Ben eskiden başlamıstım yeni girdigimde baya birşey değişmis sanırırım.bu bayragı ele gecırme nasıl bırsey ve ben girmek için kayıt yaptırdım ama almadı neden acaba?
Kayıt yaptırdığın andan itibaren, savaş başlangıcına kadar, job suit giymemen, tam sürenin bittiği saniye bi NPC ile konuşuyor olmaman lazım.
peki amac ödül fln acıklaması yok mu bi link ?
yok mu bi cevap of?
Eventa girdiğin zaman oda gibi bir yerde sen dahil toplam 8 kişi oluyorsunuz. Bu 8 kişiyle party kurup önce yaratıkları öldürüyorsunuz, öldürdüğünüz yaratıklardan birinden key çıkıyor, bu key bulunduğunuz odanın kapısını açıyor. Ama dikkat et bütün yaratıkları öldürmeden keyi alma (her ne kadar event içinde uyarsam da bu ameliliği yapan bir salak mutlaka çıkar) Neyse yaratıkları öldürüp keyi aldıktan sonra odanın kapısı açılacak, açılan kapıdan devam edip yolda gördüğünüz bayrağı alıp kendi odanızda bulunan bayrak direğine dikiyorsunuz. (bu hamleyi yani bayrağı alıp kendi bayrak direğine dikme hareketini karşı takım da yapabilir, yani yaratıkları sizden önce öldürüp ve/veya keyi alıp odalarının kapısını sizden önce açmış olabilirler. Böyle olursa üst tarafta rakip takımın bayrağı aldığına dair bir uyarı çıkar) İşte siz veya onlar bayrağı alıp bayrak direğine diktikten ve kapılar da açıldıktan sonra asıl aksiyon başlıyor. İki takım da (kırmızı ve mavi takım oluyor bunlar) rakipleri öldürerek ticket kazanmaya çalışıyor. Tabi bu arada bayrağı ele geçirmek ve korumakla da yükümlüsünüz. Öldürdüğün her karşı takım oyuncusu için 1 ticket kazanırsın, 10 ticketa eventa kayıt yaptırdığın npc bir hediye verir. (30 ticket kazandıysan 3 tane hediye alırsın, 25 tane kazandıysan 2 tane alırsın, kalan 5 ticket bir dahaki eventa kalır) Bu hediyeler pot olabilir, scroll olabilir, elixir olabilir artık ne gelirse şansına. Bir de event içerisinde inventory'ni kontrol et, eğer dolduysa istediğin kadar adam öldür ticket alamazsın, yani ticketları üst üste koyup biriktirmen lazım, anlamışsındır ne demek istediğimi. Eğer sen ölürsen (başka biri gelip res vermezse) 30 sn sonra kendi odanda yeniden dirilirsin, sonra kaldığın yerden devam.
Anlamadığın yer olursa sor
cok tesekkur ederım suan gırıyorum bıse olursa soraraım boyle acıklayıcı herkes yazamıyor:)
bişey sorucam millet giriyor ben dısarıda kalıyorum ikidir neden boyle oluyor?
bişey sorucam millet giriyor ben dısarıda kalıyorum ikidir neden boyle oluyor?
????????
WarriorAngel'in yazdığı hususlara dikkat ettin mi? Yani üstünde meslek kıyafeti falan var mıydı? Bir de tam emin değilim ama herhangi bir taşıma görevi aldıysan o da engelliyor olabilir, mesela mektup falan taşıma görevleri var ya, işte onlardan biri varsa iptal et bir daha dene.
yoo tasıma gorevım meslegım fln yoktu npc ile de konusmuodum ?
O zaman bilemeyeceğim, oyundan çıkıp tekrar gir, bir daha dene istersen. Çok klişe bir öneri oldu (pc'yi kapa/aç gibi) ama başka birşey de gelmiyor aklıma.
yinede ilgilendıgın icin saol :)
Peçe falan var mıydı üstünde?
lvl 20 den aşağısını almıyordu sanırsam belki ondandır
quote:
Orijinalden alıntı: silahşor
lvl 20 den aşağısını almıyordu sanırsam belki ondandır
Evet yeni girdiğine göre sorun bu olmalı
yok 21 lvlim :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme