Şimdi Ara

Baymak marka kombim dondu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Sky TR Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
7
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6ocağı 7ocağa bağlayan gece çanakkalede inanılmaz bir kar yağışı vardı. Kombimiz tıkır tıkır çalışıyodu sonra sabaha doğru 6da uyandığımda elektriklerin olmadığını farkettim. O uykulu halde tabi kafa çalışmıyo meğer sigorta atmış o yüzden gitmiş. Neyse 10da uyandığımda farkettim bu durumu ve açtım elektriği bi saat sonra baktım ev ısınmıyo meğer kombi çalışmıyomuş. Malesef balkonda olan kombiye baktım E3 hatası veriyo reset attım denedim falan olmadı. Sonra sürekli meşgul olan teknik servise sonunda ulaşabildim anlattım durumu tamam adınızı yazıyorum dedi sıraya aldı. Ama evde durulmuyo ve 4gün sonra sınavım var ona çalışmam lazım gittim kütüphaneye ne arayan ne soran özellikle belirttim gelmeden 1 saat önce haber versinler evde durulmuyo çünkü diye. Akşam 9da geldim bi baktım borular donmuş e hava gün boyu -6 olunca. Sıcak su döküp açmaya çalıştım ama olmadı dolabından dolayı da bazı yerlerine ulaşamıyorum boruların 1saate yakın denedik olmadı neyse yarın gelirler dedim sanahtan beri arıyorum açan yok pazar tatilindeler heralde

Ne yapmalıyım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DopeKinguen -- 8 Ocak 2017; 10:48:17 >

• Baymak lambert marka kombi bu arada
  • tek yapmam gereken beklemek ve altdaki borulara ketil ile su kaynatıp dökmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: kombiustası

tek yapmam gereken beklemek ve altdaki borulara ketil ile su kaynatıp dökmek

Hocam şu kırmızı mavi olanlar mı yoksa hepsi mi plastik borulara dökmek işe yarar mı

Baymak marka kombim dondu
  • DopeKinguen D kullanıcısına yanıt
    tümüne
  • 1saate yakın sıcak suyla açtık boruları ama hata devaö etti iyice araştırdım boruyla ilgili bi sorunmuş
  • DopeKinguen D kullanıcısına yanıt
    izocam sarabilirsiniz tabi izocam su degmemesilazım onunda dışına poşet gibi birşey yapıştırın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.