Şimdi Ara

baymak kombi arıza (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
22
Favori
341.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: türbinbakım

quote:

Orijinalden alıntı: safrangrad

Merhaba,
    Baymak eco 3 fi 240 kombim var. E10 hatası veriyor. Su kalmamış sanırım, basınç 0,5'in altında. Basıncı artırmak için vanayı açıyorum fakat hiç bir şey olmuyor. Bununla ilgi ne yapabilirim?

Şebeke basıncın 0,5 barın altında değil ise (genelde istanbul'da ben 6-7,5 bar arasında ölçüyorum, tabi okunan değer sizin evinizin kotuna da bağlı neyse geçelim orayı) kombiye su besleyen şebeke hattını kontrol edin evdeki tüm musluklar güzelce akıyorda kombiye su gitmiyorsa demek ki kombinizin su doldurma vanasında bir sıkıntı var yada hatta kocaman bir patlak (bu olsa belli olur tabiki) kombiye su gidiyorsa zaten sesi duyarsınız.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende baymak novadens extra kombi var.kumandasından içinde gezen suyu 60 derece ayarladım.fatura 418 TL geldi.Bende termostatik vana takıp içindeki suyu 40 dereceye düşürdüm ve fatura 215 TL geldi.ama bu sefer evin içi ısınmıyor.göstergede evin içi hep 19-20 derece olarak gözüküyor.vanayı 5'e getiriyorum ama yinede ısınmıyor.acaba kombide mi sorun var?Anlayan varsa kombiyi nasıl kullanacağım konusunda yardım etsin.

• Termostatik vana mı taktınız? yoksa oda termostatı mı? Oda termostatı ise termostat kaç dereceye ayarlı? kombi kaç dereceye ayarlı? Sadece bir radyatör mü ısınmıyor yoksa hiçbiri mi ısınmıyor?
  • lamettrie kullanıcısına yanıt
    peteklere termostatik vana taktık.ama baymak kombilerin üzerinde dijital kumanda geliyor zaten kombi oradan ayarlanıyor.kumandayı oturduğumuz odaya taktığımızda 418 TL fatura ödedim.kombinin içinden geçen su sıcaklığını 40 derece ayarladım.radyatör ısınıyor ama ev ısınmıyor.komşularımız 40 derecede kullanıyor evleri sıcak ve fatura en fazla 200 TL geliyor.acaba tesisat da sorun olabilir imi?
  • O kumanda hakkında hiç bilgim yok. Bende de baymak var ama o tarz bir kumanda yok. Oda termostatı mantığıylamı çalışıyor? Oda sıcaklığı üzerinden ayarlanabiliyor mu? Bulunduğu yerin sıcaklığına göre kombiyi açıp kapatıyor mu? Ayrıca programlanabiliyor mu? Şu saat kombi açılsın şu saat kapansın gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamettrie

O kumanda hakkında hiç bilgim yok. Bende de baymak var ama o tarz bir kumanda yok. Oda termostatı mantığıylamı çalışıyor? Oda sıcaklığı üzerinden ayarlanabiliyor mu? Bulunduğu yerin sıcaklığına göre kombiyi açıp kapatıyor mu? Ayrıca programlanabiliyor mu? Şu saat kombi açılsın şu saat kapansın gibi?
    Merhaba Arkadaşlar,

Yeni taşındığım evde baymak baxı eco 3 compact kombi var. taşınınca bir bakım yaptirim dedim yetkili servise. 2 tane sorun soyledı. ısı sensorunden bahsettı. yakın zamdna sıcak su alamayabilirsiniz dedi. 125tl ye değiştiriyolarlarmış. 2. si ise genleşme tankına hava bastı hava kacırıyor mebran delık dedı. onu da 400-tlye yapıyorlarmış.

dedim arkadaşım bakıma çağırdım neler çıkarttın bana. şimdilik idare eder mi diye sordum eder dedi. ısı sensou 2-3 ay içinde sorun çıkarabilir dedi. genleşme tankından dolayı da kışın 50-55 dereceyı aşmassan bir sorun çıkarmaz dedi maddi durumumu soyleyınce.
    iyi tamam dedim.

