Şimdi Ara

Bayraktar Akıncı, İHA-230 füzesini ateşledi! 140 kilometreden hedef başarıyla vuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayraktar Akıncı, İHA-230 füzesini ateşledi! 140 kilometreden hedef başarıyla vuruldu
    Baykar Teknoloji tarafından yapılan açıklamaya göre Bayraktar AKINCI TİHA yeni bir testte kullanıldı. ROKETSAN tarafından geliştirilen İHA-230 süpersonik füzesinin atış görüntülerini ve icra edilen görevi paylaşan Baykar’ın videosunda AKINCI’nın hedefi tam isabetle vurduğu belirtiliyor.

Hedef tam isabetle vuruldu

ROKETSAN tarafından geliştirilen Türkiye'nin ilk havadan karaya süpersonik füzesi olan İHA-230 füzesi, 31 Mart günü gerçekleştirilen test atışında geçer not aldı. Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki AKINCI Uçuş Eğitim ve Test Merkezi’nden havalanan Bayraktar AKINCI, bu değerli yük ile uçuşa geçti ve hedef Sinop Atış Alanı doğru ilerledi. Ateşlenen İHA-230 Füzesi, Karadeniz üzerinde 140 kilometre mesafedeki noktayı tam isabetle vurdu.

Test atışı kapsamında Bayraktar AKINCI TİHA, hedefi süpersonik füze ile bir kez daha vurdu. ROKETSAN İHA-230 füzesi, kendi itki gücüne sahip olduğu için ateşlendiği konumdan bağımsız kilometrelerce ötedeki hedefi vurabiliyor. Bu da AKINCI TİHA’nın etki alanını ve caydırıcılığını artırıyor.

Ayrıca Bkz.ABD'nin elindeki F-35'lerin sadece yarısı savaşa hazır: "Bu kabul edilemez"

Baykar’a göre bugüne kadar gerçekleştirilen tüm projeler öz kaynak yatırımları ve Ar-Ge sonucunda ortaya çıktı. Geçtiğimiz yılığı yüzde 99,3 ihracat oranıyla lider olarak kapatan Baykar, toplamda 1.18 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi. 2022 yılını 1.4 milyar dolar ciro ile kapatan Baykar, 2023 yılına hızlı bir giriş yaparak Kuveyt’e 370 milyon dolarlık Bayraktar TB2 satışı gerçekleştirmişti. Halihazırda Bayraktar TB2 SİHA, 28 ülkeye, AKINCI TİHA için ise 6 ülke ihraç edilmiş durumda.

• Helal olsun, bu tarz projeleri sonuna kadar destekliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu tarz silah üretim gücü dünyada bir kaç ülkede var bunlardan biri olmak gelenin noktayı gözler önüne seriyor.

• joven kullanıcısına yanıt
    İnşallah daha da gelişeceğiz.

• Bence vurmamis sadece 140 km gideceğini göstermişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesafe çok uzun ve füze hızı çok yüksek. Seyir füzesi dışında en uzun menzilli bu sanırsam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ali Babacan bunlara dokunacakmış. Seçimde kim kime dokunuyor görecez

• " İstikbal Göklerdedir "

• Bu tür konularda genç arkadaşlar gaza geliyor hemen. "Ben destekliyorum sen neden desteklemiyorsun vs" diyor (nasıl destekliyorsa artık.)

Ben de destekliyorum gurur duyuyorum. Hatta yazarak oluyorsa ben 2 kat destekliyorum sen neden az destekliyorsun o zaman ???

Bişey olsa kullanabilicen mi onu sorucam. Başka açıdan konuya bakıp değerlendirebilmeniz açısından.

Sovyetler 91'de çöktüğünde 27.000'den fazla tankı, 5.000'den fazla savaş uçağı ve helikopteri, 200.000'den fazla zırhlı aracı ve 30.000'den fazla top ve füze sistemini vardı.

Lütfen araştırın 91'de çökerken 27.000 nükleer savaş başlığına sahipti.

Ama çöktü.

Silah yaparak oluyor mu? Yoksa güçlü ekonomiyle mi oluyor onu da sorun lütfen. Konya kadar deyip dalga geçilen Hollanda o buz gibi iklimde neler yapıyor ki bkz top 5

Hollanda ihracat :

• Sebzeler: 8.2 milyar Euro
    • Çiçekler: 6.8 milyar Euro
    • Süt ürünleri: 6.2 milyar Euro
    • Meyveler: 3.8 milyar Euro
    • Et ürünleri: 2.6 milyar Euro

Türkiye ihracat:

• Fındık: 2.8 milyar Dolar
    • Kiraz: 780 milyon Dolar
    • Domates: 700 milyon Dolar
    • İncir: 650 milyon Dolar
    • Limon: 600 milyon Dolar

Diyeceğim o ki ekonomiyle değerlendirin gücünüzü. Silahsa yukarda verdim herkesin bir zamanlar titreyerek korktuğu Sovyetler örneğini.

• bilade B kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ama dışa bağımlılığı azaltmak bizim yararımıza değil mi?

• Hacker İmam kullanıcısına yanıt
    Roketsan yapmış füzeyi dostum. Siz de her şeyi tek bir firmaya mal etmeyin lütfen.

• CoreXXX kullanıcısına yanıt

ali babacan önce tayyip erdoğranın yanında yer aldı şimdi de karşısında duruyor, yemek yediği çanağa .... bu olsa gerek

• 7 li masa kahroluyor bu haberlerle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayraktar tebrik ediyorum lakin seçim yaklaştığından beri her gün 10 defa bayraktar haberi görmekten bıktım kusacağım...

• Semihh16 S kullanıcısına yanıt

şuan piyasaya haber pompalamaktan başka şansları yok hocam daha durun daha 40 gün var. söyle 1 ay 20 gün kala uzaya mekik bile fırlatırız.

şuan bütün tuşlara basıyorlar.devletin bütün kaynaklarını son damlasına kadar kullanıyorlar.siz hele tik tok u sosyal medyayı görüceksiniz. sanırım talimat gelmiş her yerde reis paylasımları yapılıyor. altına tarafsız veya taraflı 1 tane yorum at bakalım nasıl linçliyorlar. bu haftada dogal gaz bulundu haberi yine geliyor. haberleri takip edin.

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    Haber takip etmiyorum. Giderlerse belgeselleri olur ama... Fetö sayın demek fetöye mevkilerde yet vermek, Öcalan sayın demek, Öcalan mektubu trt okutmak, şehitlere kelle demek, askere çuval geçirmek, depreme kader demek, ekonomi - adalet - eğitim - sağlık saymıyorum bile öğretmen olarak ama ama sorarsan CHP pkk ile işbirliği halinde. Hee bir de mayın mevzusu vardı haberimiz vardı falan şaka gibi ama ülke bunları unuttu bile. Ayakkabı para soma faciası Çorlu tren kazası, seçim iptali. Yinede erduan 🙂

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.