Şimdi Ara

oda termostatı tavsiyesi (bosch condense 2000)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oda termostatı almak istiyorum ama kablosuz olaması gerekiyor ancak biraz önce bosch bayisi ile konuştum termostatın illa bosch olması gerekiyormuş yoksa garanti dışı kalır falan dediler bende servisi aradım onlarda aynısı dedi hatta başka marka cihazlarla uyum sıkıntısı olur (yazılım uyuşmazmış) düzgün çalışmaz daha fazla gaz harcar dedi aynı durumda olan arkadaşlar var mı ve ne önerirsinzi bilgisi olan arkdaşların tavsiyesini bekliyorum. kombim bosch condese 2000

• cimbomlu1905 kullanıcısına yanıt
    Bosch'un kendi kablosuz oda termostatı TR 21RF tüm Bosch kombilerle uyumlu olup bildiğim kadarıyla Siemens REV 24RF (kablosuz) ile aynı cihazdır. Ama her ikisi de modülasyonlu değildir. Condense 2000w ile uyumlu modülasyonlu kumanda TRZ 200 dür. (Buderus OTM-P ile aynı) Bunlar ise kabloludur...
  • memint M kullanıcısına yanıt
    modülasyonlu olunca ne oluyor
  • cimbomlu1905 kullanıcısına yanıt
    OT set sıcaklığına yaklaşırken kombi alevi kısıyor ve sürekli kısık alevle daha az gaz yakarak kapanıyor. Tekrar yandığında yine en düşük alev boyutuyla çalışıyor. Eğer ulaşamazsa alev büyütüyor. On/off lardan en önemli farkı bu...
    Ayrıca kazan/kullanım suyu sıcaklığı ataması da yapılabiliyor ...
  • memint M kullanıcısına yanıt
    bu cihazı bayiye sordum önermiyor pil olmadığı için elektrik kesildiğinde tüm ayarlar sıfırlanıyor hatta kombiyi kapatıyor dedi doğru mu
  • Arkadaşlar condense 2000W için oda termostatı lazım. Tavsiyeniz nedir?

Bir de HT300S uygunmu?? Nasıldır sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 4 Aralık 2022; 12:33:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.