ısı sensorunu kendımız degıstıyıroyoruz sanırım. şimdi internetten sipariş vermek istiyorum ama birden fazla ntc sensoru cıkıyor daldırmalı vs.
    hangisini almalıyım bilemedim. ilgili model için hangisini almalıyım. ve nasıl değiştirebilirim yardımcı olabilir misiniz?

ayrıca genleşme tankınındaki bu problemde 55i biraz geçim dedim soguk gunlerde farklı bi ses geldi 55'i geçmiyorum artık.

dostlar bana yadımcı olursanız duacınız olurum. bu kadar para cok geldi ban servis için. sanki sıfır kombi alıyoruz.
    yardımlarınızı bekliyorum.

syg

ineternetteki sensorlarden bazıları hangisini almaalıyım bilemedim.

www.kombiyedekparca.biz
    浙江正元地理信息有限责任公司
    http://www.kombiyedekparca.biz/?product=baymak-ntc-sensor

http://www.kombiyedekparcacim.com/kombi-sensor-fiyatlari/kombi-ntc-sensor-fiyatlari/baymak-kombi-daldirma-tip-ntc-sensor-fiyati-se126

www.dogalgazyedekparca.com
    BAYMAK DALDIRMA NTC SENSÖRÜ Fiyatları | Kombi Yedek Parça
    http://www.dogalgazyedekparca.com/productdetails.asp?id=855

• quote:

Orijinalden alıntı: desireyanqi

Merhaba Arkadaşlar,

Yeni taşındığım evde baymak baxı eco 3 compact kombi var. taşınınca bir bakım yaptirim dedim yetkili servise. 2 tane sorun soyledı. ısı sensorunden bahsettı. yakın zamdna sıcak su alamayabilirsiniz dedi. 125tl ye değiştiriyolarlarmış. 2. si ise genleşme tankına hava bastı hava kacırıyor mebran delık dedı. onu da 400-tlye yapıyorlarmış.

dedim arkadaşım bakıma çağırdım neler çıkarttın bana. şimdilik idare eder mi diye sordum eder dedi. ısı sensou 2-3 ay içinde sorun çıkarabilir dedi. genleşme tankından dolayı da kışın 50-55 dereceyı aşmassan bir sorun çıkarmaz dedi maddi durumumu soyleyınce.
    iyi tamam dedim.

ısı sensorunu kendımız degıstıyıroyoruz sanırım. şimdi internetten sipariş vermek istiyorum ama birden fazla ntc sensoru cıkıyor daldırmalı vs.
    hangisini almalıyım bilemedim. ilgili model için hangisini almalıyım. ve nasıl değiştirebilirim yardımcı olabilir misiniz?

ayrıca genleşme tankınındaki bu problemde 55i biraz geçim dedim soguk gunlerde farklı bi ses geldi 55'i geçmiyorum artık.

dostlar bana yadımcı olursanız duacınız olurum. bu kadar para cok geldi ban servis için. sanki sıfır kombi alıyoruz.
    yardımlarınızı bekliyorum.

syg

ineternetteki sensorlarden bazıları hangisini almaalıyım bilemedim.

http://www.kombiyedekparca.biz/?product=baymak-ntc-sensor

http://www.kombiyedekparcacim.com/kombi-sensor-fiyatlari/kombi-ntc-sensor-fiyatlari/baymak-kombi-daldirma-tip-ntc-sensor-fiyati-se126

http://www.dogalgazyedekparca.com/productdetails.asp?id=855

arkdaşlar yardım edebilecek kimse yok mu?
    syg

• Hocalarım lütfen yardım edin bende 24 fi modeli kombi var sorun su dün vanayı kapadım tahliye edip kombinin altındaki sag taraftaki vanadaki filtreyi söküp temizledikten sonra geri taktım ancak sular kesik olduğu için evden çıktım gece geldiğimde rahatsız edici bir ses geliyordu kombiden vs çalışmıyor du basıncı Sıfırın Altın'da idi basıncını yükseltmej istedim ama Altın'da mavi tuhaf bir vana vardı sağa sola çevirdim ama ise yaramadı lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taskin_gul

