sıcak su)

https://www.baymak.com.tr/UserFiles/ProductDocument/Montaj%20ve%20Kullanma%20K%C4%B1lavuzu-2014.pdf

50c - 30c işletmede minimum ısıl güç 6.1 kW...............> modülasyon aralığı %29 - %100

**********************************************************************************************
    Baymak İdee 28 (24kw ısıtma+28kw sıcak su)

https://www.baymak.com.tr/UserFiles/ProductDocument/Montaj%20ve%20Kullanma%20K%C4%B1lavuzu-2014.pdf

50c - 30c işletmede minimum ısıl güç 6.1 kW...............> modülasyon aralığı %24,5 - %100

i-sense modülasyonlu oda kumandası (baymak idee) + isteğe bağlı olarak BAYMAK İDEE DIŞ HAVA SENSÖRÜ
    kablolu+programsız (q-sense)
    kablolu+programlı (i-sense)
    kablosuz+programlı (i-sense rf)

https://www.baymak.com.tr/urunler/isitma-sistemleri/kombiler/baymak-yeni-idee-tam-yogusmali-kombi

** BAYMAK İDEE ** KULLANICILARI ** BAYMAK İDEE ** KULLANICILARI ** BAYMAK İDEE ** KULLANICILARI

** BAYMAK İDEE ** KULLANICILARI ** BAYMAK İDEE ** KULLANICILARI** BAYMAK İDEE ** KULLANICILARI** BAYMAK İDEE ** KULLANICILARI** BAYMAK İDEE ** KULLANICILARI** BAYMAK İDEE ** KULLANICILARI

baymak idee avrupada değişik isimlerde ve ülkelerin kendine özgü koşullarına uygun revize edilmiş versiyonlarıyla satılıyor
    hollanda,almanya,avusturya gibi ülkelerde remeha tzerra,fransa gibi ülkelerde de dietrich naneo ismiyle satılıyor
    REMEHA TZERRA (hollanda)
    https://www.remeha.nl/productoverzicht/c/remeha-tzerra/p/remeha-tzerra-m-24c-cw3/
    https://www.remeha.nl/fileadmin/user_upload/Brochures/129987-261113_Brochure_Tzerra.pdf
    REMEHA TZERRA: (almanya)
    https://www.remeha.de/26/8239908/TZERRA+24+DS
    DE DİETRİCH NANEO:(fransa)
    www.dedietrich-thermique.fr
    Chaudière murale gaz condensation Naneo - De Dietrich Thermique
    https://www.dedietrich-thermique.fr/nos-produits/chaudiere-murale/naneo

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• premix teknolojili tam yoğ kombiler ile 3 eşanjörlü yarım yoğ kombiler arasındaki farklar

• ** BAYMAK İDEE ** KULLANICILARI
  • baymak idee montaj

• 31 aralık'a kadar BAYMAK İDEE 7yıl garanti

• balkonda kombisi olan arkadaşlar kombiyi ve altındaki bağlantı borularını mutlaka izole edin kış mevsiminde kombinin ısıtma verimi inanılmaz derecede düşer ve de donma tehlikesi var
    kombinin her tarafı kapalı olmalıdır duvar üstünde giden borular verimin düşmesine neden olur ve de tasarrufa eksi olarak doğrudan etkisi vardır

** BAYMAK İDEE ** KULLANICILARI** BAYMAK İDEE ** KULLANICILARI** BAYMAK İDEE ** KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 1 Ocak 2017; 18:20:19 >

• Baymak idee için en uygunu baymak idee oda termostatı çünkü kombinin lcd ekranı yok yanında mutlaka baymak idee oda termostatı ile kullanılmalı

Mesela kombi arızaya geçersen oda termostatının ekranından görürsünüz ve oda termostatı modülasyonlu

