Şimdi Ara

BAYRAK SAVAŞLARI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ŞİMDİDEN SONRA BAYRAK SAVAŞLARI YAPILACAK DİYE DUYDUM

%20 EXP FALAN VERİYOMUŞ KAZANAN TARAFA

PEKİ SAVAŞ NERDE / KİMLER ARASINDA ( lvl sınırlaması var mı ?) / HERGÜN DEMİŞ , TAMAM HERGÜN FAKAT SAAT KAÇTA SAVAŞ 00.00 DAN 00.00 A MI ???/

BUNLAR HAKKINDA BİLGİSİ OLAN LÜTFEN YAZSIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxx_Hero_online_xxx -- 11 Mayıs 2007; 18:47:52 >

• bu savaşla ilgili detaylı bilgiye sahib olacak pek kişi tanımıom belkide yoktur olan varsa yazsın
  • orda gordugun gibi COMİNG SOONyazıyor kimse bilmiyor suan ne olucagını
  • quote:

Orjinalden alıntı: aozm

bu savaşla ilgili detaylı bilgiye sahib olacak pek kişi tanımıom belkide yoktur olan varsa yazsın

ben biliyorum hüleyynnngörmedim hiç ama okudum övünmek gibi olmasın ingilizcehttp://hero.netgame.com/guide/flagkingdom.php burdan alalımk sizi

çevirem bilmeyenler için

bu oyunda normal sawaşlara benzer

KURALLARI

süre 30 dakkadır
    30 dakkikadan sonra en fazla bayrak alabilen faction kazanır
    her factiondan sadece 100 kişi katilabilir toplam 200 kişi olur

ANLATIM

1-) belli yerlerde heykeller olucak bu heykellere en fazla damage i vuran bayrağı yürütcek bayrağı mesela zhuang aldı zhuang bayraği base ine götürürse faction ı 1 puan kazanır
    2-) bayrağı alan oyuncu base e yürümelidir(koşma uçma skilli kullanamaz)
    3-) eğer bayrağı taşıyan ölürse bayrak yerde kalır ve diğer playerlar tarafından alınabilir
    4-) eğer bayrak base e giderse heykeller bi kaç saniye içinde yerlerine konacaktır
    5-) bayrakların verdiği puan bölgelere göre değişir

UYARI
    1-) Flag Kingdomda hızlı koşmak yada uçma skillerini kullanamazsın,
    2-) binek pet çıkarıp kullanamazsın.(sanırım attack petlerde olmuyor)
    3-) Faction lardan birinde olmayan player sawaşa giremez

ÖDÜLLER

1-) kazanan faction sawaş bittikten 10 dakika sonra %20 exp le ödüllendirilicektir.
    2-) kazanan taraf FlagKingdom-WİN kaybeden taraf FlagKingdom-LOSE olecek(sanki bilmiyoz)
    3-) heronun sitesinde sawaş durumlarına bakabilirsiniz.
    4-) sp de party verilecektir ortada ateşin orda ve kaybeden taraf noob noob denilecektir

sawaşın zmn ı hakkında bir bilgi yazmıyor heronun forumuna bakıcam ama bildiğim kadarıyla belli bi zmn ı yok yani random

bulamadım zmn larını yaw randomdı sankim patch gelince yada onadn önce hatırlamıyorum random flag wars diyordu

lwl sınırlaması yok ama kişi sınırı 100 olduğu için lwl 50 adamın girecek hali yok oraya girersede öyle adama ben ne diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 11 Mayıs 2007; 22:07:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

quote:

Orjinalden alıntı: aozm

bu savaşla ilgili detaylı bilgiye sahib olacak pek kişi tanımıom belkide yoktur olan varsa yazsın

ben biliyorum hüleyynnngörmedim hiç ama okudum övünmek gibi olmasın ingilizcehttp://hero.netgame.com/guide/flagkingdom.php burdan alalımk sizi

çevirem bilmeyenler için

bu oyunda normal sawaşlara benzer

KURALLARI

süre 30 dakkadır
    30 dakkikadan sonra en fazla bayrak alabilen faction kazanır
    her factiondan sadece 100 kişi katilabilir toplam 200 kişi olur