Hocalarım lütfen yardım edin bende 24 fi modeli kombi var sorun su dün vanayı kapadım tahliye edip kombinin altındaki sag taraftaki vanadaki filtreyi söküp temizledikten sonra geri taktım ancak sular kesik olduğu için evden çıktım gece geldiğimde rahatsız edici bir ses geliyordu kombiden vs çalışmıyor du basıncı Sıfırın Altın'da idi basıncını yükseltmej istedim ama Altın'da mavi tuhaf bir vana vardı sağa sola çevirdim ama ise yaramadı lütfen yardım edin
    merhaba, baymak eco3 240fi kombide petek ısıtmaları normal sayılır; ancak sıcak suyu açtığımda 5-10 saniye çalışıyor; sonrasında da E01 R'ye (resetleyince düzeliyor) veya E10'a (basıncı arttırınca düzeliyor.) Önceden banyoda sıcak suyu devamlı açınca bir sorun olmuyordu; aç-kapa yapınca E01'e düşüyordu; ancak şimdi direkt E01'e düşüyor. Sizce neden olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: osgal

Baymak luna 20fi kombi calisiyor ama su 55 60 dereceden fazla isinmiyor...bunun sebebi ntc den olabilirmi acaba?
    Bence Kombi Servisincen Bilgi alınız

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOROKKO

takip
    YARDIM LAZIM Arkadaşlar.

Ustalarım, abilerim bana yardım edebileceğinizi biliyorum/umuyorum.
    Bende bir tane
    BAYMAK Baxi LUNA3 Duo-Tec var.
    Su basıncı 1 Bar gösteriyor, ama doğru değil. alttan su basınca gösterge hiç denişmiyor.
    lafın kısası, Genleşme Tankın basıncı kalmamış.
    internette tank nasıl doldurulur diye baya aradım ama bir türlü bu model için bulamadım,
    giriş yeri farklı.
    kombimin resimini koyuyorum, dediğimi anlarsınız.
    sonuncu resimde bir tıpa var,
    görünen parçanın tıpası.
    bana adım adım nasıl yapabileceğimi kim anlatır.
    şimdiden çok çok tşk.

baymak kombi arıza

baymak kombi arıza

baymak kombi arıza

baymak kombi arıza

baymak kombi arıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mooses -- 30 Mart 2015; 14:13:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mooses

YARDIM LAZIM Arkadaşlar.

Ustalarım, abilerim bana yardım edebileceğinizi biliyorum/umuyorum.
    Bende bir tane
    BAYMAK Baxi LUNA3 Duo-Tec var.
    Su basıncı 1 Bar gösteriyor, ama doğru değil. alttan su basınca gösterge hiç denişmiyor.
    lafın kısası, Genleşme Tankın basıncı kalmamış.
    internette tank nasıl doldurulur diye baya aradım ama bir türlü bu model için bulamadım,
    giriş yeri farklı.
    kombimin resimini koyuyorum, dediğimi anlarsınız.
    sonuncu resimde bir tıpa var,
    görünen parçanın tıpası.
    bana adım adım nasıl yapabileceğimi kim anlatır.
    şimdiden çok çok tşk.

baymak kombi arıza

baymak kombi arıza

baymak kombi arıza

baymak kombi arıza

baymak kombi arıza

Alıntıları Göster
    Kimse yokmu ?????

• mooses M kullanıcısına yanıt
    arkadaşım su bastıgın halde gösterge degişmiyorsa onun basınçla alakası yok manometre arızalı yada tıkalı
    servis çagırman lazım senin yapabilecegen bir şey olsaydı tarifiniyapardım
    tankın havasına da gelince öyle ezbere hava basılmaz basıncı ayarlayamazsan kombin düzensiz çalışır su akıtır petekler orantılı eşit ısınmaz bence hiç girme o işe tecrübeli bir servis çagır tamirini yaptır cihazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLiM_BoY

quote:

Orijinalden alıntı: falcon08

Merhaba, Baymak Baxi Luna 240 fi model kombimiz var.Sıcak su musluğunu açtığımızda çakmak tetikliyor bir süre sonra daha hiç sıcak su gelmeden kombi reset istiyor kırmızı ışık yanıp sönüyor. Aynı şeyi hem kış hem yaz konumunda yapıyor. Hermetik baca sisteminin fanı iyi emmediğinden dolayı gaz dışarı atılmadığı için kendini kapatıyor deniliyor pek anlamadık servis çağırmadan önce bir sorayım dedim problem nedir acaba?

benzer bir sorun da ben yaşıyorum. yaklaşık 2 ay tatildeydim. bugün dönüş yaptım, sıcak su için kombiyi çalıştırdım. ilk olarak e25 hatası verdi, resetledim. daha sonra e02 hatası vermeye başladı. servisi aradım, uzun süre çalışmadığından pompada sorun var, kombi aşırı ısınıyor falan dedi.

kombinin ön kapağını falan söktüm. pompayı bulabilirsem nette yazılan 1-2 şey gördüm. onları uygulayacağım. bakalım servisten önce sorunu çözebilecek miyim :)

Alıntıları Göster
    İlk önce servise bi söyleyin ama ondan önce sorum ateşleme yapıyo yinede soğuk sumu geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Elektronik_Yardım

İlk önce servise bi söyleyin ama ondan önce sorum ateşleme yapıyo yinede soğuk sumu geliyor

Alıntıları Göster
    Merhabalar,

Baymak Eco4 kombim petekleri ısıtıyor fakat sıcak su bazen akıyor bazen akmıyor

ilk başlarda çok dikkate almadım bu sorunu ama son zamanlarda çok sıklaşmaya başladı, artık 10 kere sıcak su musluğunu açıyorum 5-6 sında suyu ısıtmıyor...

Konu hakkında bilgisi olan, daha önce bu problemle karşılaşmış olan arkadaşlardan fikilerini/önerilerini rica ediyorum.

Şimdiden teşekkürler.

• Su akış swici veya üç yollu bozuk

• yespeed kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, NTC sensoru bozukmus, 2 dakikada değiştirip 100 lirami alıp gittiler:)
  • Sensör 40 50 liraya degişiyor başka bir işlem yapılmadıysa çok para almışlar be hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: yespeed

Sensör 40 50 liraya degişiyor başka bir işlem yapılmadıysa çok para almışlar be hocam
    Arkadaşlar yaklaşık 6-7 yıldır kullandığım baymak 240 fi kombim musluktan sıcak suyu açınca bazen ısıtmıyor. Birçok deneme yaptım, kış konumuna getirince petekleri ısıtıyor sorun yok, fakat musluğu sıcak suyu açınca kombinin kafası karışıyor ekranda musluk suyu derecesi 70-80 i gösteriyor halbuki 20 derecede falan. Yüksek sıcaklık göründüğü için kombide ateşleme yapayım mı yapmayım mı diye kafası karışıyor. Kafası karışıyro diyorum çünkü alev işareti bi yanıyor bi sönüyor. Neresine bakmalıyım neyini değiştirmeliyim daha önce yaşayan varmı?

2 yıl önce elektriklerin gidip gelmesi sebebiyle servis abi kartı yanmış 320 TL dedikleri için ve ben bunu 35 TL ye kendim tv tamircisine yaptırdığım için olayı servise intikal ettirmeden kendim çözmek istiyorum.

Herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntticaret -- 27 Nisan 2015; 11:20:26 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.