Ama elinizde intherm mrl 300 rf varsa deneyebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    Honeywell sormamdaki amaç gündüz evde olmamamız ve eve geliş saatlerimizin düzensiz olması açıkcası. Dediğiniz arıza olayı da önemli tabi, 2-3 defa (2. yılında kombi) yanmaya çalışıp, basıncın sanki otomobil marsına basılmıs gibi inip kalktıgı durum oldu. Kapatıpaçayınca bir sıkıntı yok gerçi.
    300 RF halen kutusunda. Ya satacağım yada ecea confeo premix veya buderus 0.62 ye takacağım. 3 kombimiz var, 3'ü de termostatsız :)
  • tyanali kullanıcısına yanıt
    honeywell akıllı oda termostatı baymak idee ile uyumlu mu bunu bilmiyorum honeywell'e sormak gerekir
    Sitesinde modülasyonlu model ile uyumlu olduğu belirtilmişti. Geçtiğimiz hafta içinde termostat'ı alıp montajını yaptım. Şimdilik bir sıkıntı görünmüyor, gerçi daha önce düz yada modülasyonlu termostat kullanmış değilim :)

Kombinin opentherm çıkışının olduğu panelin net fotosu baymak i sense montaj şemasındaki hariç hiç bir yerde bulamadım. Devlet sırrı gibi. Montaj sırasında stres yaptırdı bana
    baymak idee oda termostatı mı taktırdın? :)
    Hayir hocam. Alinti taptigim mesajinizda gecen honeywell modulasyonlu internetli termistat i taktim.

Sizdeki termostatin takildigi portlarin net fotografi var mi acaba
    maalesef resim yok baymak idee olan yakınımın evine uzun süre uğrayamadım, sen resim çekersen hayır demeyiz :)
    Montaja başlamadan önce, kontrol panelinin detayı konusunda bu kadar sıkıntı yaşayacağımı bilsem video ya bile çekerdim. Kombi çevresinden ıvır zıvırlardan boşalttığım bir zaman çekip koyayım, koyayım ki ilerde burayı okuyanlar benim yaşadığım sıkıntıyı yaşamasın (diriliş mod:on )
    Selam bende baymak duotec 28 premix aldım oda termostatı takmak isterim sizden marka ve model önerisi beklerim saatli programı tercihimdir aynı zamanda olabilirse wifi bağlantılı olsa ne güzel olurdu bir kez alayım en iyisi olsun düşüncesindeyim şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkür ederim çetin 5357215478 lardacetin@hotmail.com
  • lardacetin L kullanıcısına yanıt
    Hocam ben idee kullanıyorum ve kombiler konusunda çok da bilgili sayılmam. Bende dediğiniz gibi internetli olmasını istedim çünkü eve geliş saatlerimiz düzenli değil, program yapmak çok cazip gelmedi. Honeywell düşünüyorsanız sitesinde hangi termostatların hangi kombi ile uyumlu olduğu gösterir sayfalar var. Ayrıca forumda da bu konuda topicler var. Bunları okumanızı tavsiye ederim.
  • lardacetin L kullanıcısına yanıt
    wifi bağlantılı cosa,netatmo gibi seçenekler var

kaliteli normal oda termostatı istiyorsan:siemens rev 24, honeywell cmt707
    kablosuz:siemens rev 24rf,honeywell cmt727
  • idee 28 kombi için baymağın idee kablosuz programlanabilir oda termostatını aldım, servis ilk çalıştırmasına gelecek kombinin oda termostatı montajı için büyük ihtimalle para isteyeceklerdir.

Kendim yapabilir miyim acaba, daha önce bu kablosuz oda termostatını idee kombiye montaj eden var mı ?
  • @forever @ kullanıcısına yanıt
    baymak idee kablosuz oda termostatı monte etmedim ama kablosuz oda termostatlarının montajı aynıdır

alıcıda 4 çıkış vardır, 2 kablo ucu kombinin anakartına oda termostatı bağlantı yerine bağlanacak, diğer iki port ise elektriğe bağlanacak
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.