ANLATIM

1-) belli yerlerde heykeller olucak bu heykellere en fazla damage i vuran bayrağı yürütcek bayrağı mesela zhuang aldı zhuang bayraği base ine götürürse faction ı 1 puan kazanır
    2-) bayrağı alan oyuncu base e yürümelidir(koşma uçma skilli kullanamaz)
    3-) eğer bayrağı taşıyan ölürse bayrak yerde kalır ve diğer playerlar tarafından alınabilir
    4-) eğer bayrak base e giderse heykeller bi kaç saniye içinde yerlerine konacaktır
    5-) bayrakların verdiği puan bölgelere göre değişir

UYARI
    1-) Flag Kingdomda hızlı koşmak yada uçma skillerini kullanamazsın,
    2-) binek pet çıkarıp kullanamazsın.(sanırım attack petlerde olmuyor)
    3-) Faction lardan birinde olmayan player sawaşa giremez

ÖDÜLLER

1-) kazanan faction sawaş bittikten 10 dakika sonra %20 exp le ödüllendirilicektir.
    2-) kazanan taraf FlagKingdom-WİN kaybeden taraf FlagKingdom-LOSE olecek(sanki bilmiyoz)
    3-) heronun sitesinde sawaş durumlarına bakabilirsiniz.
    4-) sp de party verilecektir ortada ateşin orda ve kaybeden taraf noob noob denilecektir

sawaşın zmn ı hakkında bir bilgi yazmıyor heronun forumuna bakıcam ama bildiğim kadarıyla belli bi zmn ı yok yani random

bulamadım zmn larını yaw randomdı sankim patch gelince yada onadn önce hatırlamıyorum random flag wars diyordu

lwl sınırlaması yok ama kişi sınırı 100 olduğu için lwl 50 adamın girecek hali yok oraya girersede öyle adama ben ne diyim

sağol kardeş güzel açıklamışsında 50 lewel adam nie girmesin ? onunda exp hakkı yokmu beaa bilgi edinirsen başka buraya yazarsan sevinirim kardeş

• Aozm taşa en fazla dmg vuran bayrağı alıyo.Şimdi sen hangisini tercih edersin:
    85-90 lvl son 75 lvl skillerini açmış üstünde sürüsüyle iyi itemler olan(bd violet vb) mi seçersin yoksa
    50 lvl daha craft bile kullanamayan birini mi seçersin?(hele bide factionun senin yüzünden kaybederse yandın)
  • diyelim zhuang kazandı exp hakkı tüm zhuanglara verilir ayrıca kişi sayısında sınırlama var opda 100 bu yüzden sence 55 lwl violu adammı girsin oraya yoksa 75 lwl bd li adam mı en çok damage vuran bayrağı alıyor aynı zmnda charların sağlam olması lazım çünkü koşma uçma skilli kullanmak yasak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu şekilde düşünürsek ve bide benim yüzümden benim takım kaybederse adamlar beni pvp listesine ekler hınçlarını almak için ben katılmıyacam boşver zaten canımda itemiodu

• sağol kardeş güzel açıklamışsında 50 lewel adam nie girmesin ? onunda exp hakkı yokmu beaa bilgi edinirsen başka buraya yazarsan sevinirim kardeş

3000 4000 hpli tank adamlar varken 1000 hp ile sen bayrağı taşırsan, savaştan sonra herkesten bi güzel sopa yersin

ayrıca +80 lvl için %20 exp senin 1 ayda alamayacağın expiye denk olur
  • Orjinalden alıntı: lllMyXoMalll

sağol kardeş güzel açıklamışsında 50 lewel adam nie girmesin ? onunda exp hakkı yokmu beaa bilgi edinirsen başka buraya yazarsan sevinirim kardeş

3000 4000 hpli tank adamlar varken 1000 hp ile sen bayrağı taşırsan, savaştan sonra herkesten bi güzel sopa yersin

ayrıca +80 lvl için %20 exp senin 1 ayda alamayacağın expiye denk olur

oda doğru benim 53 lewel çarın %20 si 10m ex se onların 100m ex dir mesela vuyyyyyyy

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.